Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

partea a 2 a: intru in bloc, il vad pe nea postasul, cum scapa pe jos tot felul de avize, facturi ...si pleaca. strig dupa el si ii zic ca i-au cazut alea. el imi zice sa le pun eu intr-o cutie!!! . acum inteleg eu ce s-a intamplat cu unele facturi care nu mi-au venit!!!
ajung acasa, ma pregatesc sa fac mancare pt copii...ei basculeaza repede, dau sa spal vase si oooooo!!! avem cola la robinet???? nuuuu, trezeste-te!!! este apa ruginita! o chestie tare faina! asa ca, spala draga catronul si biberonul lui teo cu apa plata!
culc copiii si peste jumatate de ora aud:zzzzzrrrrr, brrrrr, crrrrr. ma uit la ceas, ora 15 ... ma duc la vecin si ii zic:stii...copiii dorm! la care el, a da...dar eu renovez! ma uit cu un ochi critic si constat ca tocmai isi daramase ACEL perete pe care prietenul meu arhitect, mi-a zis ca NEVER!!! nu va avea cineva autorizatie sa-l dea jos, caci este de rezistenta...aaaa si uite si pe celalalt perete...nu mai e!
ma duc sa arunc gunoiul...ghena infundata...nimic nou sub soare...plec afara cu copiii (bey, dar cat ma plimb!!!) si ma duc la posta sa ridic un colet...coada, caldddd, o tanti inceata, mai ceva decat lucky, testoasa alexutzei mele...dadea plicuri, timbre etc. ajung si eu, dau avizul sa-mi iau coletul si-mi zice ca nu poate...ca nu merge programul pe calculator. intreb cat dureaza si zice sec ca nu stie, poate 1 ora, poate 1 saptamana, ca deja e de ieri...ma uit pe pereti, pe geamuri si intreb daca a afisat undeva. imi zice ca nu...ma iau de ea ca de ce a trebuit sa stau juma de ora la coada, cu copiii atarnati de mine, ca sa aflu asta?? ea imi zice ca nu e treaba ei...
ma intorc acasa si constat ca a disparut IAR tentativa de rampa de la intrarea in bloc (noi avem parter inaltat, asa ca am primit "cadou" inca vreo 7-8 trepte, pe langa cele 3 "obisnuite")...asa ca am carat iar carutul de 15 kg plus inca 8.5 kg copil...las' ac fac brandu' mare si poate-i pocesc mutra administratorului!!! da' biata femeie de la et. 6, care e in scaunul cu rotile??? cui ii pasa de ea! mai bine ar sta in casa sa cugete cat e de frumos la noi in tara!

mdea...adrenalina prin venele mele ca si "coca cola" la chiuveta!
m-am hotarat! ma duc la munca si iau spaga frate!!! si imi cumpar si eu x5 si vila si imi pun "ochelarii loz"!!! va astept cu drag! vreti nu vreti, veti da de mine sau colegii mei! poate facem vreo intelegere si la sf zilei impartim spaga si asa ne "ajungem" cu totii!
sau poate nu? poate mai stau acasa, ca cica imi da statul mai multi bani sa-mi cresc copilul (sa nu incepeti cu deja celebra fraza:"da' tu ai facut copil ca sa-ti dea statul bani?" ca va raspund:"nuuu! copilul meu face fotosinteza! si nu-i pun scutece! acum sunt o gramada de frunze cazute!")...stau acasa si nu mai iau spaga, ca mai bine, ca si pana acum, imi prefer somnul si constiinta linistite si nepatate!

mimo, pacat ca nu ai filmat! imbogateai youtub-ul cu materiale:)!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ariel io cred ca pe tine te urmareste ghinionu sau ai nimerit in parcu' auto a lu' Tiriac....mama lui si asta ca a venit aci sa ne dea noua peste nas cu mertanele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si nu in ultimul rand , Denizel...nu exista nimic pe lumea asta care sa fie un tot unitar...toata lumea zambeste, toti copiii sunt fericiti, tot/ toate astea sunt relative si se exprima statistic...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

ah, da? Uf!

Si, vrei tu sa spui, Mimonix, ca nu exista nici mizerie absoluta, adica Romania?
Gandeste-te bine-bine, pe mine m-ai suparat destul cu afirmatia de mai sus :-(. Macar protejeaza-i pe altii!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Totusi.
Stii ce nu inteleg?
Nu inteleg jocul asta de-a optimismo-pesimismul.
Cand ma uit spre Romania vad numai mizeriile, iar cand ma uit dincolo de Romania vad numai stralucirea.

Nu intelegi pentru ca nu ai citit cu atentie.
Pe la pagina numarul 3, cam asa, a aparut o idee generoasa:
Citat:
Poate sint off-topic, insa propun ca noi cei care traim in tari mai civilizate sa venim cu exemple practice din viata noastra de zi cu zi.
Sa facem niste comparatii si sa vedem cum au ajuns tarile vestice,de ex, la nivelul asta si de ce romania e inca la inceput de drum.

adica un soi de curs prin corespondenta pentru deprinderea cheii succesului:
Citat:
Atitudine, vointa, constinta...

Din acel moment au inceput sa fie oferite diverse anecdote, amintiri, momente si schite din trairile unora si altora.

Desigur, un raspuns coerent si rapid se putea gasi utilizind manualul de istorie, dar care mai era hazul?
----------

Oricum, la intrebarea initiala: "Mai are vreo sansa Romania?" eu am inteles ca raspunsul este nu.
Nashpa.

Ce-o sa fie acum?
Or sa o desfiinteze?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Nashpa.

Ce-o sa fie acum?
Or sa o desfiinteze?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

E sa vezi ce mi-o iau dupa ceafa de la barbata'miu daca se intampla asta. Si el saracu nici nu e cetatean roman da a cedat la insistentele nebunei.Nu si nu io vreau aci pana ne invata "civilizatii" sa ne civilizam . Si ete acu....nici o sansa.

Uite asa vin vestile proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai Denizelchiar n-ai citit cu atentie Eu am mai spus ca sanse sunt dar ca lucrurile se misca incet...ba chiar si in ultimul mesaj am zis 50% la exemplificare ....dar cand apar prefericitii, preamultumitii, EI, care nu mai au nimic de imbunatatit eu simt pericolul stagnarii si ma apuca limbarita

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

catalina, nu draga mea, la mine in pantelimon era! avem chiar si un jaguar prin zona:) pe bune ca ii fac poza! cat despre nenea T., exact asa zic si eu:"mama lui!". problema mea nu este cu TOTI posesorii de "mertane" ci cu aia pe care i-am intalnit azi sau fratii lor cu acelasi cod genetic...ar fi chiar aiurea sa am ceva cu toti care conduc x5 sau porsche c. :))

mimo, eu tot sustin ca ROMANIA E FRUMOASA! pacat ca e locuita:)) glumesc...ea e frumoasa biata de ea, insa sunt multi guzgani care o strica. uite, cat e de frumos! bine, noi preferam sa urcam pe munte, in zone "nebatute" de "pantofari" , cum le zicem noi, departe de manele si de zgomote...aici sigur nu dai de ele! noi am intalnit doar 2 grupuri de turisti pe traseul de 10 ore:))...in cheia, jos, stiu cazare buna, de calitate, la pret rezonabil, la pensiune...
http://good-times.webshots.com/photo/2180185430102654381CpzUII
http://good-times.webshots.com/photo/2795882680102654381egIXpr
http://good-times.webshots.com/photo/2653348830102654381CzinZM
http://good-times.webshots.com/photo/2082655280102654381VqbIJw

cand te mai intreaba prietenii tai, spune-le sa mearga musai in sighisoara (dar nu pe perioada festivalului!!!), in sibiu, pe munte (nu pe Valea Prahovei!!!!), in maramures...

zicea gusestus de "dai un ban, dar stai in fata"...hmmm. in romania??? te "invit" la un hotel din herculane, "ferdinand" parca...o chestie "maro" invelita in staniol si vanduta pe post de ciocolata..., la numa' 80 de euro (pretul de acum 4 ani )...si nu rata o vizita la "grota haiducilor"!!!hahahaha! o sa ramai impresionat sa vezi cati haiduci au trecut pe acolo! sunt numele lor scrise pe toti peretii! si mirosul a ramas inca! eu a trebuit sa-mi fac crop la toate pozele din grota, caci tot era scris pe pereticeva ce nu pot sa reproduc aici...

cine zicea de slanic prahova ca e superb??? haaaaaaaaa???? what? ce ? cum? ori m-am tampit eu, ori s-au shimbat enorm de multe in 2 ani!!! am "aterizat" acolo, in ideea sa stam si noi cateva zile, sa merg la salina, sa fac aerosoli....oameni buni! hrrrrr. ce cazari! numai betivani pe strada, inca de la ora 7 dimineata! salina? aerosoli? urinoterapie poate!!! o buda "ecologica", mai bine zis "BOMBA ECOLOGICA"!!! umplea aerul cu duhoarea ei, de la urina revarsata! bleahhhhh!!!
draga mea, mama ta nu a vrut sa te ingrijoreze!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bucurati-va Ilse, mai esti treaza? Cica americanii au stat 8 ore la coada ca sa voteze Eu am stat mai putin dar n-am avut pe cine sa votez

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Oricum, la intrebarea initiala: "Mai are vreo sansa Romania?" eu am inteles ca raspunsul este nu.
Nashpa.

Ce-o sa fie acum?
Or sa o desfiinteze?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Aoleeeu!!!!! :-)))))

Cat despre:

Citat:
Poate sint off-topic, insa propun ca noi cei care traim in tari mai civilizate sa venim cu exemple practice din viata noastra de zi cu zi.
Sa facem niste comparatii si sa vedem cum au ajuns tarile vestice,de ex, la nivelul asta si de ce romania e inca la inceput de drum.
,

eu presimt ca mai am putin si povestesc despre domnul Brader si atacul branduselor .

Si, poate ca ar fi bine ca tu sa povestesti lumilor cum nu ne-o facut mama comunisti :-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Ariel m-am linistit. Da pantelimonu nu a fost afectat de criza asta financiara care mai e si mondiala? Lasa nu raspunde ca le dai americanilor idei si apar maine puhoi la granita gata sa emigreze in pantelimon. Si atunci sa vezi cum nu mai rataceste postasu facturile si curge si evian la robinet.

Mergi la inceput