Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, bine ai revenit!

Tot citesc de taberele de ski... Maria nu e in stare nici sa isi puna ciorapii singura, ca sa nu spun ce curajoasa e . Cred ca e departe rau de copiii vostri. Tot mormoloaca a ramas. Mai nou, a descoperit ca poate sa sara in lungime si sare de pe loc. E singurul domeniu unde da semne sa aiba ceva inclinatii (seamana cu maica-sa ). Asa ca avem program de sarituri zilnice. Cu toate ca nu sunt sigura ca e indicat la varsta asta, dar e singura activitate sportiva care o atrage.

Multumim de intrebari de sanatate. Eu sunt binisor. Cu toane, acum plang, peste 5 minute rad...dar asta e, mai am doar vreo 5 luni de gravidenie . Criza ne-a lovit in plin, dar sanatosi sa fim, ca or veni si vremuri mai bune.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Cornelia, pe Calin daca-l vezi acasa, este un dezastru. Nu face absolut
nimic singur (decat extrem de rar) - nu se dezbraca/imbraca, nu-si strange jucariile, nu mananca singur (cand termina de inghitit imi arata cu degetul gurita goala si-mi spune aaa!). In schimb la gradi si in tabara este model. Mi-l lauda mereu miss-urile, ca face totul singur si ca este foarte ordonat. Nici mie nu-mi venea sa cred.
Dar acasa are cine sa-i caute in cornite.
Pupici.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Poftiti la subiectul urmator cap 8

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput