am descoperit o parte urata din viatza mea
Raspunsuri - Pagina 6
Alexia27 spune:
Stocholm, partea cu filmul e din nou normala. Uite, ca sa-ti dau un exemplu: imagineaza-ti ca cineva are o fobie de sobolani sau de avion si vede un film in care o hoarda de sobolani se urca pe cineva, sau in celalat caz vede o intamplare cu un avion facut bucati in aer. Cum crezi ca sa-r simti persoana respectiva? Exact, ar fi varza, asa cum zici ca ai fost tu. Ranile tale au nevoie de timp sa se vindece, acorda-ti timpul asta si o sa vezi ca usor-usor, genul asta de impact o sa isi scada efctul asupra ta.
Cat despre exul dilimac, vezi daca in perioada cat esti singura nu poti sta mai mult cu soacra ta, ziceai ca va intelegeti si ca s-au clarificat lucrurile cu povestea spusa de dilimandroc.
Mai scrie, tine-ne la curent
A! Si nu in ultimul rand, daca simiti nevoia sa vb cu terapeutul, fa-o! Suna-l macar si faceti o sedinta telefonica, cat sa te linistesti putin.
Te pup si curaj!
gabirus spune:
Nu stiu, toata povestea asta are o serie de incongruente. Ori poate pari incoerenta pentru ca nu spui tot. Sau spui prea multe si nici tu nu mai stii care este adevarul!
Daca era asa de paranoic sa nu fie inselat, sigur nu te-ar fi impartit cu alti 2 barbati!
Pe de alta parte mi se pare nefiresc interesul pe care il acorzi parerii lui din prezent despre tine, ce face acum, cu cine se intalneste, ce spune, ce simte .... Sa fie sindromul victimei obsedate de agresor? Sa fie altceva?
Intrebare: l-ai iubit vreodata?
Alta intrebare: esti inca dependenta de atentia exclusiva si obsedanta pe care tio acorda?
Ar mai fi multe de spus ... dar inca mi se pare ca nu spui tot.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
nuschu spune:
Gabirus, problema e ca se simte hartuita de el! Pe mine m-a luat groaza cand am citit ca i-a povestit soacrei bazaconiile alea! Normal ca ii acorda atentie, simte ca e ceva nerezolvat intre ei. E infiorator sa fi trecut prin asa ceva, dar sa nu poti identifica exact ce si cum, mi se pare cumplit, e ca si cum te-ar pandi ceva din umbra, ceva de care nu te poti feri!
E foarte posibil ca Stockholm sa nu spuna tot, mi se pare normal sa nu spuna tot, odata ce asta e un forum public, pe care poate citi oricine. Nici nu e important sa spuna tot, important e daca primeste sustinere cand are nevoie.
Stockholm, nu poti merge la parintii tai? Sau sa petreci o perioada mai indelungata departe de orasul vostru, unde ai ocazia sa auzi despre el la tot pasul?
stockholm spune:
in primul rand Gabirus nu pot datoate amanuntele pentru ca nu le stiu eu am niste lipsuri de imp destul de mari din relatia respectiva (ma refer aici la ore,nopti nu te gandi al saptamani luni )un singur exemplu este ca eu nu stiu cand si cum am rams gravida cu el deorece conform calculului facut de doctor evenimentul s ar fi intamplat in timpul unei luni in care eu constient nu am avut nic un act sexual
in al doilea rand povestea este incoeenta pentru ca eu incerc sa lipesc niste bucatele aflate din hipnoza din visse din ceeace imi spun alti oameni
in al treilea rand faza cu impartitul e usor de explikat caauta pe net si o sa gasesti,, cuckold ,, definita ca o pers masculina ce are diferite probleme de natura sexuala si a carui fantezie este ca parteneraa sa facasex cu alti barbati
in al patrulea rand nu stiu daca l am iubit sau nu nuu as putea sa raspund acum au fost si momente bune ce e drept timp de vreo 3 ani din cei 5 cat a durat relatia
in al patrulea rand singurul lucru pe care mi l doresc e sa se mute in Congo ,vreau sa ma lase in pace ,sa nu ami discute despre mine ,sa nu ami intrebe sa fie ca si cum subiectul EUnu am existat de lok in viata lui
de ce ? pentru simplul motiv ca atunci cand incepe sa se intereseze intrebe discute subiectul in cauza eu inebunesc ca ma agnddesc ca iese ceva nasol pentru mine
de exemplu deceva zile primesc telefoane ieri a sunat telefonul fix de 20 de ori nu spune nimik se aude o respiratie inkide
nu se afiseaza numarul de pe care suna
nuschu ,multumesc de incurajari
eu mpreuna c sotul meu am stat in jur de 4 ani in bucuresti,acum ne am mutata in orasul nostru natal(suntem din acelasi oras ca si ,,domnul problema,,)asa ca nu prea am unde sa plek
plek destul de des la serviciu (care e in bucuresti )
nu prea vreau sa apelez lapolitie in primul rand deocamdata nu am ce sa reclam (ca spuneminciuni poate )in al doilea rand sunt o pers f cunoscuta in oras si nu vrea sa se discute la icul dejun pikanterii referitoare la viata mea
si sincer mi e teama aca va reusi sa intoaraca sasituatia in favoarea lui
m a intrebat xio parca de ce sa am drogheze
pentru simplul motiv ca daca un scandal sau o cearta sau o palma am trecut o cu vederea un viol (de orice natura ar fi fost el nu l asfi trecut )si domnul problema e un pik cam las adika e f las
el intotdeauna a avut grija sa isis asigure spatele
cine ma credea pe mine ca am fost drogata si nu ca m am drogat singura de buna voie ?
cam astea sunt explikatiile pe care le am gsit eu si psihoterapeutul meu
motivele si explikatiile reale nu le stie nimeni in afara de el
stockholm spune:
sorry daca a fost incoerent mesajul abia dupa ce am postat am observat ca lipsesc litere (beleaua e tastaura mea wire less i se terminasera bateriile )
gabriella1 spune:
Prin hipnoza se pot induCe (asa cum a spus majoritatea )anumite intamplari.Nu e obligatoriu ca acele intamplari sa se fi petrecut.In general hipnoza se bazeaza pe o memorie reprimata, DAR unele fapte pot fi petrecute DOAR in mintea ta !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
stockholm spune:
buna forum
am zis ca evin cu amnunte despre mine si cum sunt
eh sunt asa si asa nici in caruta nici in teleguta
terapie am intrerupt o de ceva timp (aprox 3 saptamani )incerc sa gasesc un alt doctor as vea sao iau de la capat cu hipnoza regresiva si sa compar amintirile (ma gandesc ca asta e singura solutie sa vad daca sunt reale )
daca va ganditi voi la alta solutie poate ma sfatuti
ofcourse ca iar sunt in perioada de negare o fi buna o fi rea perioada asta ? habar nu am
cum ma simt per ansamblu?ma simt cam paranoica pentru ca ma enerveaza ca primesc telefoane (chiar si 30 /40 intr o zi )si ma gandesc ca e ,,domnul problema ,,numarul meu de telefon fix este acelasi cu acela din per tineretii mele zbuciumate si din nefericire nu ilpot schimba caci am un abonament de internet ADSL
cam atat mai revin
am impresia ca din nefericire am gasitnumai un chirurg bun nu si un vindecator
su poate progrsele sunt prea slow fata de ce as vrea eu sa se intample?
lisa79 spune:
ce a simtit ex-ul pt tine nu a fost si nu este iubire.tu trebuie sa treci peste tot ce a fost ,trebuie sa te gandesti la sotul tau si la familia voastra.
o situatie similara am avut si eu,fara partea cu violul,dar o relatie abuziva,am fost nefericta...in fine,alta poveste. dupa 10 ani ne-am desprtit,nu ii venea sa creada,m-am mutat cu actualul meu prieten,iar ex-ul ma tot suna,ma ameninta,ma injura,imi zicea vorbe dulci.ma suna si la 3-4 dimineata ,rupt de ca sunt femeia vietii lui,iar dupa 2 min ma injura si ma facea in fel si chip. nu il baga in seama,nu mai vorbi de el si incearca sa mergi mai departe. poate vei avea norocul meu. s-a linistit dupa ce si-a gasit una care seamana cu mine,cica, dar macar m-a lasat in pace. numai eu stiu ce povesti mi-a scos,dar niciodata nu am rasouns provocarilor lui. si bine am facut. daca as fi raspuns ar fi concluzionat ca mie imi pasa. absolut gresit.
P.S. pe mine m-a ajutat mersul la biserica foarte mult,cred ca a fost legatura cu realitatea,altfel cadeam intr--o extrema nu prea buna. poate ti-ar prin bine sa vorbesti cu un preot.
multa bafta
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
sanziana72 spune:
Stockholm, nu intrerupe terapia. E normal ca te-ai saturat sa scoti atata durere si gunoi din sufletul tau si ca ai nevoie si de o perioada in care sa iti tragi sufletul. Din pacate ranile sufletesti nu se vindeca peste noapte, ci dureaza pana se cicatrizeaza. Au nevoie de timp, de iubire si de rabdare.
Cufundarea in munca este si ea o modalitate de a fugi de ceea ce simti, dar e doar o fuga, nu o vindecare.
Apuca-te de ceva care sa iti aduca pacea in suflet: rugaciune, meditatie, yoga, taichi... Uita-te la filme care iti hranesc sufletul, la comedii romantice sau documentare despre frumusetile naturii.
Incearca sa iesi din casa si sa te plimbi, la aer, in natura sau mergi pe jos la serviciu. Cumparati flori.
Aveti vreun animalut acasa ? I-ati pisica si stai cu ea in brate, te va linisti.
Fa in fiecare zi macar un lucru pentru tine, fie ca zambesti un moment unei raze de soare, iti cumperi niste bomboane care iti plac sau asculti o melodie care iti umple sufletul.
In ce il priveste pe ex, el nu are asupra ta decat puterea pe care i-o dai tu. Din pacate exista si astfel de oameni dependenti de suferinta pe care o creaza. Probabil ca asta e ceea ce a invatat in copilarie, altceva nu stie.
Pana nu vei fi indeajuns vindecata, prezenta lui te va durea.
Poate ar fi mai bine sa plecati. I-ati sotul si pleaca in lumea larga, departe de amintiri dureroase. Plecati cu un contract in alt oras, in alta tara. Incepeti o noua viata. Nu inseamna ca nu va puteti intoarce acasa peste 6 luni, un an. Dar ce e mai importanta, sanatatea ta mentala sau gura lumii ? Daca viata pe care o duci acum nu e cea pe care ti-o doresti, de ce nu o schimbi ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
popescudora spune:
cere hotarare judecatoreasca sa nu se apropie de tine sau familia ta la mai putin de x km pe motiv de hartuire si intimidare, si sa ii supravegheze tel astfel incat sa nu te mai sune. Daca o face intra la puscarie.
Sunt sigura ca te-a drogat constant daca tu zici ca ai atatea lipsuri in memorie si nu obisnuiai sa bei. Te sfatuiesc totusi sa incerci hipnoza si la alt cabinet sa vezi daca se repeta declaratiile.
Vezi daca aceste sedinte nu pot fi dovada la tribunal, vorbeste si cu fostele lui prietene abuzate, poate reusesti o condamnare pentru viol cu circumstante agravante (droguri)
Si nu in ultimul rand, fruntea sus! individul e un nemernic, tu esti o fata minunata cu un sot la fel si tot ce s-a intamplat e de domeniul trecutului. Nu lasa depresiile sa puna stapanire pe tine, nu merita!