Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Laura imi pare rau ca Mirci e bolnavior..sa treaca. Si mie mi-e tare frica sa nu ia si Sara raceala de la mine... Off, ca tare nasol e..cu durere in gat, de cap, nas infundat....

Azi, dupa o pauza de mai bine de 1 saptamana, i-am facut Sarei din nou supa. i-am pus doar morcov si putin dovlecel. Si a mancat cu o placere!! Ia uitati aici

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Patrick - de Doloress
Sara-Maria - de Monik
Eliza Elena - de Elena
Ioan Teodor - de Anamea

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_anto imi dai sperante ca o sa mearga si la noi. Nici al meu nu vrea deloc. Nici nestle nu i-a placut - ce zic eu, nici mie macar nu mi-a placut!-
Maine revenim la piureul nostru de morcov cu dovlecel- asta ii dau si eu de 2 zile!
O dulcica scortisoara cu boticul plin de morcovi. Sanatate multa si tie! poarta si tu mascuta la gura ceva, pe cat posibil...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Buna fetelor,

acuma eu nu vreau sa fiu carcotasa, dar chiar credeti ca daca ar fi asa periculosi parabenii astia chiar toate firmele de cosmetice pentru bb i-ar pune in produse?

nu toate , doar alea ieftine sau f comerciale. nu e de mirare ca sunt la jumatate de pret cele care au parabeni fata de cele care nu au. probabil ca e mai complicat sa faci cosmetice fara acesti conservanti. e ca la sucurile cu zahar vis a vis de cele fara.
nici eu nu zic ca tre sa o luam razna si sa fim obsedate, dar daca tot stim ca fac rau, e bine sa le evitam. si ca sa-i raspund si lui simonix, e una sa mananci o data la mcdo-nici io nu-i voi interzice lui tudor acest lucru- si alta sa mananci numai de acolo. ma rog, asta e opinia mea, pe cat se poate sa am grija sa nu-l agresez pe bebe cu prea multe, spre deosebire de noi s-a nascut intr-o lume mult mai poluata si mai artificiala. toate astea-si vor spune la un moment dat cuvantul pt ca depasesc capacitatea fireasca a organismului de a se adapta la mediu.
laura ma bucur ca mirci e mai bine. sa stii ca la noi e a doua tentativa la lingurita, am mai avut una cand a fost bonlavior, la 4 luni si a fost un cosmar asa ca am renuntat. mie atunci imi era groaza, ma gandeam ca nu va manca niciodata.cred ca e nevoie de timp, incearca sa mananci sau sa te prefaci ca mananci in fata lui ca sa-i faci pofta. tudor e numai bale cand mancam noi, mesteca si inghite in sec, deja imi sta mancarea in gat, nu mai pot manca de fata cu el ca ma doare sufletul..
off missnu stiu cum rezisti, eu una sunt asa de rea de somn, mereu am fost asa, ca eu cred ca eram la nebuni deja de la atatea nopti nedormite. si nici nu ai pe cineva sa te ajute. toata stima mea trebuie sa se termine odata cu sculatul asa de des si sa va intrati intr-un ritm cat de cat. si eu am avut probleme mari cu colona la un mom dat, aveam un punct unde daca ma atingea cineva tipam. vad ca e mai bine acum. in ultima vreme am renuntat total la marsupiu, azi ce l-am folosit ca a trebuit sa plimb cainele alor mei si ei stau la un bloc fara lift, deci nu puteam merge cu caruciorul. dar in general ma protejez si vad ca e din ce in ce mai bine. incearca sa nu-l ridici din pozitii in care-ti e f solicitata coloana, ci sa te ajuti si de burta, picioare, etc, nush daca m-am facut inteleasa
andree27 te tinem la curent cum evolueaza dermatita in cursul diversificarii
bratafel e de la mancare, e eritem fesier nu dermatita sau alergie.crema de fundulet
am vazut o scortisoara mozolita toata. imi e cunoscuta imaginea
alysh si al meu parca a slabit, nu mai are burta si copanase asa mari. dar pe cantar e mai gras ca niciodata, deci cred ca s-a lungit

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

ralu-t sa-i mai dau acel fruct daca se irita de la el? voi cum a-ti facut?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetele mele frumoase!!! Pupam si pe bebelusii dragalashi.
Noi am venit din repriza a doua de iesit pe afara. A fost cam maraita, nu stiu de ce. Acum de cand am intrat in casa e mai linistita. Sta in bouncer si da din picioare, cred ca se face alergatoare!
Laura ma bucur ca Mirci nu mai tuseste asa tare. Pupam sa se faca bine bine!!! Multumim ptr urari, iti urez si eu tie sa ajungi la cumparaturi cat mai repede. Eu i-am luat Evei niste botosei-iepurasi tare tare haiosi!
Nici eu nu ajung la intalnire, probabil saptamana viitoare sa ma aduca si pe mine in Pantelimon. Am si o colega gravidutza in luna a 8 a care vrea sa ne intalnim si trebuie trebuie sa imi fac aparitia pe acolo.
Simonix, sa va fie de bine piersica, si noi am papat deja piersicuta, dar tot greu de tot papam. Daca reusesc sa ii bag papa in guritza, mesteca si chiar inghite, dar ea nu deschide gura, cred ca nu ii pica fisa, suge din buze ca si cum ar avea bibe in guritza, of, of. Eu ii dau in ultima vreme numai borcanele... Ultimul mar pe care i l-am facut eu s-a oxidat in ultimul hal, nici eu nu l-as fi papat.
Tot referitor la ce spunea Simonix, si mie imi e frica de dormitul pe burta, o singura data am gasit-o in timpul noptii pe burtica (era mult mai mica - am impresia ca avea3 lunite) de atunci nimic. Mami a ta rade de ingrijorarea ta ptr ca ele asa ne culcau, pe burtica, mama chiar s-a mirat foarte mult cand a auzit ca recomandarile sunt acum sa ii culcam pe spate sau intr-o parte.
Eu nu prea i-am luat jucarii, cred ca are 5-6 in total, majoritatea ptr dentitie.
Andreea27 a mea a avut dermatita atopica si am scapat de ea abia cand am schimbat lapticul pe NAN 1 HA. Diversificarea am inceput-o, am respectat introducerea alimentelor noi si nu mi-a facut nicio alergie pana acum. Sper sa o tzinem tot asa.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

cum se manifesta dermatita atopica la bebeii vostrii?

vad ca Bianca s-a iritat din nou la fundulet, asta dupa ce i-am dat ieri mar copt si azi suc de morcov. eu pp ca de la mar face asa. o fi prea acid

poze

Dermatita atopica la Eric se manifesta doar pe fata,i se umplu obrajorii de niste pete urate rosii,multa lume crede ca e muscat de fata!Si din cate am inteles de la dr mea il si mananca!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Buna fetelor,

acuma eu nu vreau sa fiu carcotasa, dar chiar credeti ca daca ar fi asa periculosi parabenii astia chiar toate firmele de cosmetice pentru bb i-ar pune in produse?

nu toate , doar alea ieftine sau f comerciale. nu e de mirare ca sunt la jumatate de pret cele care au parabeni fata de cele care nu au. probabil ca e mai complicat sa faci cosmetice fara acesti conservanti. e ca la sucurile cu zahar vis a vis de cele fara.
nici eu nu zic ca tre sa o luam razna si sa fim obsedate, dar daca tot stim ca fac rau, e bine sa le evitam. si ca sa-i raspund si lui simonix, e una sa mananci o data la mcdo-nici io nu-i voi interzice lui tudor acest lucru- si alta sa mananci numai de acolo. ma rog, asta e opinia mea, pe cat se poate sa am grija sa nu-l agresez pe bebe cu prea multe, spre deosebire de noi s-a nascut intr-o lume mult mai poluata si mai artificiala. toate astea-si vor spune la un moment dat cuvantul pt ca depasesc capacitatea fireasca a organismului de a se adapta la mediu.
laura ma bucur ca mirci e mai bine. sa stii ca la noi e a doua tentativa la lingurita, am mai avut una cand a fost bonlavior, la 4 luni si a fost un cosmar asa ca am renuntat. mie atunci imi era groaza, ma gandeam ca nu va manca niciodata.cred ca e nevoie de timp, incearca sa mananci sau sa te prefaci ca mananci in fata lui ca sa-i faci pofta. tudor e numai bale cand mancam noi, mesteca si inghite in sec, deja imi sta mancarea in gat, nu mai pot manca de fata cu el ca ma doare sufletul..
off missnu stiu cum rezisti, eu una sunt asa de rea de somn, mereu am fost asa, ca eu cred ca eram la nebuni deja de la atatea nopti nedormite. si nici nu ai pe cineva sa te ajute. toata stima mea trebuie sa se termine odata cu sculatul asa de des si sa va intrati intr-un ritm cat de cat. si eu am avut probleme mari cu colona la un mom dat, aveam un punct unde daca ma atingea cineva tipam. vad ca e mai bine acum. in ultima vreme am renuntat total la marsupiu, azi ce l-am folosit ca a trebuit sa plimb cainele alor mei si ei stau la un bloc fara lift, deci nu puteam merge cu caruciorul. dar in general ma protejez si vad ca e din ce in ce mai bine. incearca sa nu-l ridici din pozitii in care-ti e f solicitata coloana, ci sa te ajuti si de burta, picioare, etc, nush daca m-am facut inteleasa
andree27 te tinem la curent cum evolueaza dermatita in cursul diversificarii
bratafel e de la mancare, e eritem fesier nu dermatita sau alergie.crema de fundulet
am vazut o scortisoara mozolita toata. imi e cunoscuta imaginea
alysh si al meu parca a slabit, nu mai are burta si copanase asa mari. dar pe cantar e mai gras ca niciodata, deci cred ca s-a lungit

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Ralu si te rog mult sa imi spui Tudor unde face dermatita si tu de cand ai inceput diversificarea ca nu stiu ce sa mai fac?Cat sa mai astept sa incep si eu.Maine merg la un dr pediatru mai in varsta sa vad ce imi zice si el!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Laura sanatate maxima lui Mircea!!! Ii doresc sa nu fie racit, sa tuseasca doar din cauza de aer prea uscat sau alta iritatie din asta inofensiva care trece repede si fara medicamente!!!

Simonix cand mergem la balta cu odraslele noastre dragi??? Io sunt pentru uikendul 8-9.11, respectiv pentru duminica aia de la 10 la 10.30 in Leuven?

Melly am incercat sa trimit dar mi s-a spus ca providerul tau a refuzat mailul poate din cauza marimii fisierelor atasate, am sa mai incerc, insa ieri imi pierdusem rabdarea.

Ia sa va arat un filmulet cu Lorelei mancand

Noi azi am stat ultima zi in concediu de boala asa ca am produs prajitura cu foi de miere (Albinita) si checuri marmorate pentru colegi...sa se bucure ca revin la munca .

Azi nu am mancat broccoli ca nu era suficient de proaspat asa ca am mancat piure de cartof, conopida si rosie cu ulei de masline si patrunjel verde...ne-a placut asa ca am mancat 110g. Am lasat putin si pentur mami fiindca voiam musai sa mai primim si lapte.

o seara frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Esme, e minunata Lorelai cum papa ea in liniste, mirata si cu okii mari la tine si la lingurita!!!Mm, vreau si eu Abinuta
ALina_anto, pupam Saratzina, ce murdarica e ea la gurita!!!
Andreea, of, imi pare rau sa aud iar despre accidente d-astea teribile de masina. In iulie asa a murit si un prieten de-al lui Cip, de 31 de ani.Nici acum n-am scapat d egindul la el...Dar l era vitezoman si groaznic de imprudent. De fiecare data cind imi povestea Cip accidentele pe care le facea eu spuneam: El o sa moara in accident de masina.
Cu parabenii astia si eu zic la fel: daca tot stim de ei sa cautam sa ne expunem cit mai putin.Acuma vad ca nu doar produsele ieftine ii contin, ci si cele scumpe...deci cred ca numeri pe degetele d ela o mina marcile care nu lucreaza cu ei..
Sis, pup Mirci, ma bucur ca e mai bine! La noi insa nu e neaparat mai bine. De azi am pus in functiune aparatul de aerosoli si le fac amindurora. Se lasa cu plins si scandal la Mati, nu-i convine masca pe fata, dar n-am ce-i face. Duminica avem si o petrecere la un baietel si tb sa fie fresh amindoi.. Multumesc mult Cadinutei pt dr orl pe care mi-a recomandat-o. Super de treaba, m-a scos din impas
Bratafel, cum sta cu dintii fata? Stiu ca atunci cind ies dintii kkuta e mai acid. Eu nu cred ca ar tb sa-i scoti alimentul respectiv, incearca unul mai dulce, goldenul, vezi cum ii merge...Si: crema d efundulet.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput