Juniori de iunie-iulie 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani!

Si Cristi va merge la toamna la scoala.

Poate sa-mi spuna cineva in ce perioada se fac inscrierile?

Un pupic pe burtica Corneliei.

Cu drag
Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

romana - depinde de scoala.am vazut ca fiecare scoala are propria "politica" visavis de inscrieri.mai bine te duci de acum sa te interesezi.bafta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Magda, chiar vroiam sa te intreb ce inaltime are Alex, ca mi s-a parut tare inalt in poze, dar am vazut la subiectul celalalt
Razvan are tot pe acolo, 118cm.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

mmmooaaammmaaa...eu cu copii asa mari nu mai vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

e cel mai inalt din grupa lui.
Gaby: nu te intrista ca o sa creasca si Stef, stai linistita.Oricum va fi mai inalt ca tati.Si cu inscrierea la scoala sunt sigura ca nu se fac chiar asa la intamplare. Asa ca fi pe faza!
Magda: si Razvan e inalt, dar sunt sigura ca si mai bine legat ca Alex, care nu cantareste decat 19 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Da Magda, are vreo 23-24 kile dar nu stiu de unde ca la ce mananca, m-a terminat, numai sandwichiuri daca s-ar putea sa manance, cand vine ora de masa imi vine sa-mi iau campii.
Razvan hai la masa!
dar ce mancam?
cutare...
Ah, nuuuuuuuuu-mi place cutare ...numai asa o tinem

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrueduard

e cel mai inalt din grupa lui.
Gaby: nu te intrista ca o sa creasca si Stef, stai linistita.Oricum va fi mai inalt ca tati.Si cu inscrierea la scoala sunt sigura ca nu se fac chiar asa la intamplare. Asa ca fi pe faza!
Magda: si Razvan e inalt, dar sunt sigura ca si mai bine legat ca Alex, care nu cantareste decat 19 kg.

Magda si Alex(4 ani si 6 luni)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se īnsele! Nu folositi cuvinte cānd actiunea, faptul īnsusi sunt posibile!#8217;#8217;

ce sa fac, daca nu m-a "udat" mama la radacina cand eram mica?stiu ca nu se fac la intamplare.eu am pile, nu-mi fac probleme, dar am vrut sa nu apelelz la ele...vroiam sa fiu ca orice muritor care vrea sa-si inscrie copilul la scoala.daca nu am incotro, voi apela la ele.
magdone - pai tocmai de la sandwich-uri se ingrasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Au trecut doua sapt. de cand am inceput serv. si tot trag mata de coada. De doua zile m-am pricopsit si cu o durere de cap crunta. Motiv bune sa las treburile pe mai incolo si sa mai scriu pe DC.

Maria nu mai stiu cate kg are (dar cred ca tot vreo 23). Si a crescut iar in inaltime. M-am minunat si eu ultima data cand am masurat-o: are 1,22. Dar nu mi se parea chiar asa de inalta. Are vreo 3 colege cat mine la gradi . Eu ma bucur si vreau sa creasca inalta, abia astept sa ma intreaca - nu cred ca va mai dura mult .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Scriu si eu in graba, azi e ultima zi in care stau in biroul din oras, de luni ma mut cu "norma intreaga" la Otopeni .
Nu stiu inca daca/cum ma voi descurca, sper sa se aseze lucrurile intr-un fel sau altul.

Nu sunt prea coerenta, in jurul meu lumea muta mobila si cutii , iar eu ma grabesc sa va scriu cateva randuri, inainte sa-mi taie conexiunea...

Azi am fost de dimineata cu Mariuca la gradi, am profitat ca e ultima zi de "boierie" si am vorbit cu doamna, am rugat-o sa tinem cumva legatura prin telefon sa aflu ce mai fac pe-acolo, ca in nadejdea bonei, nici o speranta, deja zilnic sunt afisate la panou fisele lucrate in zilele anterioare.

Si cu bona iar am o problema, fiica ei va naste undeva la sfarsitul verii, asa ca daca acum nu prea manifesta disponibilitate, atunci va fi clar total ne-implicata. Asa ca voi avea iar de cautat bona .
Dileme, dileme...

Va las, ca misuna muncitorii pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

hop si eu n-am stare pana nu va citesc la prima ora... zici ca m-am intors in timp

gabitz - nu dispera, al meu cred ca e cel mai micutz... pupa-l-ar mama de scumpic

gabi - la noi se discuta cu doamna invatatoare pe care o dorim, care trece copilul pe un caiet (asta in caz ca nu iti este indiferent la cine merge )

magda - cred ca ti-ai dat singura raspunsul, sandwichurile ingrasa asa a devenit dolofan si bogdan al meu, care pana pe la 7,5 ani a fost un slabanog notoriu

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput