Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
lysbeth spune:
Neata fetelor
Nush ce sa zic de faza cu trim II da numai lapte si miere nu mise pare ca e
de vreo 4 zile mi se face rau si vomit constant in fiecare zi
In plus am o stare de ameteala permanenta de zici ca-s mahmura nonstop
Parca ma intorc in primul trimestru
Iar de greutate ce sa zic? Sunt aproape in luna a 5-a si diferenta e de 1kg fata de inceputul sarcinii.
Ma gandeam ca starea de rau ar fi si de la ghionturile de la pitic. Aseara mi-a dat una de m-a lasat fara aer. Karatist in devenire ce sa zic.
Zori, luni si eu merg la ecografie. facem poze 
16+
iubita_tiana spune:
maria_k, ai o burtica tare frumoasa....si in plus f mare mi se pare mie,....sa fi mandra de ea....
8+
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita_tiana maria_k, ai o burtica tare frumoasa....si in plus f mare mi se pare mie,....sa fi mandra de ea.... 8+ |
ma bucur ca ai trecut pe la noi ps. sambata am fost la o nunta in reghin
Maria
22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
Eseea spune:
| citat din mesajul lui poohy Alina.n, felicitari pentru fetita!!!! ![]() Eu nu am aflat inca ce o sa fie ;) Eseea, suntem colege si aici in odisee!!! O fetita si un baietel, o pereche ;)Ayla, multa sanatate pentru baietel ![]() Eu tocmai am aflat ca s-ar putea sa trebuiasca sa fac cerclaj ca urmare a rupturilor de la prima nastere care m-au lasat cu probleme la col. Of. Asta sa fie problema, si bebe sa creasca mare si sanatos!!! Anca 15+ & Manu 02.06.2007 Poze1 Poze2 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Poohy
las' ca daca e nevoie de cerclaj, mai bine il faci si gata! sa stai linistita!Mami de fetita
si de baietel
19+
alina.n spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neata fetelor Nush ce sa zic de faza cu trim II da numai lapte si miere nu mise pare ca e de vreo 4 zile mi se face rau si vomit constant in fiecare zi In plus am o stare de ameteala permanenta de zici ca-s mahmura nonstop Parca ma intorc in primul trimestru 16+ |
Si eu subscriu, in ultima sapt mi-a fost foarte rau, cu voma si greata...dureri de cap si burtik ce sa mai , tot tacamul...poate dupa ce misca bb s-o schimba ceva?

Alina
15+ cu
MariaVine barza!
georgyiuly spune:
Neata fetele, o cafeluta cu lapte????
Carmenada cat te inteleg.Eu care pana acum nici n-am stiut ca sunt insarcinata de acum incepe si pentru mine: balonare, arsuri, greutatea pe vezica de tre sa ma duc la toaleta de 3 ori intr-o ora( si nu iese mai nimic desi ma chinui intr-una sa beau).Ni stiu ce sa mai mananc pt ca dr. mi-a spus ca trebuie sa consum carne mai multa, am incercat si m-am dat peste cap cu
.Am 2 zile de cand mananc supa!Azi am zis ca mananc doar verdeturi si maine o iau de la capat cu carnea.
.
Bebelusii sa fie sanatosi ca noi suntem mari si le induram pe toate.
Ayla-multa sanatate baietelului tau si DD sa aiba grija de voi
.
As iesi si eu putin la piata dar ploua, vreme afurisita ca de 3 zile numai asa a fost!
MariaK de cate ori esti trista( cred ca e normal...toate avem momentele noastre) citeste lucrurile frumoase pe care le scriai la inceputul odiseei.Apropo, ai stiut de la inceput ca o sa ai fata!!!
Asa ca capul sus si lasa kg. ca suntem toate foarte sexi cu burtica!!!
.
tuturor fetelor!
20+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
alina.n spune:
Aris, Bubulina multumesc mult 
Eseea ia zi cum e flacaul ,l-ati vazut aseara in direct nu? Tu ai inceput sa-l simti cum misca?
Fetele eu am vazut la 4D aseara nasucul printesei
si statea cu ochisorii inchisi
.
Alina
15+ cu
Maria
Vine barza!
silvi8 spune:
petrean, ayla a scris un mesaj undeva in urma, in alt capitol ca are probleme cu baietelul si o sa lipseasca de pe forum. a lasat id-ul ei ptr cine vrea ca a zis ca va intra de pe mobil. acum am inteles ca a vb cu una din fetele din odiseea noastra si inca mai are probleme...deasta am scris noi toate ca suntem alaturi de ea.
iubita_tiana, felicitari! nu ai mai intrat sa ne spui ca barza va veni asa repede si la tine. sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bb sanatos!daca ai nevoie de vreun sfat nu ezita sa apelezi la noi
fetelor, chestia asta cu frumusetea celui de-al 2-lea trimistru nu am experimentat-o nici eu inca. sper ca macar de acum sa acumulez kg (am doar 2 in plus acum)sa scap de greturi de tot si sa ma bucur de burtica.
ca sa nu fiu rea trebuie sa recunosc ca am avut parte si de zile minunate.
silvi
19 +
VINE BEBE
POZE
petrean spune:
Mersi mult Silvi, credeam ca numai eu nu vad mesajele ei
asta ca avea probleme cu baietelul era de mult..inca nu s-a rezolvat?Sanatate multa si sa treaca repede
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
florinela79 spune:
Plici plici,frumos baietelul tau cu cuculet,emotionat sa vezi fotografiile.
Astept si eu cu nerabdare 19 noembrie...22 de sapt. pt. morfofetala.
Mamica care are probeleme cu baietelul, sa o ajute Dumnezeu si totul sa fie bine 
Fetele cu arsuri la stomacel...eu nu am descoperit alimentul, eu la toate am ......dar sigur apar daca mananc ceva mai dulce.
19+
Albert
fbruma