Juniori de iunie-iulie 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Magdone spune:
Buna fetele,
wow Gabi, ce frumos, la ski. Sa ne spui cum a fost.
La noi in oras sunt doar 2 locuri unde poti face ski, si sunt cam departe de unde stau eu, asa ca nu l-am inscris, ar fi fost frumos acum iarna.
dar ma bucur ca incepe sa mearga mai bine cu inotul, cica ieri (mi-a zis Gabi, ca el se duce cu el) ar fi innotat singur cu niste aripioare doar, e un progres pentru el.
Am inceput sa merg la yoga, e super fain, va recomand, doar ca e cam greu acum la inceput, sunt niste miscari criminale, iar profu e un acrobat din ala care isi tine corpul in 2 maini te doare capul.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Buna seara.
Noi suntem toti foarte raciti: febra, frisoane, gat in pioneze, varsaturi....Abia astept sa se termine, mai ales ca mai am 4 examene, toate in decurs de numai o saptamana. Alex si-a revenit cel mai repede si acum ne ia de buni, dar eu as sta numai in pat.
Va pup si va doresc un weekend frumos!
alinuta spune:
Daca acum vreo saptamana ziceam ca Alex e inca cu dintosii la purtator, ei bine acum sintem fericitii posesori ai unei stirbe cu 2 dintosi mai putin! In mai putin de-o saptamana! Vinerea trecuta mi-a aratat de dimineata ca i se misca un incisiv, m-am gindit eu in sinea mea ca e cale lunga pina la pierzanie. Ei bine, seara, in drum spre casa dupa o vizita de zbenguiala la niste prieteni, mi-a intins candid minuta cu dintisorul. N-a simtit nimic, a cazut si gata. Fericire maxima, felicitarile de rigoare, emotii ca iata e si ea in rind cu copiii fara dintosi, dar ce facem noi cu zina maseluta, ca prea repede i-a cazut dintosul copilului si n-am avut vreme sa ma-ntilnesc cu sus-numita. Asa ca i-am strecurat odraslei ceva bani sub perna, si nu va zic incintarea de dimineata, in mod sigur provocata de ideea de zina mai mult decit de "cadoul" primit. Fireste ca printre multele intrebari puse referitoare la cazutul dintilor si aparitia fermecatei, m-a intrebat ce mi-a adus mie zina la primul dintisor cazut? Acum na, ce sa-i explic copilului ca noi n-am prea avut parte de zine cind eram copii? Nu mergea, ca apoi sigur ma lua la descusut cum ca de unde a aparut atunci zina sau cine-a inventat-o si alte de-astea. Asa ca m-am rezumat la un raspuns scurt (si sincer) spunindu-i ca sint multi ani de-atunci si chiar nu-mi aduc aminte.
Voila si cu zina!
Altfel astept cu infrigurare ( la propriu) sa ma rapuna o raceala care ma tot amagea de ceva vreme, si desi e cald in casa sint infofolita ca o mamaita, scufita si sosonii-mi mai lipsesc si ceaiul aburind sub nas. Uhhh! Vaz de altfel ca sint la mare trecere febra si racelile asa ca intelegeti suferinta...
Bafta curajosilor pe skiuri...Eu de fel sint gaina la sporturi de-astea, am avut niste experiente mai putin fericite in copilarie si mi-e teama numai la gindul ca m-as urca din nou pe pirtie...Ghinion, ca Adi e un skior pasionat, dar la capitolul asta nu are cu cine. Alex ar vrea sa incerce, si acum la munte tragea de noi s-o punem pe skiuri, am zis ca incercam la anul.
Magdone - yoga zici! Fain!
Magda - sanatate multa si bafta la examene! Trebuie sa fii in extaz cu familionul bolnav si cu examene pe cap...Bafta multa!
Gabi - intrebare ciudata poate, dar o-ntreb: tabara in care merge Stef e doar cu copiii? Adicatelea parintii nu-s prin zona?
anamaria spune:
salutare fetelor!
a venit vacantzza cu trenul din frantza! de azi sunt liberi piticii mei
sa ma laud un pic, bogdan mi-a aratat aseara carnetul si are numai medii de FB; asa ca ma gandesc sa gasesc vreo recompensa chiar daca sunt in maaare criza
(deh, functionar public mi-a trebuit ; ca sa nu mai zic ca adi va fi somer pt cca minim 1 saptamana, azi e ultima zi de munca, si-a dat demisia; sper insa ca vorba aia cu 'orice sut in fund... e un pas inainte' sa fie inca de actualitate )
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
alinutza - felicitari micutzei stirbe!da, sunt doar copiii si 2 educatoare, fara parinti in zona!
anamaria - tinem pumnii sa fie bine, asa cum va doriti.vacanta placuta.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Maadi spune:
Buna,
Noi am fost in vacanta saptamana aceasta. Calin, de joia trecuta,a facut o enteroviroza. Luni ne-a sunta miss sa ne spuna ca au fost 2 cazuri de scarlatina (unul la scoala si unul la gradi) si ca se inchide totul pentru dezinfectie, pana luni. In plus cei de la sanepid au recomandat o "cura" de ospamox cel putin 4 zile. Vad ca acum sunentem bine si de luni o luam de la capat cu repetitiile.
Asteptam si noi cu mare nerabdare tabara de ski. Sunt tare curioasa cum se va descurca, mai ales ca nu este un fan (nici) al sporturilor de iarna, poate doar trasul cu sania.
Magda - Sanatate multa!
Gabitza - Am vazut ca si voi mergeti in tabara de ski la Predeal, cu o saptamana inaintea noastra. Astept impresii si sugestii. Voi ati mai fost la ski?
Floric_ea - Ce face Eva, cum se mai simte? Taisia este bine? Sanatate multa.
Anamaria - Sa aveti o vacanta placuta si sa treceti cat mai repede de criza si sa va iasa planurile asa cum va doriti.
Si eu sunt in mare "criza", fiind un bugetar care incerc sa ma las de fumat.
Kehleyr - Felicitari, am inteles ca ai reusit performanta anul trecut.
Un we placut incontinuare si multi pupici.
Maadi si Calin (19.07.2003)
floric_ea spune:
buna,
anamaria, la mine s-a adeverit vorba cu sutul in fund, ceea ce va doresc si voua. acum lucrez 4 ore in loc de 6,pe acelasi sal, am si copii in particular deci per total mai mult timp acasa cu copiii. cat despre cei care s-au descotorosit de mine, tot binele din lume le doresc. nu de alta dar motivul a fost ca n=au bani, au restructurat posturile si primesc raspuns de la itm cum ca mi-am dat eu demisia. si tipii apar pe la toate posturile, concerte caritabile alea-alea, cat de tare le pasa lor...de-ar stii asta si fraierii care dau banii ce bine ar fi. si ma opresc aici.
mey fetele, eu pe aia mare am trimis-o in tabara la ai mei. de vreo doo sapt. nu face ski, cumpara toti caii din toate magazinele, am auzit ca e criza de ponei la ai mei .
aia mica e nu mai spun cum ca ar fi bine, cobesc. inhaleaza cu nesat cortizon de doo ori pe zi, in rest e chiar ok. daca n-ar harai n-ar fi copilul meu.
vedeti ce optimista sunt? azi am fost la shopping therapy in mol - nu in benzinarie
adinag spune:
Buna,
am si eu o fetita de la clubul vostru - Jasmina (24iulie 2003). Am fost si eu mai activa pe aici acum multi ani, dar au intervenit multe si am absentat. Apoi, vand am vrut sa mai scriu, ma simteam straina, dar m-as bucura sa vorbesc cu voi, cu copilasi de aceeasi varsta si aceleasi griji/bucurii.
Taticul Jasminei si cu mine suntem despartiti, intre timp sunt intr-o noua relatie, cu taticul lui Floris - si suntem fericit toti impreuna Jasmina are contact des cu taticul ei, desigur...
Cam atat acum, sper sa reusesc sa ma integrez cumva. Ah, si Jasmina a inceput acum cu primelelectii de schiat si este foarte, foarte incantata!
gabitz78 spune:
neatza.
adina - bine ai revenitin club.
madi - stef e nitel racit, sper sa nu se agraveze, sa nu mai poata merge in tabara.noi am mai fost la ski de revelion, a luat 3 ore....dar i-a placut si am zis ca e bine sa mai mearga.o sa va povestesc cand se intoarce.
gio - multa sanatate zanei.sa inteleg ca taisia are ditamai herghelia!
pupici dulci tuturor si tot ce va doriti.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Magdone spune:
Buna fetele,
AdinaG, te tinem minte cum sa nu, bine ai revenit! tu scrie aici lasa ca de integrat te integrezi nu-i problema ceva poze cu Iasmina? sa o mai vedem si noi cat e de mare
Magda, sper ca sunteti mai bine.
Floric-ea, sanatate multa si voua!
Anamaria, bafta cu jobul sotului.
Alinuta la mica stirba, i-am verificat si eu dintii lui Razvan dar nu i se misca nici unul.
Gabi si Maadi, distractie placuta la ski copiilor, ce fain.
Cornelia, cum te mai simti, ce mai zic Maria si Stefan de noul fratior?
Eu ieri m-am simtit ff rau, nu m-am putut ridica din pat, ma durea corpul intreg, nu stiu ce-am avut parca eram cazuta din avion, cred ca m-a ajuns oboseala si noptile nedormite:( Azi e un pic mai bine dar tot ma resimt.
Olivia a inceput si ea sa se miste mai mult, chiar se ridica in genunchi in patut, se taraste pe fund deocamdata, nu merge in patru labe.
Pupici
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."