Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bobi: noi mergem la un cabinet special pt copii, undeva vis a vis de televiziunea romana.Se numeste BB Clinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

hai sa ma invrednicesc si eu sa scriu,

desi pt cateva secunde raspunsurile romanei si ale corneliei m-au dus cu gandul la ce ar fi daca, acum am revenit in realitate si imi amintesc cat de fericita sunt asa in general si mi-am revenit.imi amintesc cum mi-am propus eu anul acesta sa tin mai mult cont de dorintele mele, si cum trebuia in acest scop sa plecam singuri, la budapesta . si cum a facut eva 40 si ea stie cat si am ramas acasa sa pazesc copilul, gandindu-ma pt a mia oara, what I was thinking.

asa ca nu stiu ce e mai enervant, sa nu-ti doresti sau sa nu poti sa faci, haha.

vad ca vorbiti de scoala, eu inca nu vreau sa ma gandesc la acest subiect.

madic, te inteleg cu bona, pe mine ma enerveaza groaznic sa depind de cineva. nah, nu-i copilul lor, au si altele pe cap, fac si ele ce si cat pot si au chef. dar cum bunicii sunt total denaturati (la noi cel putin) prefer varianta albit par si ridat pe fata pana cresc copiii.

va las ma duc sa ma lupt cu depresia mea printr-o partida de shopping therapy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Madic, o sa te doboare traficul... Bafta :)

Eu ma enervez pentru ipohondria mea care nu imi da pace. Daca are cineva leacuri care sa nu dea gres, va rog sa mi le spuna si mie. Sunt bolnava de scenarita, ma sperii la cea mai mica problema a copiilor si sincer cred (si sper) ca fac din tantar armasar. In fine, nu vreau sa intru in detalii, oricum nu am crezut niciodata ca voi fi asa, toata viata am urat la mama ipohondria...

La capitolul realizari personale, ma bucur ca am reusit sa ajung anul acesta pana acum de 3 ori la patinoar, si vreau sa mai ajung cat de mult pot pana se inchide. Am si febra musculara, sunt mareata :)

In w/end am fost la munte si am avut parte de zapada, spre bucuria copiilor. Aveau niste lighene mari de cauciuc in chip de sanii, si mai ales pentru Sofia au fost extraoridnar de distractive, pentru ca si-l putea urca singura pe deal, plus ca nu se rasturnau deloc, sunt mai putin periculoase ca saniile. M-am dat si eu, a fost grozav :).

Succese :)

Mergi la inceput

dana, probabil ca si mine ai avut un profesor f bun in persoana mamei tale.

desi ne spunem mereu ca nu vom repeta greselile parintilor asta e singurul drum pe care il stim.

ce inseamna sa scapi de ipohondrie? sa te definesti pe tine mai presus de influenta mamei tale .

groaznic de greu...
eu conform statusului de la mess sunt in constructie, de vreo 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

ma asteapta niste rapoarte de groaza si eu ce fac? stau pe DC
am zis ca doar sa va citesc o tzara si atat... da iote ca nu ma pot abtine: daca cumva se intampla ca gasti (ati gasit deja?!) vreuna solutia pt a nu ne transforma in mamele noastre, vreau si eu s-o stiu!!!

si eu la fel, tot ce m-a deranjat la viatza mea la comportamentul maica-mii am zis 'stai sa vezi, cand oi fi eu mama nu voi face siguuur asta sau aialalta' si acu ca mi-a venit randul, incet incet ajung sa fac fix la fel

Edit: floric ea esti 'under construction' la propriu sau la figurat?!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
chestia cu mamele...nu stiu ce sa zic, a mea e buna de pus la rana.si soacra la fel...asa ca nu stiu sa dau sfaturi.
gio - faci operatie estetica, sau ce?GLUMEAM.....
in rest n-am noutati...stef cu gradi, eliza cu mine acasa, masaj...nimik deosebit.
va pup.sa aveti o zi minunata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Ana Maria - operatia estetica, ati vazut ce a zis Gaby. Si o terapie genica de inlocuit ce se mai poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floric_ea

Ana Maria - operatia estetica, ati vazut ce a zis Gaby. Si o terapie genica de inlocuit ce se mai poate

ce bine ca mai ai sperante...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Gabi, ce ce? ce masaj?

Apropo de asta cu mamele, zilele trecute ne-am uitat pe casetele filmate in Romania inainte sa plecam, asa sa ne mai aducem aminte ...mama m-am speriat de mine, zau asa, cum faceam cu Razvan, cum vorbeam cu el sau ce mai ziceam, parca o vedeam pe maica-mea cu frate-miu, si ce mi-am mai jurat sa nu ajung la fel

Am vazut si caseta filmata cand ne-am intalnit cu toate fetele la ziua lor la 2 ani, la petrecerea aia cu clovnul, mai tineti minte?...

cu ipohondria, Dana ce sa zic, daca erai ipohondra in ce te priveste pe tine, eu zic ca scapai eu am scapat, am fost rau de tot vreo 2 ani de zile, mai aveam putin si-mi faceam si raze la cap ...dar daca esti asa in privinta copiilor, nu stiu ce sa zic, e mult mai greu, eu vad si la mine....nah ce te mai incurajez si eu. Cand se fac fetele un pic mai mari eu zic ca o sa fie mai bine

Madic, si se muta toata firma in Otopeni?

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Asa, incurajati-ma si voi cu drumul pana-n Otopeni, ca nu sint eu destul de catranita... Glumeam, n-aveti nici o vina, asta e, daca vreau sa mai stau aici, Otopeni scrie pe mine, daca nu, nu.
Magda - toata firma (aia la care sint eu acum ) e de vreo doi ani in Otopeni, doar eu cu sefu' mai aveam si birou in centru, dar de-acus s-a ispravit.
Faza cea mai naspa e ca acum trebuie sa-mi caut loc in cladire, ca intre timp s-a umplut, iar seful meu zicea initial sa ma mut si eu dupa ce mai renovam alt corp de cladire, dar cum lucrurile s-au precipitat de la "centru", a ramas sa ne mai "inghesuim" in spatiul existent. Azi am fost acolo prima data dupa ce-am trimis tot calabalacul si-am avut asa o senzatie naspa...
Sper sa-mi treaca, sa nu dau in altele, ca mi-e destul cu bona care se stramba ca trebuie sa vina asa de dimineata, de parca eu plec la bal, nu la job .

Gata, nu ma mai vait, sa va zic de ipohondrie ? N-am de-asta, ca n-am timp sa ma duc sa ma caut pe la doftori, dar si daca o sa-mi fac, o sa ma caut serios de tot, ca scartai din toate incheieturile. Cat despre copil, ei ii fac in mod regulat analize, vorba lui taica-su: copilu' n-are nimic, mama e dusa cu capul , sau, varianta soft,: daca stii tu asa de bine ce trebuie sa-i dai copilului, de ce mai mergem la doctor?

Am si eu caseta de la petrecerea de doi ani, ma uit cu tare mult drag la ea - poate mai facem una cand or intra toti copiii la scoala!

Va las, ca trage fie-mea de mine sa facem si noi ceva in seara asta.

Va pup.

Mergi la inceput