Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

noi ne dezmatsam in marsupiu.

sa ma uit si io pe Sanosan- de parapenii aia.

pai stiti ce va recomand fara parapen? ulei de masline. Luati o sticla mica mica extravirgina, bagati in o oala cu apa si lasati sa clocoteasca 5-10 min, sa fie sterilizat. Si bag mana in foc ca nu are paraziti din astia. (noi avem uleiu de masline de la botez - nasha asha ne-a invatsat sa facem , ca trebuia la biserica, si cu ala sfintit, acu, facem masaj - si nu am mai fol. niciun fel de ulei & lapte de corp). Doar de la Sanosan, gel de corp si par.

a, fetelor, am luat pt fiica mea Libero. Si la primu scutec purtat, l-a onorat cu un test solid, madeByMara, stiti voi cum e cu big kk, multumita sucului de morcovel de azi. L-a trecut cu brio!!

gata
chiar ma duc sa dorm.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am citit pe toate produsele de imbaiere ale fetii..toate contin porcarii d-alea pana si samponul contine. cu ce naiba o mai spal pe cap? chiar am avut o mostra de sampon sanosan si vad ca si ala contine deci, intrebare intrebatoare..ce gama nu contine ingredientele astea? ca toate produsele fetii sunt la gunoi acum.maine sunt la shopping. as vrea totusi sugestii sa nu stau 10 ore in farmacii citind etichete ca-mi ies ochii.

cleo - si eu am o sticla imensa cu ulei ramas d la botez. pun in fiecare seara cate o picatura in baia fetii si chiar ma gandeam daca ii pot face masaj cu el inainte de baita, ca-i prea mult..apropos de uleiuri..uleiul gel J&J nu contine niciun ingredient d-ala

gata, ma culc...joi imi ajunge scaunul.m-au sunat de la magazin..abia astept

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Inais eu stau pe langa mall din Vitan, dar am vazut ca tu te plimbi prin tineretului (nu ma insel, nu?) asa ca suntem aproape.
Da ma tenteaza sa impart transportul cu cineva, sa-mi spui cum vrei sa facem.

Iulia83 de pe lr ajung cam in 2 saptamani, dar vezi ca se mai pot face comenzi doar pana pe 1 nov. am vazut ca mai sunt si alte fete aici care au facut comenzi, eu una sunt multumita de lucrusoarele pentru bb. Pe mothercare eu am facut comanda pe 21 si abia azi 27 mi-au trimis mail ca au trimis produsele si aici costul livrarii este foarte mare, da na, ce sa-i faci daca asa ma 'relaxez' eu prin shoping.
Asta la hainute.
Pe c-sale am comandat leagan si a venit intr-o saptamana, acum am comandat si www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=828&t_id=14288&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">scaun de masa
Am raspuns cu intarziere ca am facut baie la fata si am pus-o la culcare.

Din ciclu 'pasiunea mea shoppingul', cica: " s-a descoperit unde e localizat punctul G..... la finalul cuvantului shoppinG"

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cleo, ai gasit acolo la tipare, explicatiile, nu? Sunt f multe modele..

Andree27, sa fie sanatoasa bunica ta sis a se bucure de Ericut cat mai mult… Si eu mai am o bunica, tot 75 are sis per sa o tina Dumnezeu sanatoasa sa o vada pe Stefana…
Dumnezeu sa il odihneasca pe prietenul vostru! Groaznic!

Methyl, propyl, butyl and ethyl parabenii sunt niste conservanti care se gasesc in foarte multe cosmetice si care se pare ca ar provoca tumorile mamare. Puteti citi www.organicconsumers.org/bodycare/breastcancer090604.cfm" target="_blank">aici mai multe.Bine ar fi sa se evite produsele care contin acesti parabeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ralu_t si pe cine mai intereseaza, mancare la borcanele gasiti si la magazinul asta: http: //www. pukkafood.ro /ro/. Sunt aduse din Anglia. Sotul meu a luat de 2 feluri un tub cu mar, morcov, pastarnac si altul cu fructe si costa 7 ron bucata. Tot de aici am luat si biscuiti fara gluten!

Ma bucur mult ca va placut poza !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Andrada, am vazut si eu poza cu ursuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor vad ca dormiti toate asa ca e randul meu sa zic PRIMAAAAAAAAAAAAAA pe ziua de azi.
Trec pe la voi sa vad ce faceti ca m-au inebunit astia de la munca cu niste rapoarte si acum ca doarme casa fac si eu un raport ca maine dim la prima ora plec in deplasare.
Ma bucur ca sunteti bine, eu am racit un pic sper sa nu-i dau lu asta micu al meu.Maine trec pe la farmacie sa iau un homeopat de raceala , eventual osccilococinum ca e mai bun si imi face bine
Cleo mama da tu de cati copii ai grija?
Asta micu al meu e tot zgariat pe fata zici ca e Winetou se zgarie cu unghiiile ceva de speriat.
E super toait in ult timp[ si a devenit si f. alintat ca deh are cine sa-l alinte, in primul rand bona, apoi soacramea si soramea si bineanteles noi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

sunt terminata. se trezi fata la 1 si acu chiuie si vorbeste pe 3 voci.am capul calendar. vad ca ar dormi dar se tot foieste.isi scoate suzeta, o baga iar in gurita, vocalizeaza, se uita la mine , la tv...iar eu crap de somn. ma culcasem si eu la 11

nu mai am nici pinguin..ultimul il papai dupa masa de seara..mi-e asa o poftaaaa... cred ca ma apuc sa mai navighez putin pe aici ca tot nu ma lasa faptura mea cea minunata sa dorm.

micaela am vazut si eu scaunul ala de masa, chiar mi-a atras atentia. doar ca eu am apucat sa comand ieri seara de pe bebelusultau.ro si maine imi ajunge comanda. oricum, e cam in acelasi pret, 350 ron, numai ca nebuna cum sunt, am bagat si cateva bibe de la chicco . am o adevarata cazemata de biberoane

mor de sooomn si fatuca e cu ochii cat cepeleeeeeeeee

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata si de la noi
De fapt n-am dormit toata noaptea, Mirci a tusit, are gatutul plin de secretii, n-a putut dormi si i-am dat nurofen,
Acum, sper sa-i treaca repede. A mai racit cineva la interval asa scurt???
oooF. Bine in afara de Mateias, ca de la el am luat
In plus, ma mai doare si un san. Nu e modificat la aspect, nu stiu ce o fi asta...sper sa treaca.

Andree ce nasol cu prietenul vostru, ingrozitor! Fereasca Dumnezeu!
Vianne merci de linkul cu parabeni, sa stii ca ma apuc si eu de tricotat, inainte faceam pulovere si le vindeam, cand eram in facultare! Chiar mi-e dor sa lucrez, iar site-ul ala e excelent, mura-n gura.O sa ma duc sa-mi iau andrele si lanita si nu mai cumpar puloverase iarna asta.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la noi pe ziua de azi. Mai eu am citit cu okii in crucish, pana la urma cand e intalneala aia? Nu joi? Totusi nu stiu daca ajungem si noi... mereu ma laud ca vin si nu ajungem... Laura, asteptam vesti de la tine, sper ca Mirci e ok, sa il pupam noi pe el de scump. Si Eva am observat ca imi tuseste in ultimele zile, chiar si in dimineata asta dupa biberonul de la ora 6. Dar n-are febra, nu ii curge nasul, eu zic ca e ok...
Adriana, imi pare rau de prietenul vostru. Sa il odihneasca Dumnezeu. E trist sa se intample asa ceva, mai ales cand auzi ca e vorba de tineri... Eu am o mare fobie de mersul cu masina pe distante lungi. In ultima vreme din cauza la cati nebuni s-au vazut cu permis de conducere a inceput sa imi fie teama si prin Bucuresti... Bine, eu sunt plina de frici...

Oooof... acum raman singura acasa... Cred ca o sa ies sa platesc netul, dar aste dupa ce torturez fata cu masa de fructe.

Mai, parabenii aia au inceput sa ma streseze... Oricum, vad ca sunt in foarte multe produse cosmetice. Imi facea nasha fetei reclama cand am fost la ea la niste produse Bio. Banuiesc ca alea nu contzin... Dar oare chiar nu contin, sau nu le trec aia pe eticheta??? Ca eu nu prea mai am incredere...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput