Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Explica sa inteleg si yo...tu ce vrei...sa vina serviciul pasaporte la tine acasa...sau cum vezi?
auzi si tu...am stat la coada intr-o zi din concediu..vroiai sa stai pe timpul meu sau cum?
In fond iti faci pasaportul 1 data la 5 ani parca...in cazul in care nu-ti schimbi fizionomia des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Explica sa inteleg si yo...tu ce vrei...sa vina serviciul pasaporte la tine acasa...sau cum vezi?
auzi si tu...am stat la coada intr-o zi din concediu..vroiai sa stai pe timpul meu sau cum?
In fond iti faci pasaportul 1 data la 5 ani parca...in cazul in care nu-ti schimbi fizionomia des.

Pai daca politia a putut sa mearga la doamna Tariceanu sa-i faca poza pentru buletin acasa, de ce sa nu vina si la mine ? Ti se pare ireal?
N-am spus ca am stat la coada , am spus doar ca mi-a trantit gemuletul in nas ( si ca am fost la banca sa platesc doua taxe in doua conturi si la posta sa cumpar timbru fiscal)....si nu, nici macar o data la 5 ani nu accept asa ceva ...e ceva rau in asta? ar trebui?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

yo cred ca se arde gazul mult aiurea...lumea merge sa rezolve problema gen "lasa ba ca rezolv yo intr-un fel la fata locului"...si pina la urma smecherul mai mult alearga
100 euro lunar si yo va fac eficienti (contract pe 10 ani ) ..daca voi nu puteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

yo cred ca ca o sa te imbogatesti rapid dar o sa imbatranesti inainte de vreme daca te bagi in afaceri d-astea Mai bine stai aici pe forum cu noi in continuare !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ile77

....ah si bineinteles ca niciodata taximetristul nu injura sau scuipa pe geam.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

... adaug: iti ia bagajele din mana si le incarca in masina, nu fumeaza in masina in prezenta clientului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:

100 euro lunar si yo va fac eficienti (contract pe 10 ani ) ..daca voi nu puteti

yo sunt de acord, iti dau! Si daca te imbogatesti nu ma supar, ca ai muncit, nu ai dat la cap!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

taximetristul la paris iti cere si X euro extra functie de cite bagaje ai......si asa rapciugi de taxiuri nu am mai pomenit

sa auzim....lasa draga...e la paris...e normal sa platesti bagajul...doar e om si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sunt si eu curioasa care sunt tarile alea in care toata lumea e cu gura pana la urechi in permanenta, gata sa te ajute, vesnic la dispozitia ta .
Sunt si eu curioasa care sunt tarile alea din a caror restaurante de fite!! nu pleci captusit cu vreo toxiinfectie alimentara.
Sunt si eu curioasa care sunt tarile alea in care copiii sunt pupati in fund si tratati regeste, iar parintii nu au de nimic a se plange.
Sunt curioasa si eu care sunt tarile alea in care lumea nu pute (asta m-a dat gata . As lasa totul si nu m-as mai intoarce niciodata daca as gasi tara asta ).
Sunt curioasa si eu care sunt tarile alea in care taximetristii sunt niste ingeri.

Nu va obositi sa-mi raspundeti. Logic , sunt tarile in care eu sau barbate-mio nu am fost pana acuma si copiii ai caror parinti inca nu i-am cunoscut .

Stii bine ca nu exista tara perfecta pe fata pamantului, doar ca in unele tari poti sa duci o viata normala si sa fii respectat de la taximetrist pana la presedintele tarii, pe cand in altele nu.

Maria

Mergi la inceput

Si uite cum ai plecat tu munteanu la viena ....nu respect de la taximetrist...o vinzatoare acra...si gata...byebye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:

Si uite cum ai plecat tu munteanu la viena ....nu respect de la taximetrist...o vinzatoare acra...si gata...byebye

Nu, nimeni nu a plceat numai din cauzele astea. Toti au plecat si din puternice motive personale, indiferent care ar fi acestea. Cand la subiectul cu emigrarea am pus aceasta intrebare (care a fost contextul personal in care s-a plecat), tocmai pentru a demonstra ca toate aceste discursuri, oricat de frumoase si juste, au in spate si alte povesti personale, alte explicatii, mi s-a sarit in cap rau de tot si mi s-a spus ca starnesc cearta pe DC.
Pentru cei plecati in vremea lui Ceausescu (ne-securisti) tot respectul; curajul si verticalitatea au fost imense. Pentru cei care pleaca in ziua de azi, f bine, ok, tot respectul ca vor o viata mai buna-dar sa lasam eroismele de 2 lei!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput