Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si viata impecabila din Norvegia a lui Ile va fi tulburata pentru ca Romania se balaceste...
Si taaare rau e ca in Romania fericitii sunt multumiti si nu vor sa faca scandal pe forumuri (ca parca am stabilit ca demonstratii si petitii nu are rost sa facem si nici macar la vot nu mergem, ca nu avem pe cine vota, nu?; dar e revoltator ca e mizerie pe strazi, dar totusi soarele si pasarelele sunt la fel peste tot in lume; dar nu gasesti indicatoare la Vulcani dar totusi se pot face poze frumoase, pe straini n-ai unde-i trimite dar sunt multe locuri frumoase; numai din cauza prea-multumitilor stagneaza lucrurile in Romania dar totusi suntem optimisti; etc, etc).

Pai nu are cea mai mare dreptate Vikinga?? Mai recititi-i mesajul cu MULTA atentie! E pentru fiecare dintre noi si e despre a ca sa te afli in treaba...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ile77

Asta vara a facut taximetristul de la aeroport la gara o ora.Am vazut toate stradutele si ulitele din bucuresti.
La intoarcere spre otopeni,m-a dus taximetristul la baneasa si facea pe prostul ca acolo era otopeni,ca el stie sigur ca acolo e otopeni si ca trebuie sa platesc mai mult ...ca daca stia ca otopeni nu e baneasa si henri conada e tot una cu otopeni, deci nu baneasa ,nu mai imi cerea 80lei,imi cera mai mult

Diferenta dintre taximetristul care te plimba prin viena si cel din bucuresti, e ca cel din viena te duce direct la destinatie fara ocolisuri inutile.
Cel roman...banuiesc ca stiti.

In norvegia toti taximetrisitii poarta uniforme,iar masinile arata impecabil.

ai avut noroc in romania....de ce nu ne povestesti de cuplul de spanioli care a platit 5000 euro pentru o distanta de 2 km cu taxiul in norvegia. ...vrei sa-ti caut yo ziarele?

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: de ce nu avem pe cine vota? Candidatii actuali au fost impusi de guvernanti? Sau au interzis cumva prea-multumitii candidaturile oamenilor cu adevarat valorosi? Sau cum e?
Nici mie nu-mi plac dar la vot ma duc; pentru ca daca nu ma duc, nu voi avea nici o scuza sa ma apuc apoi sa critic, cata vreme nu am facut nici gestul minim de implicare civica dintr-o lume moderna. Dati cu rosii, le primesc, dar eu merg la vot...
Daca e vorba sa luam manualul de istorie, hai sa vedem cat amar de vreme a pierdut neamul asta vaitandu-se.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai da, exact...e un amalgam de bine si rau, de frumos si urat...asa am si spus, ma bucur ca s-a inteles Eu cred ca sanse Romania mai are...mai ales pentru frumosul pe care ni l-a oferit natura si pentru ca unii oameni inca lupta sa schimbe ceva (ma refer la cei care iau atitudine in fata sarlataniilor , marlaniilor, nedreptatilor, etc) Dar nici pe departe nu avem motive sa fim foarte multumiti, foarte fericiti, mandri ca o data (O DATA) si in Norvegia un taximetrist a inselat niste calatori asa ca noi stam bine
Cat despre vot...am amintit despre asta off topic si n-am de gand sa continui aici ideea , ca sa cad in pacat ... si nici la subiectul cu pricina nu intru deocamdata, nu m-a prins inca "febra alegerilor" din Romania

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
[Dar nici pe departe nu avem motive sa fim foarte multumiti, foarte fericiti, mandri ca o data (O DATA) si in Norvegia un taximetrist a inselat niste calatori asa ca noi stam bine

bre...aia a fost 1 data si a auzit tot mapamondul.
ca doar nu vrei sa se auda de teapa de 50 eurocenti care tu ai impresia ca ai auzit la vecinul de la 5 ca se poate lua de la 1 taxi in bucuresti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Eu cred ca sanse Romania mai are...mai ales pentru frumosul pe care ni l-a oferit natura si pentru ca unii oameni inca lupta sa schimbe ceva (ma refer la cei care iau atitudine in fata sarlataniilor , marlaniilor, nedreptatilor, etc)

pai nu inteleg....adica ai 3 brazi si iesire la mare si gata...ai sanse sa ce? ...dezvolta sa inteleg si yo

si daca tu scrii pe forum ca aia la pasaporte nu sta pina la ora 2400 cind termina si aia la multinationale afacerile lupti pt o lume mai buna ....sau cum?

Mergi la inceput

M-ati omorat cu taximetristii! Hmmm...ce fraiera am fost...daca eram desteapta si dadeam la presa ajungeam deci celebra
Am fost in urma cu cativa ani la un curs international in capitala uneia dintre cele mai civilizate tari din Europa, la Berna. Avion nu mi-am permis, am fost cu trenul si, ajunsa in gara, am luat taxiul. Avand f putini bani in buzunar, cand mi-a cerut ala 15 franci elvetieni pe cursa destul de lunga si intortocheata, mi-au cam scrasnit dintii, dar n-aveam ce face. Ei bine, iesind eu apoi in recunoastere de la hotel, ce sa vezi?? De la gara la hotelul meu era drum drept de maximum 10 minute de mers pe jos (si fara sensuri unice pt masini, ca sa nu fiu gresit inteleasa). Cand acelasi lucru ni s-a intamplat apoi la Viena, fiind de acea data cu harta in mana, sotul meu s-a infuriat ingrozitor, pentru mine nu mai era o surpriza. Dar ce sa va mai plictisesc, ca probabil si taximetristul din Norvegia, si elvetianul si vienezul erau de fapt romani, cu siguranta, nu-i asa?

Naty

Mergi la inceput

Guestus motive sa traiesti in tara asta si sa-ti petreci vacantele tot aici ai...ai mare, ai munte, ai delta, ai brazi ai prieteni, ai familie,ai ulita copilariei...
Motive sa pleci din tara asta ai si nu le enumar eu aici ca fiecare le are pe ale lui
Sanse sa se intample ceva bun in tara asta ai ...a intrat in UE, occidentul investeste ca exista si cerere pe piata si mana de lucru ieftina si fonduri pentru investitii, etc
Si daca nu se poate sa tina deschis la pasapoarte pana la 24 cand ies eu de la munca , se poate macar sa nu-mi mai tranteasca gemuletul in nas si sa nu-mi mai vorbeasca pe tonul ala? Se poate...sper!Daca tot mi-am luat o zi de concediu pentru asta
Si normal ca a vuit tot mapamondul cand un taximetrist a inselat pe cineva in Norvegia...probabil asa ceva nu se intampla toata ziua acolo, a fost O STIRE !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Si asta cu trintitul geamului e o treaba relativa...nu am fost de fata sa analizez problema.
dar mai stiu yo pe unii care incep cu scandalul din prima..cum domle...si aia imi trebuie..si stau iar la coada...si blabla...si pina la urma la trintit geam se ajunge.

daca nu aveai toate actele ce vroiai sa-ti faca......yo ma documentez inainte sa nu bat drumul aiurea.
si daca dau chix cu actele dau vina pe mine...nu caut sistemul la oua...ca nu e nimeni de vina decit tu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si asta cu trintitul geamului e o treaba relativa...nu am fost de fata sa analizez problema.
dar mai stiu yo pe unii care incep cu scandalul din prima..cum domle...si aia imi trebuie..si stau iar la coada...si blabla...si pina la urma la trintit geam se ajunge.

daca nu aveai toate actele ce vroiai sa-ti faca......yo ma documentez inainte sa nu bat drumul aiurea.
si daca dau chix cu actele dau vina pe mine...nu caut sistemul la oua...ca nu e nimeni de vina decit tu.

Asta e prezumtie de vinovatie Si o dezvolti pentru ca nu mai ai ce spune

poze

Mergi la inceput