am descoperit o parte urata din viatza mea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

omul e bolnav.

daca tu ai sustinere din partea sotului, spune-i tot asa cum ne spui noua.
spune-i si faza cu soacra, si ca nu ai putut sa te justifici in fata soacrei ca ti-e greu sa iei de fiecare data povestea de la inceput.
si ca orice ar auzi de la soacra sau din oras, sa nu dea importanta pt ca nea e dus. si nu aveti cum sa il opriti cu forta.
si va consumati energia degeaba. daca il lasati in plata domnului o sa se agite pana cand o sa vada ca nu are cu cine sau o sa faca POC.

oricum vad ca esti mai bine. mai mergi la terapie?
pup si sarbatori fericite!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Pe ex ignora-l, asta il va durea cel mai tare si va fi cel mai bine si pentru tine.
Placerea lui cea mai mare ar fi sa te poata teroriza din nou, chiar daca nu direct. Nu ii da aceasta satisfactie. Soacra mai are mult pana iese la pensie ?
Ma ingrozeste gandul ca un astfel de om e asistent social! Cum ii aleg ?

Continua-ti terapie si nu il lasa pe ex sa intre in nici un fel in noua ta viata.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Terapie, poate medicamente, sport in aer liber cat mai mult, suplimente de vitamine ( mai ales acuma cand o depresie veche se poate suprapune si pe una cauzata de ziua scurta ), scrie totul pe o hartie cat mai sincer si da-i foc. Termina cu trecutul odata pt totdeauna. Chiar daca faci teatrala scena, fa-o.
Cumpara-ti carti despre gandirea pozitiva.... fa tot ce poti nu te juca cu depresia ca este f grava si se poate sa te macine mult timp fara sa meriti asa ceva.
Fii barbata :)
Te sustin cu tot dragul si iti doresc multa sanatate, sarbatori fericite si anul 2009 sa fie unul nou 100%. Da foc la hartia cu probleme la 12 noaptea si promite-ti ca de la anul o iei de la capat cu dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

Va multumesc pentru incurajari va urez tuturor saratori fericite si multa impliniresi multa multa dragoste.
Sotul meu e o persoana deosebita si stie tot mult mai multe detalii si amanunte decat am povestit aici.El ma sprijina si ma intelege numai ca sunt unele subiecte spinoase (cum a fost cel legat de soacra mea )pe care nu il pot discuta decat in mare pentru ca il ranesc si chiar nu as puea sa ii fac asta .
Si el a fost revoltat de atitudinea soacrei mele(de a crede pe cineva din exterior si necunoscand pers resp f bine)si va spun sincer a repezit o destul de urat.
El este un tip minunat si tine enorm de mult la mine de multe ori avand o atitudine mai mult decat transanta fata de mama lui.
Referitor la,, domnul problema ,, el este ignorat si va fi ignorat de noi doar ca se pare ca marea lui problema este ca nu resuseste sa realizeze ca aceasta relatie s a incheiat .
De asta am cerut un sfat deorece toate metodele noastre nu au dat rezultate .El chiar are tupul sa intrebe prieteni comunii ce fac ,cum o duk , ma cert cu sotul,prieteni care automat sunt pusi intr o ipostaza f nasoala.Serios vorbind si fara gluma fuge lumea de el pe strada cand il vede pentru ca singurullui subiect de conversatie este relaatia cu mine
De asemena pe fosta prietena a terorizato ca e o proasta o imbecila o dobitoaca si alte asemenea apelative in comparatie cu mine.Nimeni nu ajunge la nivelul meu ,eu am fost femeia vietii lui etc.
Este dispus sa ma primeasca inpoi daca divortez si chestia asta a afirmat o de f multe ori prieteniilor si cunostiintelor noastre (o alta chestie aberanta deorece eu in 5 ani de cand sunt cu sotul meu nu stiu daca ne am certat mai mult de 3 ori ).
Nu prea fac sport si nici timp de iesiri dese nu prea am muncesc f mult uneori si in jur de 20 de ore pe zi(eu nu muncesc insa zilnik)acum mai nou trag si de o oboseala cronica care mi-a fost diagnostikata de curand ah si sunt si dependenta de munca .
Dar per ansamblu terapia da roade parca e totul un pik mai roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

stockholm, misiunea ta acum e sa te impaci tu cu tine, sa treci peste ce-a fost in trecut si atat. Faptul ca el se comporta acum in felul asta e problema lui si doar a lui. Tu ai grija ca nimic din ce face sa nu te poata afecta, banuiesc ca toti prietenii stiu deja ca nu trebuie sa-i dea crezare. In rest ignora-l si nu-i da satisfactie, nu il lasa sa stie ca faptele lui te afecteaza, si incearca chiar sa nu te mai afecteze. In definitiv, persoana cea mai importanta, adica sotul tau, stie adevarul si iti este alaturi. Asta conteaza cel mai mult si este atu-ul tau pe care nu are cum sa ti-l ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aceste lucruri pot fi si induse.

Dupa cum a mai pus cineva , daca erati impreuna de ce crezi ca a trebuit sa te drogheze ca sa faca sex cu tine?
In fine , eu nu as avea incredere in ce as afla doar daca as cunoaste fooooooarte bine psihoterapeutul la care merg.
Au fost destule cazuri in care au fost inoculate amintiri false .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

buna xio
eu nu credca aceste amintiri sunt induse daca o sa citesti toate post urile mele o sa vezi ca am martoi care afirma ca aveam vanatai inexplikabile altfel in lipsa acetor momente
din ce am putut citi si din ceea ce mi a explikat in pate psihoterapeutul pentru violatori nici o experienta sexuala nu atinge nivelul de orgasm produs de un viol
este vorba despre umilirea produsa despre forta pe care o impui asupra victimei este o modalitate de exprimare clara a sintagmei cine este cel mai puternic
o multime de persoane sa stii ca au drept fantezie sexuala violul
voilul nu este doar un simplu act sexual ;violatorii in serie ajung la orgasm numai prin intermediul unui viol(bine aici n cazul meu nu este vorba despre asa ceva)
e greu de inteles acest fapt pentru noi persoanele normale
poate ca unele amintiri sepot induce prin hipnoza dar exista din nefericire in cazul meu dovezi palpabile(vanatai,persoane carem au intalnit si afirma ca a doua zi ma comportam clar ca o persoana drogata etc)
ah si inca ceva primele flashback uri despre ce mi s a intamplat au avut lok cu mult inante e a ajunge la hipnoza regresiva

Mergi la inceput

fetelor hai ca iar va bat la cap
taman ce ma laudam ca fac bine ca m am pus pe picioare ca sutn mare si tare
acum 2 ore din intamplare zapand tvul am dat peste un film care tratapovestea unei relatii abuzive cu toate condimentele(batai,scandaluri,viol etc)
si ampune pemine al din balta sa ma uit
am vazut cam o juamtate din film
sa va spun ca sunt fucuta praf acum
parca umblu printr o mocirla din care nu o sa ies niciodata
am obosit
singurul lucru pe care mi l doresc acum e sa dorm si sa nu mai am cosmaruri
mi s a taiat si de terapie ca nu prrea are nici aiai nici un rost
doar scormonim si scoatem amanunte pikante la iveala altceva parca nu se va intampla nimik bun pentru mine
oricum orice as face sant prinsa in plasa acestui dement
nu o sa reusesc niciodata sa scap
de fapt e o singura metoda de a scapa definitv si e singura care va da roade se pare
tot zbuciumul si toat lupta asta se vor incheia cand o sa mor
poate e mai bine asa pentru toti

Mergi la inceput

off fetelor cema fac eu cu nebunu asta cum scap ??????????????
nu mai pot am ajuns la limitele disperarii
s a intamplat ceva groaznic de cand am scris ultima oara adika acum vreo 3 ore si ceva
va dau detalii ami tarziu acum mie rau si nici nu vad prea bine sa scriu am plans de m am umflat ochelarii nu mi i pot folosii caci i am spart
si ce ma fac ca sunt singura acasa pana pe 24 dec sotul meu e in delegatie in china ?
ajutati am va rog cumva ca eu singura nu mai ies din toata porcari asta revin mai inkolo sa va spun ce si cum s aintamplt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

S cred ca ar fi bine sa-i spui terapeutului ceea ce gandesti acum. Esti deprimata si ar trebui facut ceva in privinta asta. Am vazut ca sunt fetele mai apropiate de domeniu pe aici si te pot sfatui mai bine.

Mergi la inceput