Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
petrean spune:
Iuca, prima data am simtit miscarile bbilor la 14 saptamani.
Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
mababei spune:
Aris, parca si tu facusesi echo la 18 sapt.?! Nu ai cumva trecuti printre masuratori si indicii la arterele uterine stg./dr.? Ca eu am ramas asa cu o intrebare si mi-e jena sa-l bat la cap pe dr. mai ales ca el mi-a zic ca daca ceva nu e in regula imi spune! Dar din cate discutau mamicile aici pe forum valorile mele erau considerate mari, respectiv 0,8 si 0,9. Si nu-s sigura ca nu am probleme cu tensiunea! Eu am tensiometru acasa dar model vechi cu pompita si stetoscop si imi arata TA cu care sunt eu obisnuita de ani: 90-100/60 -70, dar cand merg la medicul de familie, el are din acela digital pt. incheietura, imi zice ca am 130/80. Desi toata viata m-am stiut hipotensiva! Tin minte ca anul trecut cand am facut o laparascopie, cand m-au chemat la sala de operatie, imi batea inima de ziceam ca-mi iese din piept, dar cand anestezistul mi-a luat TA aveam 100/70! Stiu ca nu-i de gluma cu tensiunea in sarcina!! Multumesc!
mihaela
19+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/]
silvi8 spune:
mai fetelor, apropo de ultimile voastre mesaje...cred ca niciodata nu o sa scapam de griji. din momentul in care bb si-a facut cuib la noi in burtici au inceput grijile, apoi vine nasterea si apoi cred ca incep grijile adevarate...zilele trecute am intrat pe campania celor de la jurnalul national cu copii disparuti si m-am umplut de tristete. chiar m-a afectat sa citesc povestile unor copii disparuti, sau a unor copii care au fost gasiti dar nu in viata. sunt si cateva cazuri fericite...dar prea putine.
incet, incet incep sa realizez cu adevarat ce inseamna defapt sa fii parinte. cu toate ca nu cred ca am sa stiu vreodata totul.sper sa invat din mers si din greselile altora.
silvi 18 +
VINE BEBE
POZE
Adee spune:
Am citit ca unele dintre voi va cantariti si va masurati la burtica. Nu va face masuratorile dr de familie ? Eu o data pe luna merg la dr de familie, ma masoara, ma cantareste, imi ia tensiunea... si imi noteaza in carnetul de gravida si in dosarul ei.
19+
poze
petrean spune:
Silvi sa stii ca atunci incep adevaratele griji si probleme...eu stiu cat e de greu.... cand e Andrei bolnavior...sa nu poata dormi noptile..sa stai drept..ca are febra 39..si in orice moment poate face convulsii...sa iti faci griji pentru orice ti se pare ca nu e inregula cu el..insa uite..asa creste...si ne-am obisnuit sa nu ne mai panicam pentru orice..cum era la inceput..Viata este mai frumoasa in 3..(4, 5)si abia acum incepe adevarata familie
Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Pisik06 spune:
Ina, Silvi, multumesc. Din pacate, nu prea merge la mine cu nimic . Si eu tot de la dependenta de ceaiuri si laxative.
Pretty, eu am 19 sapt si nu prea am burtica, desi nu sunt slaba (doar ca burta nu am avut niciodata), sunt inalta - 1,77 si "bine" facuta, ca sa zic asa. Si burtica se vede f putin, din profil, numai cu haine mulate. Dar bebe e bine, avea 300 gr, cu 100 mai mult decat standardul la varsta asta si lichidul amniotic e in cantitati normale. Asa ca eu zic sa nu ne facem griji, fiecare organism raspunde in felul lui.
19+
PrettyBaby spune:
MULTUMESC DE RASPUNSURI FETELE!M-am mai linistit..nu pot spune ca am abdomenul plat..e o umflatura acolo cat sa o cuprind in palma..insa nu asa cum spun alte fete ca sa observe si altcineva...stiu eu si este secretul nostru si cand o sa vrea bebe sa afle si altii...vor afla eu am avut la inceputul sarcinii si uter retrovers si am inteles ca de aceea ...oricum daca pasagerul este bine si pilotul este multumit
Diana 18+
novus spune:
Mersi fetele !! o sa vad cate kg mai pun saptamana asta !
Apa nu cred ca retin deoarece inelele imi sunt la fel de largi pe degete...
21+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
silvi8 spune:
petrean, cata dreptate ai! tu stii mai bine ca esti deja mamica. iar acum chiar ca ai sa ai o familie mare si frumoasa. bb andrei si piticii de pe drum.
adee, si pe mine ma masoara, cantareste etc, dr de familie in fiecare luna dar eu am inceput de la 7 saptamani sa imi trec intr-o agenda toate datele. am inceput o agenda noua si mi-am facut tabele cu greutatea, cm in talie si alte lucruri importamnte care mi se imtampla. mi-am trecut si masuratorile de la eco, informatiile primite de la medic, impresii. e ca un fel de jurnal de sarcina.
silvi 18 +
VINE BEBE
POZE
blackspell spune:
buna fetele,
am facut o pauza la servici, si stau mai arunc cate un ochi pe aici, si savurez cu placere cateva suturi pe care le primesc la cateva secunde! cred ca am o fetita foarte activa..cand o apuca zbenguiala...mai ales cand e vorba de tamburina:P(vezica mea)... pe care da cate un spectacol in fiecare zi..am impresia ca nu mai oboseste nu doarme!
22+