Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Eseea spune:
noi suntem bine, crestem crestem, azi am fost la eco, suntem fericiti ce mai!!
Mami de fetita
si de baietel
19+
Monnvas spune:
Dragile mele
Imi merge DC-ul foarte greu - mi-a luat o ora sa citesc ultimele mesaje si sa pot raspunde. Daca intru inainte de miezul noptii imi incarca totul foarte greu...
Gina, eu am luat antibiotic in primul trimestru. Aveam o infectie urinara. Probabil o taram dinainte sa raman insarcinata. Am luat ampicilina 5 zile, si eu m-am temut ca poate ii face rau lui bebe, dar vad ca deocamdata nu da semne ca l-ar fi deranjat prea tare 
Nu mai stiu cine a intrebat de caderea parului (si cred ca mi-ar lua inca o ora sa aflu, la cum se misca comp.), eu abia de 2 saptamani am inceput sa imi mai pastrez parul. A, si am albit de cand cu sarcina... Mi-am tras aproape o suvita alba deasupra tamplei drepte.
Maria, nu plange, scumpa. Esti o mami frumoasa-frumoasa si bebita va fi mandra de tine. Cat despre elefantei, si io m-am elefantit, cand ma sui pe cantar nu mi se pare, dar e de-ajuns sa ma uit in oglinda ca ma umfla rasul.
Apropo de asta, o prietena imi povestea ce complimente i-a facut sotul cand era insarcinata. I-a zis "Draga mea, te apropii de perfectiune!". Prietena mea, mandra foc! "Adica de forma de sfera!".
Mai spunea cineva de arsuri. Daca e adevarat ca ii creste parul, al meu iese deja rocker
. Nu e de la mancare, ma ia pe neasteptate si cateodata simt acidul nu doar pe gat, ci si in gura.
Va
ca Bocanila si-a inceput numarul de seara si vreau sa-l intind oleaca.
Monik
21+ 
CASA LU' BEBE
plici plici spune:
iuhuuuu
fetele...ati scris o tona de cand n-am mai intrat....intai va pov ce am mai realizat si pe urma citesc din urma.
Azi am facut morfo de trim II
am un dolofan de 567grame (poze la mine in album cu el, cu cucu lui pe care ni l-a prezentat la prima imagine care a aparut pe ercan, si cu mine pe la orele diminetii). Suntem sanatosi amandoi, si el si eu ![]()
astea-s noutatile, citesc nitel din urma si revin 
corina
22+
Robert Andrei
carmenada spune:
Alina.n felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa. Vreau si eu sa stiu ce pui am........
Cocufan si eu am arsuri destul de puternice cu toate ca evit mancarurile acide sau condientate. Doctorita mea a zis ca pot lua un dicarbocalm, daca nu mai pot,insa, incerc sa rezist ca si asa iau no-spa si gynipral ca pe m&m....
Despre caderea parului eu am citit ca, in sarcina, din cauza hormonilor cantitatea care cade se reduce, insa dupa nastere cade si ce trebuia in timpul celor 9 luni, de aceea senzatia unor mamici ca raman fara par. Vad ca la mine teoria asta se aplica, pentru ca pana acum nu mi-a prea mai cazut ca inainte.
Carmen [16]
carmenada spune:
Plici Plici, am vazut pozelele cu baietelul tau si m-am emotionat toata. Imi inchipui cum trebuie sa fie pentru voi! sa ii dea DD multa sanatate si noroc in viata.
plici plici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Plici Plici, am vazut pozelele cu baietelul tau si m-am emotionat toata. Imi inchipui cum trebuie sa fie pentru voi! sa ii dea DD multa sanatate si noroc in viata. |
carmen
mai ai si tu nitel si o sa ai poze dintr-astea. alina felicitari pt fetita

maria arati f bine in general si cu, "cucu" si mai bine...cat despre kile, hai nu te mai prosti (sau uite-te la mine si relaxeaza-te, am 7 kile la activ
)..le dam jos dupa, nu-i bai!fetele va pup pe toate cu drag ma duc sa ma intind si u nitel caci pufosul meu e la ora de tae bo cred
...e ca la turci la mine in burta..mai citesc maine din urma...sa ajung si eu la zi cu noutatile
corina
22+
Robert Andrei
carmenada spune:
Fetelor, in seara asta am discutat pe IM cu Monica- Ayla21 si are nevoie de toate gandurile noastre pozitive si de incurajari
.
Ne roaga pe toate sa se ne gandim la baietelul ei. Si sa ne rugam
pentru el.
Pupici
plici plici spune:
neata fetelor...unde sunteti?
ayla, te sustinem orice ar fi, multa sanatate baietelului tau, stiu ca era bolnav un pic
aris la multi ani si de la mine, stiu ca sunt in urma rau 

si la multi ani si pentru ceilalti sarbatoriti din familiile voastre, sa fiti sanatosi toti 
gata v-am pupacit, ma apuc de treburi
ah vroiam sa zic: ce nume frumoase avem in odissea aceasta pentru copii nostri, imi plac toate cele alese atat de mult 
corina
22+
Robert Andrei
poohy spune:
Alina.n, felicitari pentru fetita!!!! 
Eu nu am aflat inca ce o sa fie ;)
Eseea, suntem colege si aici in odisee!!!
O fetita si un baietel, o pereche ;)
Ayla, multa sanatate pentru baietel 
Eu tocmai am aflat ca s-ar putea sa trebuiasca sa fac cerclaj ca urmare a rupturilor de la prima nastere care m-au lasat cu probleme la col. Of. Asta sa fie problema, si bebe sa creasca mare si sanatos!!!
Anca
15+ & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
MADYN spune:
Ayla ne rugam
sa fie totul bine pt. baietel.
Alina.n o
pt. tine si una pt. fetita ta!
Eu, cu caderea parului n-am avut probleme in sarcina, dar 3 luni dupa ce am nascut imi cadea de ma speriasem. Apoi totul si-a revenit la normal. Asa ca nu va nelinistiti, toate relele trec iar noi vom ramine cu ce-i mai bun: 
Mady
15+ si Mihai - (1-aug-2006)