Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
cocufan spune:
buna seara fetelor!
este a treia zi cand ma confrunt cu acidul ceea ce ma face sa cred va deveni obisnuinta
. simt arsuri de la stomac pana in gat.
voi aveti? bebelina mea, maine are 20 de saptamani si cred ca a inceput sa-i creasca parul. asa o fi? de la mancare nu e sigur pt ca azi am evitat absolut orice mi-ar putea face acid dar tot nu am scapat.
19+ 
florinela79 spune:
Cocufan...si eu am senzatia de arsura din stomac. Prima data am crezut ca e de la mancare, dar indiferent ca mananc, supa, fructe, covrig...imi vine acid pe gat....cred ca bebe va fi paros....nu ca nu are cu cine semana
...are mami o claie de par cret in cap..![]()
19+
Albert
fbruma
alina.n spune:
Fetele va pup 
Nu am reusit sa citesc din urma,tare harnicute sunteti
.
Venim si noi de la doctor , am fost azi la eco si am aflat ca vom avea o fetita
!!! Suntem foarte bucurosi pt ca asta ne doream, ne-a zis ca este totul in regula, este dezvoltata bine ceea ce este foarte important.
Doamne ajuta sa fie sanatoasa!!
Va pup

Alina
15+
Vine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Mai fetelor voi toate ii simtiti pe pui, numai eu nu. O fi prea devreme la 15 sapt? sau sunt eu mai insensibila. |
carmenada nu te ingrijora, am inteles de la fete ca deabia de acum incolo este posibil sa incepem sa simtim miscarile, dar deobicei la prima sarcina primele miscari le simti pe la 20 sapt ca atunci bebe are forta mai mare

Alina
15+Vine barza!
ZoRi spune:
Ciao burtici!
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara si bebei sanatosi!
N-am mai intrat de cateva zile si inca n-am reusit sa citesc tot ce ati scris, dar recuperez. Mai am de citit vreo 10 pagini ![]()
Noi suntem bine, mai avem cateva zile pana la intalnirea cu bebe. Luni merg la morfofetala. Sper sa fie bine.
Si eu am dureri de spate, cred ca si contractii din cele nedureroase deoarece mi se intareste din cand in cand burtica, arsuri aproape in fiecare seara. Se pare ca toate avem cam aceleasi probleme in aceasta perioada.
Bebe e din ce in ce mai activ si parca face tumbe pe vezica mea, merg la pp foarte foarte des.
Mai citesc din urma si revin.
ZoRi
20+ cu 
georgyiuly spune:
Buna seara!
Am si o intrebare care nu-mi da pace: si voi sunteti asa balonate seara ca eu de doua zile nu ma mai desumflu si am un burtoi tare si mare!O fi normal??? Am asa o stare de disconfort ca nu stiu ce sa mai fac!!!
Aciditate am si eu dar nu mereu, inca n-am reusit sa-mi dau seama de la ce e( oricum am renuntat la mancarea picanta) dar inca nu ma pot plange, apare rar.
Felicitari celor care ati aflat culoarea caruciorului!!Numai la mine nu s-a vazut nimic la echo.Rabdare!!!Data viitoare.

19+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
mababei spune:
Alina, felicitari pentru printesa!
Silvi, si mie imi cade parul destul de rau.Ce-i drept si inainte imi cadea. Oare ce-o sa fie mai tarziu caci se spune ca in perioada alaptarii cade si mai rau?! Am sa ma tund si eu cat mai scurt, dar pana cand???
Leeloo, ziceai ca doctorita ta ti-a spus mai usor cu manutele pe burtica? Mie parca mi-au crescut buzunare pe burtica ca numai acolo imi odihnesc mainile sau macar una din ele! Dar nu apas, doar ma asigur ca-i acolo!!![]()
Florinela, si eu ma gandeam zilele astea sa incep sa-i spun povesti sau sa-i pun muzica pentru copii! ![]()
mihaela
19+ 
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Alina, felicitari pt fetitaaaaaaaa!!! ![]() Mami de fetita si de baietel 19+ |
Eiii
multumesc draga mea, te prind din urma 
Alina
15+Vine barza!

O fi prea devreme la 15 sapt? sau sunt eu mai insensibila.