Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Magdone zici tu ca in Canada scapi de amenintarea de a te transforma in mama ta? Cam departe pentru mine, dar e o idee .

De fapt eu vroiam sa va spun ca bb e baietel. Ieri mi se inecasera toate corabiile , dar mi-a mai trect. Speram eu sa reusesc macar de data asta o surioara pt. Maria, plus ca deja vedeam numai rochite in fata ochilor .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Cornelia , voi sa fiti sanatosi, la mine in familie ar fi fost mare sarbatoare sa le dau o astfel de veste, ca toti si-au pus nadejdea in noi sa le facem un nepot, dar noi pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Madic, si la noi in familie partea masculina jubileaza .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Saraca mama, daca ar stie ea ca o vorbesc pe forumuri ...daca ne gandim cum erau principiile de educatie pe vremuri...au facut si ei ce au putut (parintii), de-baia astept sa vina la vara ai mei, mi-e tare dor de ei si lor nu mai zic, sunt terminati de cand am nascut-o pe Olivia, cred ca mai mult pentru ea si Razvan, decat pentru noi

Fetelor, vreau sa ma laud putin, ca lauda este asta cred, Razvan citeste! dar citeste fetelor aproape orice, nu tot va dati seama, dar cartile lui de povesti le citeste pe toate, plus la TV, in ziare, la filme (daca punem subtitrarea)..o fi avand el simptome de adhd (nu v-am mai zis, dar noi am fost la o evaluare, apropo de cat de agitat e el si nu are stare in clasa, ne-a zis ca are ceva simptome), dar in rest e cel mai destept
Cred ca asta e si scaparea lui la scoala, il mai iarta educatoarea cand vede cate stie. Ne-a zis ca citeste tot in engleza si acum a inceput-o si pe franceza, insa cu scrisul mai prost. trebyuie sa mai lucram noi acasa cu el, dar sincer eu l-as mai scuti, ca are tot timpul sa invete si asta.

Cornelia, sa fie sanatos bebe si sa creasca bine in burtica, asta e pricipalul, lasa ca o sa fie cel mai cuminte ai sa vezi.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Cornelia,eu te felicit pt bb baietel!! vorba lui madic, la mine in familie ar fi petrecere daca le-as face o supriza ca asta...

si zici tu mai magdone sa venim in canada, si scapam, garantat??

legat de ipohondrie, dragele mele, cum aia mica e cu branula in mana cam ghicit voi ce am aflat in seara asta??? ca sambata ne-am vazut cu un baiat care seara a facut scarlatina. deci imaginati-va cum ma duc eu maine la doftor, dupa 2 zile de dat antib pe gura si 7 de branula sa-i zic asta??? credeti ca ma crede sau zice ca m-am indragostit de el si vreau sa-i mai vad fata inca vreo 7???cateodata stau eu si ma gandesc daca se imbolnavesc copiii ca am eu ceva la cap sau asa sunt ei.

deci asa magda, sa ma astept si eu de la asta mare sa citeasca??? ca simptome de adhd are sigur..desteapta nu e )inca)

puppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hehe eu zic sa incercati, ia veniti sa vedeti cum e

apropo de add, a ramas de coma la noi , cand mai vorbim intre noi (eu si Gabi) si unul uita ceva sau nu e atent la celalalt, "ai vazut? add-ul, e clar"

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Magda, constat ca ADHD is the new normal :). Matei sustine ca el e alergic la stat locului. Acum, pe bune, aici ni s-a spus ca e prematur sa faci o evaluare serioasa inainte de sfarsitul clasei a I-a, cat despre o buna parte din manifestari are si Matei cat cuprinde. Dar sunt niste tante psiholoage de la scoala care il invata sa se stapaneasca.

Cornelia, felicitari! Acum ia partea buna a lucrurilor, peste ceva vreme le dai o minge de fotbal baietilor, ii trimiti in curte, uiti de ei o zi intreaga si doar pui bani deoparte pentru geamurile sparte.

Cat depsre transformatul in propriile mame, sa stiti ca am cateva mii de kilometrii in plus fata de Magda, dar tot pe mama o vad in oglinda din ce in ce mai des. Deci cred ca schimbarea e in alta parte, dar n-am gasit-o inca. De ipohondrie nu-s lovita, dar nu e nimiccu asta se ocupa consortul. Eu am probleme cu rabdarea (vorba ceea, da-mi Doamne rabdare, dar da-mi-o acum).

Si, ca sa demonstrez ca n-am citit numai ultima pagina si m-am uitat si mai inainte:
* masurat si cantarit - 116 cm si aproape 21 kg.
* "activitati extrascolare" nu am vrut sa ii pun nimic pana a terminat primul trimestru de scoala. Acum vreau sa il incerc cu ceva fotbal sau alt sport obositor, care cica l-ar mai ajuta sa consume din energie. Cu inotul nu am ajuns mai departe de primul nivel - intra in apa daca e musai dar altfel se scuza politicos si gaseste motive sa nu mearga la bazin. Altfel, am mai mers la patinoar, unde se descurca oarecum, dar se plictiseste repede si are o idee fixa - "nu pot sa invat sa merg bine, daca nu imi cumperi bat de hochei".
* la scoala nu l-as duce, dar nu tine - dupa cum stiti el e deja la kindergarten, care e mai mult scoala decat gradinita. Ca sa fiu sincera, copiii par sa se descurce cu mult mai bine cu scoala decat parintii lor - e tare multa munca sai un copil (si mai hai cu doi) la scoala.
* zana maseluta nu ne-a vizitat inca si nici semne nu da, dar o sa mergem saptamana viitoare la dentist

pupat,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

eva chiar are scarlatina, ziceti mai fetelor sunt eu dereglata cu ceva???

astazi ziceam in gura mare asistentelor de scarlatina ca dr nah nu venise inca si dupa aia ma gandeam cat de redusa la cap sunt ca asta e boala contagioasa....si ma trezeam gonita la bals direct...cred ca nu mai gandeam cu capul atunci...noroc ca a venit dr si ne- bagat in cabinet inainte sa afle tot spitalul

cat despre agitatie cu cine doamne iarta-ma credeti ca seamana fie-mea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Nici eu nu stau mai bine la nici unul dintre capitole: ipohondra si ca "mama mea". Dar incerc sa ma tratez! Acum cu ipohondria asta si internetul mi-e de "mare ajutor" bata-l vina, ca dau sa caut una si "descopar" ca sufar de tot felul...Asa ca cccind ma mai ia cite-un junghi pe te miri unde pun mina pe telefon si-l crizez pe nenea doctorul, macar el are metodele lui sa ma tempereze. Cit despre mama, ohoho de cite ori nu o revad in momente de spumegare maxima, si tot de-atitea ori imi zic sa nu fac ce-a facut ea. Si la mine merge de minune cu numaratul pin' la 10, serios vorbesc! Chiar daca nu intotdeauna timpul mi-o permite, spre exemplu dimineata cind aproape iesim pe usa si Alex isi aminteste ca steguletul pentru scoala trebuia decupat si nu pus pe bat, sau soseta nu e suficient trasa pe picior si-o jeneaza oarecum la un degetel, sau Anna gaseste ca e tare nostim sa amestece biscuitii pisicii cu apa din castron si-apoi sa-si toarne toata creatia pe pantaloni...Asa ca trag aer adinc in piept si las numaratul pe alta data, desi numai eu stiu ce cugetari adinci si pline de pilde sanatoase imi razbat prin neuroni.

Zina de dintosi are drum lung pina la noi, desi nu trece zi ca Alex sa nu-si verifice dintii, doar-doar s-o clinti vreunul, ca adica de ce ea are toti dintii si copiilor din clasa ba deja le-au cazut sau se misca?

Cornelia - sa-ti traiasca baietelul si sa fiti fericiti!

Floricico - sanatate multa la puiuta bolnavioara!

Daca va zic ca simbata am fost la plaja ma credeti? E-adevarat ca mai inspre sud, la vreo ora si jumatate de noi, dar am stat si facut plaja, si fetele s-au jucat in nisip/apa, si eu ma minunam nevoie mare cum uite acum 2 saptamani eram in virful muntelui cu frig si zapada si tot tacimul si iata-ma-s fromos la plaja cu lotiuni si umbrele si lopatele si ce mai aveam prin dotare...
Dar de azi a venit ploaia urita si gata cu portia de plaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi.
magdone - eliza are piciorusele strambe si face masaj si poarte orteze.
despre dintisori...la fel si stefan...in fiecare zi imi spune ca cica i se misca un dinte, dar de unde...se autosugestioneaza!
alina - te invidiez...la munte, apoi la mare....ce frumos!
gio - multa sanatate evei.taisia e bine?
va pup pe toate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput