Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
Venim si noi cu o noapte aproape alba, noroc ca ramasese Bogdan acasa si l-a luat 2 ore pe David, de am dormit si eu de la 7 pana la 9. Bey, pe mine ma termina coloana cand il iau in brate sa-l pun noaptea din patul nostru in patutul lui, nu mai poooot!! Am coloana facuta prastie...
Ieri am tras un frig, ma imbracasem de toamna, ca nu mai iesisem la plimbare serioasa de cateva zile, tot plimbandu-ne cu masina cu Bogdan prin vizite si stand putin la aer... Abia ieri am simtit ca a venit iarna, iar eu si pe David il imbracasem cam spartan, e clar ca trebuie sa trecem la invelitoarea de iarna pt. carut si la caciulita de iarna... Azi mergem la IKEA sa cumparam o saltea buna pt. camera cupilului, sa doarma Bogdan acolo cateva saptamani si eu sa am tot patul nostru la dispozitie... iar cand n-o mai fi nevoie, iau salteaua in pat si o folosesc eu, ca tot am spatele distrus
Adriana78, si eu tot ca tine, il spal pe David cu apa pura (si-asa si aia ii usuca pielea!), doar pe cap ii dau o data pe saptamana cu un samponel, dupa ce-i dau cu ulei ca sa i se mai duca din cojitele de pe cap. In rest, fara sampoane, fara creme, fara chimie...
Alysh, eu am avantajul ca mie imi face curat o rusoaica de 60 de ani, orice tentatie e exclusa
Cleo, cu un ochi lacrimand sa-ti scriu ca te-am citit dincolo, la subiectul meu despre evitarea abuzului de la Psi Nah, ca emoticonul asta lacrimeaza din ambii ochi... Ce frumos scrii tu despre ceea ce le trebuie bebeilor nostri: timp, calm si dragoste... Exact asa simt si eu...
Ralu, mersi de recomandari, am sa iau si eu Weleda cand am sa incep sa-l dau cu crema. David inca are piele fina-fina (mai putin cojile de pe cap), asa ca nu simt nevoia sa intervin nicicum...
Am mai scris ieri la 2 fete si – chiauna cum sunt – nu mai stiu daca apucasem sau nu sa postez, asa ca sorry daca ma repet:
Andrada, dulce foc Tiberiu cu caciulita-urs
Gabitza, acum am apucat si eu sa vad pozele de vis cu Raducu si Andrei, ce baieti FRUMOSI ai tu!!!
Fetelor, acu' citii si io articolul de pe prima pagina, cu culoarea ochilor bebeilor. La noi, cu parinti cu ochi caprii, sansele ca lui David sa-i ramana ochii albastri sunt de 6,25%. Ei, bune si alea!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Adriana_78 spune:
Si am folosit creme/sampoane de la Weleda pt bebelusi. Sunt scumpe si am inteles ca sunt bune, insa doct. mi-a zis ca au parfum (si asa este, am citit la ingrediente), asa ca mi-a dat pt. fata o crema facuta in farmacie. Ca culmea fata e uscata, mai aspra, poponetul e fin si catifelat
Adriana
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Ylari pe cutia de la trixera scrie fara paraben Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Mercic. Eu cutia de carton nu o mai am iar pe cutia in care e crema n-am vazut... sunt chiorenzis... ce sa fac...
Ralu, multzam de tipsuri, o sa fiu si eu foarte atenta incepand de acum la cosmeticalele bebelunei. Eu n-am stiut de parabeni... pana ieri.
Noi am fost pe afara, am iesit la 10.30 si am intrat la 13 in casa. Am fost sa platesc netul (fata in marsupiu) ditamai coada - nu m-a lasat nimeni in fatza, normal!!! Doar traim in romania, dupa care am fost la tati la servici ( a mers fata cu tramvaiul 41 - aaaa, nu, nici acolo nu s-a inghesuit nimeni sa imi dea locul, nu, nu...) dupa care am mers o groaza pe jos, am ajuns cocoshata acolo. Tati isi uitase portofelul cu toate actele acasa si m-am gandit eu mai bine sa previn o amenda. Tati s-a bucurat foarte tare de vizita, iar Eva a frant multe inimi pe acolo. Apropo, ieri m-a intrebat socramiu daca ii facem baie Evei ca avea nevoie sa ii traduc ceva. Deci e a doua oara cand ii spune Eva, sper sa se fi dat pe brazda. Dupa ce ne-am intors a papat fata mea tot biberonul si acum doarme lata la noi in pat. Sa o pup de frumoasa si scumpa ce este ea!!!
Cand s-o trezi o sa ies iar afara ca prea e frumos si sa mai profitam si noi un pic cat mai avem.
Aaaa, mai avea fata primiti niste bani de la o matusa si i-am cumparat o gecutza frumoasa de raiat matlasata cu blanitza fina pe interior si un set caciula, fular, manusi fooooarte frumu, fine si groase, calduroase.
Pupici la fete.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Buna fetelor,
acuma eu nu vreau sa fiu carcotasa, dar chiar credeti ca daca ar fi asa periculosi parabenii astia chiar toate firmele de cosmetice pentru bb i-ar pune in produse? Pe bune. Ca si cu multe altele probabil exista o limita minima de cantitate in produs care sa nu fie periculos.
Eu nu ma agit acuma sa ii schimb toate produsele, asa nu as mai manca nimic, nu as mai da nimic copilului si tot asa.
El va trai in lumea asta, va creste inconjurat de chimicale, daca eu il izolez de astea nu va avea puterea sa se apere mai tarziu. Nu zic ca nu incerc sa il hranesc cat mai natural, dar acuma sa ii schimb si sapunul intr-una...pe bune.
Legat de site-uri si eu am comandat de pre redoute dar uita ca s-a dus.
O sa incerc pagina cu papa, mi se pare super ok ca pret. Sun chestii pe care nu pot sa i-le fac eu, de ex. mazarea. In rest incerc sa ma inspir din combinatiile lor.
Azi vreau sa ma duc la piata sa ii iau spanac si sa bag la congelator portionat.
Sebastian
Alysh spune:
Eiiii, fetelor, ce ma mai plangeam eu sa nu se ingrase Vlad. MA gandeam ca o sa incepem diversificarea si n-o sa fac fatza la cat o sa vrea sa manance. De unde....Face niste mofturi...azi i-a facut soacra-mea o ciorbita, sa vedem cum o accepta. Parca a si slabit un pic sau s-o fi lungit, nu stiu, eu astept pediatra pt masuratori ca daca incep sa-l cantaresc eu si sa-l masor stiu sigur ca voi deveni obsedata.
Am terminat si eu montajul, dar mi-e jena sa-l arat la cat de performante am vazut pe-aici.
Aveti dreptate cu menajera fetelor, cred c-o pastrez pe-asta mai coapta, e mai sigur asa. Ieri mi-a lucrat bine, a calcat si rufe la greu, am fost multumita.
Mirci, esti mai bine, da?
Vlady
Simonix spune:
Salutare si de la noi :)
Vad ca e agitatie mare cu parabenii astia :) Sunt de acord cu Socrate - nu o sa am cum sa il feresc pe pitic de chimicale si chestii gen McDo, eu una mi-am facut pofta de McDo si in sarcina, daca a fost cazul. Nu o sa ii arunc nici eu produsele de baie, dar nici nu exagerez cu ele. Nici nu am f multe: gel de corp si de par 2 in 1, un ulei de masaj (pe care insa o sa il inlocuiesc cu ulei de masline dupa ce se termina, mi se pare buna ideea), crema de funduc si crema Trixera de la Avene. In general incerc sa fiu atenta la ce ii cumpar, fara sa fiu exagerata in nici o directie :) Mai grav mi se pare la mine - produsele pe care le folosesc io Fondul de ten, de ex, care imi pateaza uneori chiuveta cand ma spal si nu il iau decat cu Cilit Sau rimelul In fine...
Mihaser - da, incercam sa mentinem o balanta - acush, io nu zic ca reusim dar incercam. Cred ca m-a marcat cazul unei prietene care are un bebe maricel, de vreo 2 ani, de care nu scapa nu il poate intarca, nu adoarme decat cu tzatza in gura, cu parintii in pat, nu mananca din cauza ca el vrea san, tipa e disperata ca nu stie ce sa ii mai faca sa manance dibversificat... faze din astea care pe mine m-ar consuma rau de tot - deci incerc pe tot posibilul sa nu ajung la asa ceva. Recunosc ca uneori imi e tare greu sa ma desprind de pui, cand il simt asa moale si cald langa mine... si mie mi-ar fi tare usor sa il stiu cu mine in pat toata noaptea, chiar imi place sa dorm cu el. Cand il vad ca pune buza si incepe sa stropeasca in dreapta si in stanga cu lacramioare - mi se topeste inima si nu rezist fara sa il iau in brate (din fericire nu e prea plangacios). In fine... am si eu slabiciunile mele dar incerc sa fiu ferma, pe pozitii, caci imi place nu numai sa fiu mamica, ci si nevasta si prietena si colega.
Cleo - asa este, piticii au nevoie fix de ce ai spus tu... in orice caz, au mai multa nevoie de iubirea noastra decat de jucarele, zdranganele si creme cu /fara parabeni De jucarii si chesti trendy avem noi nevoie Eu una imi fac mea culpa, l-am indopat pe al meu cu jucarii si ma simt vinovata - caci citeam undeva ca excesul de jucarii echivaleaza cu o supraalimentare. Si cred ca asa este - la un bebe de varsta piticilor nostri. Oricum, din nenumaratele jucarii tot pe noi ne prefera si miorlaie chiar daca este lasat singur printre ele. Cat despre creme etc - putin le pasa lor hihi :)
Noi azi am papat piersici - de la borcanash,din pacate, caci nu gasesc piersici "vii" Am luat de la Hipp Bio - in lista de ingredienta am vazut si o gramada de alte chestii, nu prea mi-a placut dar asta este. Oricum, consistenta e alta, clar, fata de ceea ce i-am facut eu pana acum. Piticul a mancat cu placere, s-a murdarit mai putin si o sa mai continuam asa vreo 2-3 zile, dupa care incep sa inventez amestecuri
Ah, si gata, robert doarme pe burta, spre marele meu stres Il culc pe spate si il gasesc pe burta ... Mama rade de mine ca ma stresez... ma rog, pana ma obisnuiesc cu ideea. Mi se pare cam chinuit, nu mai poate da din picioare, nu mai are libertatea aia in miscari. Am remarat ca se scoala acum noaptea, miauna nitel, isi ridica caputzul un pic si vede ca nu are ce alte miscari sa faca, apoi il lasa jos la loc si adoarme mieunand. daca incerc sa il pun pe spate, imediat se rostogoleste pe burta si asa incepe sa sforaie
Va pup !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Alysh, Ylari, Mihaser, Iulia, Andree, da parca e mai bine Mirci, nu mai tuseste asa des, dar tot magareste...
nu l-am scos azi deloc, desi mama ce-as mai fi iesit si eu nitel la soare...
I-am bagat nurofen, supo cu paracetamol, immunobaby, ceai cu lamaie, nazomer.
sper sa fie bine si sa nu ajungem iar la doctor sa-mi dea aia alte siropuri pentru astmatici.
Adriana si celelalte fete cu intalnirea...eu nu mai ajung maine, ca vreau sa-l tin in casa sa nu mai traga aer rece pe gat...ca pe undeva si de la asta s-a agravat...a urlat in parc ieri si dupa aia a inceput tuse urat de tot...
Sper sa mai fie vreme buna si sa mai fiti si voi disponibile cand se face si Mirci bine si sa punem de o mare intalneala de mladite.
Alysh unde e montajul???hai sa-l vedem si noi, nu conteaza efectele, important e sa fie frumos subiectul!!! Am vazut ultimele pozici, e dulce foc Vlady cu halatul de baie, e baietel de revista...Si am vazut si cum papa, murdar pana la frunte...
Sa stii ca nici Mirci nu prea papa...si i-am luat cereale de la Milupa cu mar si morcov, incep sa-i dau de diseara Sa nu slabeasca.
Ylari felicitari pentru cumparaturi...of..nu mai ajung si eu sa-i iau nimic lui bb, parca nu mai am timp de nimic.Voiam sa-i caut niste helancute uni si botosei. ca incaltarile le cam scapa din picioare...
Simonix ai dreptate, si mie mi se pare mai periculos ce folosesc eu: vopsea de par, fond de ten, farduri, parfumuri.
In aproape toate cosmeticalele sunt parabeni, nici in sarcina nu am putut sa ma feresc de ei, desi stiam ca sunt nocivi
Sa ma apuc acum sa dau milioane pe o crema, ei, asta chiar nu pot sa-mi permit..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Andree27 spune:
Mihaser scuze dar nu mai retin,daca tu ai inceput sau nu diversificarea.De asta te intreb ca si tu ai zis ca aveti dermatita atopica si vroiam sa te intreb daca a facut ceva alergii cand ai inceput diversifiecarea,ca cica copii cu dermatita atopica sunt predispusi la alergii.
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
bratafel spune:
cum se manifesta dermatita atopica la bebeii vostrii?
vad ca Bianca s-a iritat din nou la fundulet, asta dupa ce i-am dat ieri mar copt si azi suc de morcov. eu pp ca de la mar face asa. o fi prea acid
poze