Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
simonacip spune:
Am uitat: vreau sa scot si eu piersicile de la congelator...CUm procedez? Le scot cu o ora -doua inainte si le mixez in compozitie??
Fetelor la mine aici linga parc e tirg de haine incepind de joi. Pe locul und eera patinoarul. Nu stiu exact in ce consta, cica si imbracaminte si incaltaminte. Mi se pare interesant, banuiesc ca au si oferte...Vedem joi
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
melly23 spune:
ziua buna si de la noi!!!azi am fost la dr. si am facut controlul de la 4 luni si vaccinelul ca ne-a trecut raceala!!!yupiiii!!!sper sa fie maine o zi faina sa ies si eu afara mai mult nu tot prin zona!!!poa dau si de pretenele mele baimarencele!!!hihi!!!
deci la control avem asa:
-8900g moaaaaaaaaammmmmmmaaaaaaaaaa da las ca slabim noi cand om mere pe picioare
-42 diametru cranian
-67 cm
dormim super bine de la 22 la 8 asta deja de vreo 3 saptamani!!!secretul nostru ramane ora fixa de la baita, somnic singurica in camera, mese la 4 ore, si binenteles INFASATUL!!!aaa si mangaierea de 3 min pe caput in patut inainte de somnic!!!sper sa ajute pe cele care se confrunta cu insomnii!!!
si o freza la moda cica asa a zis dr de famelia!!!am facut vaccinul de stat ca cica de luna viitoare se introduc oricum alte vaccine mai noi care nu prea au efecte secundare asa ca ...facusi de la stat!!!inca nu am avut nici o reactie si l-am facut la 1!!!yupii!!!Doame ajuta sa treaca cu bine!!!in rest nik nou!!!aaaa vre-am sa va intreb daca mai vrea cineva noutati la montaj!!!ca vreau sa-l finalizam si sa-l punem pe prima pajina!!!
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi sa creasca mari si cuminti!!!
SANATATE MULTA bbilor bolnaviori cei cu raceli, mucisori, ghipsulete!!!un mare pupic de la noi sa treaca repede!!!si BAFTA celor care se chinuie cu diversificarea !!!ne asteapta si pe noi de la 9 noi!!!pana atunci mai profit de liniste!!! hai ca v-am pupit dulcic!!!seara faina tuturor!!!PUPICI
Noi si fluturica Amelia
Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel ralu-t sa-i mai dau acel fruct daca se irita de la el? voi cum a-ti facut? poze |
Eu zic ca de la sucul de morcov e. este mult mai acid decat marul copt. Incearca sa excluzi una si vezi cum e.
Laura, sanatate multa lui Mirci!
ralu_t spune:
bratafel eu am citit in mama si copilul parca de eritemul fesier care devine mai acut in timpul diversificarii datorita aciditatii mancarii. nu cred ca trebuie sa renunti la mancare, ci doar sa tratezi eritremul, sa speli, sa dai cu crema, noi n-am avut niciodata asa ca nu prea stiu sa dau sfaturi de tratamente.
andree noi avem dermatita seboreica pe fata si pe cap(cojile de lapte) de care am scapat dupa luni de zile in care daca nu dadeam zilnic cu mustela stelaker se umplea de broboane, insa crema a fost excelenta si dermatita atopica pe restul corpului, zone de piele f uscata, nu rosie, nu umflata, doar uscata, se simte la pipait, care s-a rezolvat cu avene trixera si nan HA. eu banuiesc ca a fost de la lapte praf, cata vreme l-am alaptat a fost super ok. acum, diversificarea am inceput-o de 2 zile,la 5 luni si o saptamana, sper sa n-avem surprize...
esme, am o rugaminte pt o mamica prietena buna care se confrunta cu crizele bebeului de 2 luni. mai poti spune inca o data care sunt saptamanile cu puseele de crestere cerebrala?
pe mine ma paste o raceala/viroza. ma simt nasol tare, si parca incep sa tusesc cu expectoratii. asta ne lipsea
simonasa ne tii la curent cu targul. eu vineri ma vad cu o prietena si cu fetita ei in cartier la tine-apropos, din povesti in povesti am inteles ca ati fost colege de fac, tu cu prietena mea, si ea a lucrat la mediafax, o cheama teodora-asa ca daca e ceva interesant, bag si eu un ochi la haine
RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
ralu_t spune:
vianne mai baga repede un mesaj ca nr ala cu multi de 6 ma furnica pe spinare
RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
cenia spune:
SAlutare din departare!
Cred ca asa de rar intru ca nici nu mai stiti cine sunt! dar... incercam sa revenim.
noimergem bine cu diversificarea, uneori nici nu mai accepta lapte parca ar vrea numai mincare. am dat aproape numai la borcanel si doar citeva fructe si legume si pui si curcan (simplu fara combinatii) . am mai facut eu la mixer ceva mincaruri dar [arca nu-s asa bine ca la borcan! A! am facut deja 6 luni! uau cind trece timpul
aici borcanele cu mincare difera de la 6 luni. si biberoanele. am citit ca ar trebui sa scot incet incet biberonul si sa incep cu canitele cu cioc moale de silicon. hmm... mai incearca cineva cu mine?
noptile linistite au trecut acuma se smiorcaie suzeta , lapte etc.
dar parca e mai bine decit la primul copil unde eram ca Miss P. nu vedeam decit somn in fata ochilor!
mai cu shoppingul va inteleg perfect, aici is muulte frate! dar bani sa ai! si asa de drragute.... eu nu prea cumpar am o camara plina cu haine preluate de la prietene de pe aici. is faine rau si numai de firma Calvin, etc. multa lume zice ca e prea cocheta fata mea, dar ei nu stiu toata povestea. hi hi hi!
ce ziceti de premergator? aici ii pun de l a 4 luni dar de fapt nu e premergator are baza pe care sprijina picioarele . sau jumper sa sara copilul. eu l-am pus pe primul de la 6 luni in premergator dar era bine dezvoltat statea bine in picioare( de obicei astia care ii ridici in fund si ei se ridica in picioare).
mi-am reinstalat windwosul si o intrebare la Cleo sau Gabitzam
cum pot recupera linkurile de la Favorites?
imi pare rau ca aveam linkuri depsre mincare de la Vianne si multe alte informatii utile. na, tuta! nu mai zic ca am lucrat la o firma de software in ro. dar eram la administrativ bre....
ok, pa si o sa incerc sa fac conspect next time!
zicea cineva de iritatie la fundulet: scoate alimentele amindoua si gata. da-i cu dovlecel fiert, piersica, altele si nu fa combinatii! mai tirziu combinatiile. mergi cu o leguma si vezi daca ii prieste!
chimicale in sapun? ohoo cite sunt! dar acuma nu le arunc ci data viitoare o sa citesc eticheta. deci aveeno e bun si se gaseste si aici.
ati auzit ceva de herbalife?eu am vazut cu ochii mei una care a slabit fantastic si as vrea sa incerc si eu. 80 kg am! manechin la obezi! dar aici is slabuta fata de unele. numai ca nu pe strada mea! am niste manechine de mamici cu 3 copii pe aici de mori! bai si alearga astea in disperare... cu ciini cu biciclete numai eu is lenesa!
gata lamentarile va las
am scris dimineata la o cafea si va salut din zbor
Vianne spune:
Ralu, multzam! acum am vazut..brrr
Cenia, www.wholesomebabyfood.com/avocadobabyfoodrecipes.html" target="_blank">uite link-ul despre mancare
Adriana_78 spune:
fetelor, care sunt parabenii de pe produse?
dadea parca Ylari niste exemple, eu nu am gasit pe net o lista ceva ajutatoare, sa stiu dupa ce sa ma uit pe eticheta data viitoare.
Adriana
Aaa, eu voi fi totusi maine in parc la Morarilor, iesim oricum daca e vreme frumoasa
YLARI spune:
cenia, cum sa nu stim cine esti, pai se poate??? Pe bune, eu astept mereu cu nerabdare posturile tale!
Eu stiam ca Herbalife e de kko... nu iti recomand... matusa mea a slabit f mult cu herbalife dar si-a dereglat complet organismul dpdv hormonal, chiar si-a scos tiroida. Unde lucram inainte a mai tinut o fata cura de slabire cu aceste produse iar patronul care e francez i-a facut ditamai morala ca in Franta cica sunt interzise (sau erau atunci). Nu stiu sa iti dau amanunte, doar ca nu sunt grozave. Sper ca nu te-am bagat in ceatza sau sa isc vartejuri pe aici...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 fetelor, care sunt parabenii de pe produse? dadea parca Ylari niste exemple, eu nu am gasit pe net o lista ceva ajutatoare, sa stiu dupa ce sa ma uit pe eticheta data viitoare. Adriana Aaa, eu voi fi totusi maine in parc la Morarilor, iesim oricum daca e vreme frumoasa |
Pe crema Nivea de funduletz scrie: (printre altele) Metylparaben, Propylparaben.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png