Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata si de la noi
De fapt n-am dormit toata noaptea, Mirci a tusit, are gatutul plin de secretii, n-a putut dormi si i-am dat nurofen,
Acum, sper sa-i treaca repede. A mai racit cineva la interval asa scurt???
oooF. Bine in afara de Mateias, ca de la el am luat
In plus, ma mai doare si un san. Nu e modificat la aspect, nu stiu ce o fi asta...sper sa treaca.

Andree ce nasol cu prietenul vostru, ingrozitor! Fereasca Dumnezeu!
Vianne merci de linkul cu parabeni, sa stii ca ma apuc si eu de tricotat, inainte faceam pulovere si le vindeam, cand eram in facultare! Chiar mi-e dor sa lucrez, iar site-ul ala e excelent, mura-n gura.O sa ma duc sa-mi iau andrele si lanita si nu mai cumpar puloverase iarna asta.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Of, of, Laura acum am vazut... v-ati chinuit azi noapte... si eu care speram sa te fii inselat, ti-am zis, si Eva tuseste cand si cand, dar n-are nimic, e ok. Uneori tuseste asa si de prosteala ca sa vin la ea sa o "verific"

Mai, mai ce invidioasa sunt ca sunteti asa pricepute intr-ale tricotatului... Eu sunt praf, praf... Si mama se pricepe, sa nu credeti dar pe mine nu m-a interesat sa invatz, putoare ce sunt...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Neatza ! declar razboi noptilor albe fata s-a trezit la , la 3.30 a sculat toata casa si la 4 a venit mama s-o culce ca eu eram deja prea nervoasa si nu ii puteam face nimic. chiuia, dadea din aripi ca flipper,cand puneai mana pe ea incepea sa planga...m-au gasit cu fundulea pe capacul wc-ului plangand ca am iesit din camera ca ma enervasem prea tare si sa nu ma simta fata nervoasa. a adormit pe la 4 si ceva si la 7 a fost treaza...n-am vazut asa ceva. nu mi-a facut niciodata asta. o fi ceva in aer, nu-mi inchipui, dar azi-noapte am avut o noapte de cosmar!!!

Laura - stai linistita, nu panica. prima noapte e mai grea cu raceala. da-i medicamentele prescrise de dr si ai grija sa nu racesti si tu de la el sa i-o dai inapoi.multa sanatate voinicului

am dormit cred ca stramb si cred ca m-am apasat prea tare pe ureche ca asa ma doare de nu mai pot

ma duc la treaba ca asta mi-e menirea...sclava unei mogaldete

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ah! pt prima data nu-s zgarcita si dau o cafea chiar doua chiar am facut.si-o beau fara lapte..cah!!!

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

mihaser super achizitia ta...spune-mi te rog cat costa transportul la laredoute si in cat timp ajung produsele...ma cam bate un gand

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

transportul depinde de cat comanzi...nu e un pret fix...
din pacate din noiembrie o sa se lanseze LR.ro cu aceleasi marfuri, dar la preturi mai mari si nu vom mai putea comanda in Franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Laura,Viane merci mult!!!Toata noaptea numai la asta m-am gandit!Si cat de scurta poate fi viata!Cat despre produse fara parabeni este gama Bubchen,se gaseste in Cora,Real,Auchan etc!!Sunt super!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele - raportez si eu o noapte normala - am spalat ariciul aseara la ora 21, la 21.30 era deja adormit in pat si s-a mai trezit dimineata la 8! Din pacate insa nu prea imi maninca laptele asta HN - ieri de ex abia de a mincat 500 ml adunati toata ziua, iar acum de dimineata a mincat doar 80ml...o sa intreb pediatra daca il pot trece inapoi pe laptele lui - kk a facut ieri normal, poate chiar cam tare si nu a mai varsat decit putin, dar la o masa in care am insistat eu sa-i dau laptele desi se vedea ca lui nu ii era foame ...
In fine, azi o sa reiau fructele si legumele sa vad cum reactioneaza si o sa vad ce zice si pediatra.

Ralu - multumesc mult de sfatul cu hidratarea - nici nu stiu cum de nu m-am gindit si eu simbata la asta (la naiba si doar sunt la al doilea copil!) - dar nu am gasit la nicio farmacie electroliti de la humana sau milupa - intr-un tirziu am gasit hidrasec si am luat, dar acum nu mai e cazul sa-i dau ca nu a mai varsat, simbata a fost cel mai nasol...
Andrada - ce mi-a placut piticul cu caciulita ursulet!!! De unde ati luat-o?
Mi-bebelina - daca refuza fructele las-o in pace si incearca sa-i introduci legumele sau cereale. Sunt copii care accepta mult mai bine la inceputul diversificarii legumele sau cerealele. Cu fructele poti sa mai incerci peste 2-3 saptamini, cind s-a obisnuit deja cu legumele.
Gabitzam - lasa ca-l faci pe Raducu model pentru piciorushe!! Oricum el e un scump asa ca e pierderea alora de la pro ca nu l-au dat cu totul...

Noi plecam de vineri pina duminica pina la Predeal sa mai ia si copiii ceva aer - sper sa avem parte de vreme frumoasa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Laura oofff bietul Mirci!!!sa-si revina!!Cat despre san,poate de aia te doare ca ai vreun canal infundat!Maseaza-te bine cand suge Mirci!

Viane sanatate si bunicii tale!!!Off doamne ca tare dragute mai sunt,asa?Noi cu siguranta nu vom prinde varsta lor!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Alysh, laura, simo ma bucur ca v-a placut gecuta!
Mami de bebe Iasmi se pare ca ne plac aceleasi chestii...facem poza! Imi place si chestia aia de la picioruse...ascundem gipsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Leeloo am primit-o de la cineva care a fost plecat in strainatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Reallaura, Ylari, Cleo sau cine mai vrea ... ramane sa ne vedem maine la ora 2 in parcul Morarilor din Pantelimon sau nu?

Apropo creme -- eu nu spal fetita cu nimic. Asa am facut si cu prima si n-am avut vreo problema -- alergii sau mai stiu eu ce.(doct. din Viena nu mi-a recomndat nici o crema). un bebelus de 5 luni nu este asa murdar incat sa fie sapunit cu fel de fel de creme. asta e parerea mea, cremele sunt mai mult pt. miros, plus ca usuca pielea, de aici iar trebuie dati cu alta crema de catifelare si tot asa. Eu zic ca abia dupa 1 an, cand incep sa mearga, sa se agite mai mult, e cazul.
A mea are cruste pe capsor, insa nu ma agit, tot ulei de masline mi s-a recomdat de medic. o sa-i treca pana la urma.

Adriana

Mergi la inceput