Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Bucurati-va Ilse, mai esti treaza? Cica americanii au stat 8 ore la coada ca sa voteze Eu am stat mai putin dar n-am avut pe cine sa votez

asta-i banc??? hahahhaha!!! ai acasa scaunel d-ala de mers la pescuit? ca vin alegerile!!! eu imi juma de vodka si o dau pe gat si ma voi intreba:"eu cu cine votez?"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, hai ca si tu esti prea debordanta...eu stiu ca-s locuri minunate dar am spus ca-s greu de nimerit DOUA ore am cautat vulcanii noroiosi acum cativa ani, nu era niciun indicator...eram la 20 de km si ne invarteam in cerc ...nici satenii de prin zona nu stiau sa ne explice Dar i-am gasit pana la urma, ce frumoase poze am facut ...Sunt curioasa daca de atunci pana acum au pus vreun indicator in zona, nu m-am mai incumetat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Simpatica Ileana, mie mi-ar placea sa o desfiinteze...dar istoria (daca rasfoiesti un manual afli imediat) arata ca noi nu ne lasam asa usor

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mimo, trebuia sa suni la mine si-ti ziceam eu unde-i gasesti!

catalina, "criza" abia acum e la moda...masinile "sub" bradutz sunt de ceva timp la moda...le plang de mila de pe acum colegelor mele, care vor merge la munca in perioada Sarbatorilor...eheeee! anul trecut am lucrat sambete si ore suplimentare ca sa facem fata "cererilor" catre mosh craciun! daca nici bucurestiul nu s-a transformat in parc auto....
oricum, se poate rezolva criza! le vindem mashinile astora! sau macar le dam amenzi grase, atunci cand parcheaza aiurea! hmmmm, deja ma obisnuisem cu sporturile extreme! catararea cu carutul pe masini!
naspa...eu as emigra, dar nu vrea al meu! de ce? nici el nu stie! daca-mi mai baga faza cu "departe de parinti" eu ma infig in gatul lui! caci oricum pana la ai lui ne desparte un drum de numai 8 ore!!!

Mergi la inceput

Citat:

Simpatica Ileana, mie mi-ar placea sa o desfiinteze...dar istoria (daca rasfoiesti un manual afli imediat) arata ca noi nu ne lasam asa usor

mai bine ai citi petre ispirescu! macar scrie pe coperta "povesti"...tu chiar crezi ca in manualul ala vei gasi istoria reala? hahahhaha!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:

mai bine ai citi petre ispirescu! macar scrie pe coperta "povesti"...tu chiar crezi ca in manualul ala vei gasi istoria reala? hahahhaha!

Eu vorbeam cu Ileana, ce te bagi? EA crede in manualul ala Ia-ti floarea inapoi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Na, acu ti s-a pus pe masinile oamenilor. Cu amenzile - de acord. Barbata'miu daca s-a romanizat a uitat acasa la el ca parcatu aiurea e fix 90 eur.A parcat, am platit. Politistu dragut, amabil, politicos, ne-a dat amenda ,ne-a spus unde sa achitam si i-a revenit memoria consoartei instantaneu.

Mergi la inceput

Citat:
Eu vorbeam cu Ileana, ce te bagi? EA crede in manualul ala Ia-ti floarea inapoi

da-mi floarea! ma duc sa o pun pe balcon si sa ma uit la ea si sa repet obsesiv:"e primavara!"
draga mea, cand ajungi la lectia despre ESCA, sa ma suni si pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Na, acu ti s-a pus pe masinile oamenilor. Cu amenzile - de acord. Barbata'miu daca s-a romanizat a uitat acasa la el ca parcatu aiurea e fix 90 eur.A parcat, am platit. Politistu dragut, amabil, politicos, ne-a dat amenda ,ne-a spus unde sa achitam si i-a revenit memoria consoartei instantaneu.

zau ca nu am nimic cu masinile oamenilor!!! am cu oamenii masinilor! cu aia "rai"!! ...
uite, vezi? daca s-a luat atitudine, barbatu' tau si-a adus aminte sa nu mai parcheze aiurea! deci se poate!amenda are potential de stimulent al memoriei, mai bun decat lecitina!
pt sot si pt politist! si pt tine ca ne-ai povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Totusi.
Stii ce nu inteleg?
Nu inteleg jocul asta de-a optimismo-pesimismul.
Cand ma uit spre Romania vad numai mizeriile, iar cand ma uit dincolo de Romania vad numai stralucirea.

Nu intelegi pentru ca nu ai citit cu atentie.
Pe la pagina numarul 3, cam asa, a aparut o idee generoasa:
Citat:
Poate sint off-topic, insa propun ca noi cei care traim in tari mai civilizate sa venim cu exemple practice din viata noastra de zi cu zi.
Sa facem niste comparatii si sa vedem cum au ajuns tarile vestice,de ex, la nivelul asta si de ce romania e inca la inceput de drum.

adica un soi de curs prin corespondenta pentru deprinderea cheii succesului:
Citat:
Atitudine, vointa, constinta...

Din acel moment au inceput sa fie oferite diverse anecdote, amintiri, momente si schite din trairile unora si altora.

Desigur, un raspuns coerent si rapid se putea gasi utilizind manualul de istorie, dar care mai era hazul?
----------

Oricum, la intrebarea initiala: "Mai are vreo sansa Romania?" eu am inteles ca raspunsul este nu.
Nashpa.

Ce-o sa fie acum?
Or sa o desfiinteze?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Påi ironia ce i-a mai råmas si romanului, ca incolo...

Nu or s-o desfiinteze,or sa o lase sa se balaceasca ca si pina acum...

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput