Juniori de iunie-iulie 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitz78 spune:
neatza.
azi am program artisitc...spal pentru stef...incep sa fac bagajul.azi merg si cu eliza la control la picioruse, sper sa ne zica ca nu mai avem mult de facut tratament.sapt trecuta a facut primii 2 pasi singurica.abia astept s-o ia la sanatoasa.
pupici dulci si o saptamana buna tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Maadi spune:
Gabitza spor la bagaje. Si noua ne-au dat ieri lista ce cele necesare pentru tabara si incepem sa le adunam, incet-incet. Ce face Eliza, ce va zis dr. ieri?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors si noi din concediu - a fost minunat dar ca de obicei prea scurt . Nu pot sa zic ca cele 6 zile de schi, mancare si somn la greu (cadeam ca bolovanul la 9.30 seara) mi-au ajuns...
Fetele sunt inca la Bran, s-a facut rotatia de tura - cat am fost noi plecati au stat cu mama si cu bona, acum stau cu socrii si Stefania merge la scoala de schi (pe cei 5 cm de zapada care sunt la munte, bine ca sunt si aia). Eu nu m-am incumetat sa o trimit in tabara inca, e prea sensibila si nu am vrut sa se sperie si sa prinda frica, dupa aceea nu o mai suiam pe schiuri in veci.
Imi pare rau sa aud de atata lume bolnavioara, si copii si adulti. Lasa ca vine ea primavara si pleaca toate virozele astea pacatoase.
floricico, vezi ca dupa shopping therapy-uri din astea poti cadea in depresie cand iti iei extrasul de cont .
anamaria, si adi are o alta alternativa de job sau nu? Tu pari foarte relaxata dar eu cand aud de somer parca nu suna asa bine...
Andraaaa? Trezirea la apel :)
Va pup!
"How wonderful that we have met with a paradox. Now we have some hope of making progress." - Niels Bohr
gabitz78 spune:
dana - bine ati revenit.e bine ca v-ati mai "clatit" mintile.
maadi - eliza mai face inca 2 luni masaj....cel putin.e mult mai bine, dar mai trebuie.
pupici multi si dulci.
Magdone spune:
BUna,
Chiar vroiam s ate intreeb Gabi cum a fost la doctor, ma bucur ca e mai bine Eliza.
La noi nimic nou, zapada...daca va era dor de ea, am pus niste poze noi aici
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
adinag spune:
Buna,
noi suntem in stres cu acest curs de schi, este obositor, si pentru parinti - un adult este de preferat sa fie prezent, pentru ca atata timp cat nu toti copiii pot cobori partia nu merg inca pana jos, ca sa urce cu liftul - deci au nevoie de cineva sa le care in sus, ca altfel dupa o ora ar obosi prea tare micutii si nu ar mai face fata.
Jasminei ii place foarte mult, doar ca merge prea incetul pentru ea, ea ar vrea sa fie mai greu, dar eu zic ca e bine asa, pentru ca exerseaza foarte bine tehnica si ii va fi mai usor decat daca ar merge totul repede-repede...
Gabi, ce are Eliza? Pentru ce ii faci masaj?
Parca erau si aici multe fete pe care nu le mai vad pe listuta. Dar probabil ca lipsesc asa cum am lipsit si eu :)
gabitz78 spune:
adina - eliza are piciorusele strambe spre exterior si trebuie sa faca masaj si sa poarte orteze.
magdone - vreau si eu zapada!
floric_ea spune:
welcome back, adina! imi mai amintesc un pic de voi, un pic de tot, se pune?
dana, mi-am cheltuit tot ce era pe card si de acum inainte voi primi sal cash, asa ca am rezolvat problema.
cornelia, cum mai este burtica??
gabi, eu declar cu mana pe inima ca sunt mama denaturata si desi eva are aceiasi problema la picioare nu fac absolut nimic. colega mea de la kineto mi-a dat o adresa sa ma duc sa-i fac taloneta termoformatoare bla bla insa mi-e o lene...apropo, ea e contra orteze, ghete ortopedice etc etc etc. asa ca astept sa se indrepte singure, doamne ajuta!
astept sa vad rezultate de la trat homeopat la eva (dr cu care lucrez e si homeo). pana una alta e prima oara cand ii trece asa repede haraiala si behaiala iar in afara de trat asta altceva nu i-am dat (altceva nou) so...misto e ca ma duc la munca si mai primesc o reteta cu remedii hahaha.
vreau si eu in concediu, in vacanta sa treaca criza asta financiara bla bla bla....
gabitz78 spune:
neatza.
tabara lui stef s-a amanat o sapt din lipsa de zapada.
gio - vreau sa vb cu tine....cand pot sa te sun????e urgent.
pupici dulci tuturor.
Maadi spune:
Gabitza, noua ne mutasera tabara de pe 16 pe 9. Insa se pare ca nu este suficienta zapada si se va amana. Diseara vom afla, dupa ce se intoarce sotul directoarei din inspectie la munte. Ma bucur mult ca Eliza este mai bine.
Magdone - Frumoase pozicile. Va invidiez cu atata zapada.
Cornelia - Ce faceti, cum te simti, ce face burtica?
Pupici multi si un we minunat sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)