Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
petrean spune:
neatza fetelor
am dormit si eu ceva mai bine..cu exceptia faptului ca unul din bbi adora sa-mi stea pe stomac:((
in privinta caderii parului..dupa nastere..nu am avzut mamica care sa nu se planga de asta..si nu asa..oricum..ci in mod exagerat..eu am ajuns la dr sa intreb dc sunt sanatoasa...insa dupa o perioada cam 6 luni mi-am revenit la normal
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Floric daca vrei sa mergi la dr Ciobotaru sa suni cu o sapt inainte pt programare, cam asa dureaza. Eu pana acum sunt multumita de el.
diana multa bafta azi la eco morfologica. Sa ne povestesti tot.
Ayla multa sanatate baietelului tau
MariaK si mie mi-a placut mult de tine si de burtica ta. Esti frumoasa tare, nu-ti mai face griji.
La multi ani pt toti sarbatoritii dragi burticilor noastre.
Fetelor e normal sa simtim o greutate in burtica si intepaturi in zona ovarelor? La mine nu prea se cunoaste burtica dar de abia ma ridic de pe scaun.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
14+ 

alina.n spune:
Neatza gravidute scumpe 
Va multumesc la toate pt felicitari , ma apuc de treaba
.
Azi ne-am trezit la 6:30 ca nu am mai avut somnic ,pesemne printesa s-a trezit si s-o fi plictisit singurica.
Alina
15+ cu
Maria
Vine barza!
bubulina1 spune:
alina.n, felicitari pentru
!!! Deja se simta lipsa unui carucior roz cu atatia flacai 
Ayla, multa sanatate baietelului tau 
Eu arsuri am mereu, iau Malox caci deja sunt foarte puternice. Arsurile le simt in gat cam la o ora dupa ce mananc. Si noaptea ma trezesc din cauza lor. Am inteles ca e normal si deja nu ma mai agit.
Nu are insa nicio legatura cu cresterea parului lui bb.
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
inapreda spune:
Buna dimineata,
Maria K, te rog sa nu te stresezi. Mie personal, nu mi se pare ca te-ai ingrasat; ti s-a rotunjit burtica si atit. Arati f. bine iar bluza cu "cu-cu" te prinde de minune!!!
Toata lumea se plinge de kg acumulate. La acest capitol, cred ca eu stau cel mai... "bine", in sensul ca am acumulat muuuuuuuulte kg si, desi oglinda ma dispera, incerc sa ramin optimista!!! Sigur vom scapa de el pina...vara viitoare 
![]()
Si eu am arsuri dar nu prea cred ca exista alt remediu in afaara de ...rabdare.
In ceea ce priveste caderea parului, e un lucru normal pe perioada sarcinii si in perioada imediat urmatoare.
O zi buna va doresc.

16+ (17+dupa ultima eco)
Poze
Maria_K spune:
buna dimi! 
azi nu ma mai doare spatele, decat f putin de tot. ieri am stat doar in pat si am luat no-spa si ceai de codite de cirese. deci inclin sa cred ca totul a fost ceva colica renala. am fost acum de dimineata sa repet analiza la urina si cu ocazia asta mi-am facut si hemoleucograma, Ca si Mg. astept rezultatele.
Ayla
multa sanatate baietelului tau! ne gandim toate la tine 
Plici waw
ce baietel frumu
Maria
22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
silvi8 spune:
neata burtici!
joanna, iti multumim ca te gandesti la noi! stai cumintica in pat asa cum zice sotul tau si totul va fi ok. 
mihaelacg, multumesc de urari!
si multumesc si tie si celorlalte fete ptr raspunsurile cu privire la caderea parului. daca e vorba ca dupa nastere cade mai mult inseamna ca am sa raman cheala. m-am tuns aseara si mi-a parut rau ca si eu aveam parul f lung da nu-i bai. cum spunea o fata toate relele trec si noi ramanem cu ce e bun...
florinela, acum am vazut ca ai ales numele piticului. imi place f mult!
ayla, suntem toate alaturi de tine si iti uram sanatate baiatului. am vazut ca ai primit mesajul cu id-ul meu dar se pare ca nu ne-am sincronizat pana acum.
o zi minunata tuturor!
silvi
19 +
VINE BEBE
POZE
petrean spune:
mai fetelor..la ce pagina a scris ayla mesaj despre baietelul ei???nush ce se intampla insa mie nu-mi apare nici un mesaj de-al ei:(
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
aris26 spune:
neatza
alina.n - FELICITARI!!!

SA FIE SANATOASA
fetelor, glumitzi cu arsurile cauzate de parul lui bb...nu??? ia ganditzi-va ca fundul uterului este acum la cateva degete sub buric, stomacul este la vreo doua palme mai sus, pluca ca bb e intr-un balon plin cu apa si bine protejat de uter....n-are cum! am zis ca nu credem in toate babizmele...sa nu incepem acum.
si eu am arsuri dar am descoperit ca se intampla de cate ori mananc ceva dulce dupa masa si trece cu o cana de lapte si paine prajita.
va
19+
carmenada spune:
Buna dimineata,
Mai fetelor, toata lumea spunea ca in trim 2 de sarcina totul va fi ....lapte si miere, cea mai frumoasa perioada.... dispar greturile si varsaturile, organismul se obisnuieste cu noua stare si intra intr-un ritm normal.Insa eu ma simt tot rau. De greturie nu am scapat, in schimb au aparut arsurile la stomac, balonarea si acum si contractiile. Eu din cauza acestor simtome nici nu prea pot sa mananc, nu am pofta de nimic, ma alimentez.... ca trebuie.Vroiam sa va intreb voi ce mai mancati bun? Ce alimentele nu va provoaca arsuri si balonare, ca eu nu am descoperit inca?