Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hehe..esti draguta adee legat de smirghel..c crema trebuie sa-ti treaca!
si da eu cred ca bebee deja incepe sa auda..cel putin vocea mamei o aude..din saptamana 18 de sarcina am citit si am inteles ca bebe aude zgomotele din burtica mamei si ca auzul se dezvolta foarte repede..insa abia prin luna a 7-a deci cam la 30 de saptamani incepe sa auda si zgomotele clare din exterior..sa le auda clar clar..am vazut un reportaj pe national geo. de curand..si am inteles ca vocea mamei o poate recunoaste deja dintre multe alte voci (acum pe la 19s) dar pe a tatalui o recunoaste doar daca ii vorbeste bebelului aproape de burtica..si astfel cand se va naste va stii ca vocea aia este tati care i-a fost si el aproape in burtica

Cristina cu bebe mic 19+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Carmenada, IR reprezinta indicele de rezistenta a fluxului sanguin prin arterele uterine. Nu am gasit multe informatii dar din cele aflate pana acum, valorile IR apar crescute in cazul preeclampsiei, aceasta fiind determinata de cresterea tensiunii arteriale peste valoarea de 140/90.O sa incerc sa aflu mai multe informatii.

Aris, din pacate nu am alaturi de rezultatele mele si valorile de referinta .

mihaela
19+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna seara!
mi-am facut poze cu bluza noua aici
am tras si un plans cu ocazia asta....pana sa ma vad in poze nu stiam ca sunt asa mare
eu ma dau de zor cu ulei de masline.asa evit si mancarimea si sper sa scap si de vergeturi

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la gravidute si bebitzi.
mama da ce-ati mai scris....
eu nu prea mai pot tine pasul cu voi, pt ca intru doar de-acasa, ca la servici nu-mi vad capul de tb

novus,solidaritate. am inceput si eu sa pun pe mine, am luat aproape 2 kg. cred ca de-acum incepe distractia.
silvi 8, eu merg acum pe 7 la eco si o sa am 20 sapt si 5 zile. cred ca morfo imi face, nu?
pretty baby, ma bucur ca ai ajuns la moastele sfintilor, ti-a dat putere dd sa rezisti. ai fost curajoasa si cred ca si credinta te-a ajutat.a .... si eu am burtica marisoara. cred ca acolo is cele 2 kg.parca am inghitit o minge
bubulina pt site, f interesant.
gina2008, si eu o sa iau de sapt asta antibiotic pt o infectie urinara. am tot amanat dar tb sa le iau pana la urma.atata timp cat sunt recomandate de dr. cred ca sunt ok.
carmenada, stai linistita, trb sa miste de-acum, nu mai e mult...dar la cat esti de nerabdatoare, abia astept sa miste bb al tau sa ne spui cum a fost

mititica, mie duminica mi-a tras una ff tare, ca am tipat tare si l-am "certat" ca sa dea si el mai usurel ca se sperie mami....si ieri nu a mai miscat decat ff usor si rar, si azi dim la fel, asa subtil.
insa in seara asta a inceput iar, nu f tare, insa destul cat sa-l simt bine.
tare ma face fericita orice miscare de-a lui
leeloo, al meu misa dimineata, in maxi taxi cand mergem la servici misca in fiecare zi, ori ii place ori nu-i place, misca si la servici si seara cand stam intinsi in pat si e caldurica.
si ne place cand ne mangaie tati pe burtica si vb cu noi, miscam si atunci
mariak, nu fi supi, esti dulce rau, si esti asa inocenta ....de la bluzita ti se trage.

18+

Mergi la inceput

mariak, poti sa-mi trim iti si mie link-ul unde ti-ai comandat de imbracat?
plici plici, parca ti-ai luat si tu cate ceva de la nu stiu ce firma de pe net.
pe mine ma intereseaza in special pantaloni.

mitzica19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mariak, poti sa-mi trim iti si mie link-ul unde ti-ai comandat de imbracat?
plici plici, parca ti-ai luat si tu cate ceva de la nu stiu ce firma de pe net.
pe mine ma intereseaza in special pantaloni.

mitzica19+

scumpa ai PM. verifica si spune-mi daca ai primit. pupici

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!
Azi am recitit capitolele de inceput ale odiseei noastre si excluzand-o pe Maria am aflat ca printre primele noastre mamici sunt Adee, Madymar, Novus, Aalina ( sigur am mai uitat pe cineva )..nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul si am ajuns cam la jumatatea drumului.Sa avem sarcina usoara in continuare si bebiti sanatosi si la termen!!!
Vreau si eu bluzita cu CU-CU , oare in Italia se livreaza????Si vreau si eu poze cu burtica...ca "afurisitul" meu de iubit nu are niciodata timp sa-mi faca si mie!!!
Apropo de miscarile bebitilor nostri, al meu are programul lui dupa-amiaza cand ma bag in pat sa ma odihnesc, cica, incepe gimnastica.Momentan miscarile sunt lejere, ca niste fluturasi dar daca pun mana pe burta se opreste.O fi rusinos???.Si mai misca daca stau mai ghemuita...cred ca nu are loc si ma avertizeaza, asa ca eu ca o mama grijulie ma intind bine sa aiba spatiu odrasla sa se desfasoare.
Dacca voi va simtiti balonate si cu burtica tare luati ceva??? Eu ma duc saptamana viitoare la controlul lunar sa vedem ce imi zice de burtica tare!!!!
fetele ca ma bag in pat ca toata ziua am stat la calc.

19+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

mariak saru` mana

mitzica19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

fetelor mai are cineva adresa cu bluzita Cu-Cu????

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

http://www.hainedegravida.ro/jsp/hdg_bluze.jsp

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput