Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

silvi8 si eu m-am tuns cam acum o saptamana. Imi cadea parul f tare si am taiat din el cam 10 - 15 cm si am observat ca nu mai imi cade asa tare acum.

Simina mai ai numai 2 zile pana la marele eveniment, cum esti ai reusit sa termini pregatirile ?

cocufan si eu am acid la stomac de cateva zile, si de data asta vad ca chiar nu imi trece nici daca rontai ceva...asa ca suportam ce sa facem; medicamente nu iau pt ca sunt obsi putin, nici cand am fost racita nu am luat nimic. Cum zicea bubulina, si eu cam la o ora dupa ce mananc simt arsurile.

Azi schimbam semnatura. Nu imi vine sa cred ca am ajuns deja la jumatatea drumului. Cateodata nu imi vine sa cred nici ca sunt insarcinata, noroc ca imi aminteste bebe cu cate un ghiont

20

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

salutare burtici

iubita_tiana felicitari,multa sanatate si sarcina usoara,am mai tras cu ochiul din cand in cand la odiseea voastra,sa mai treci pe la noi
alina.n felicitari pentru printesa
Ayla multa sanatate beietelului
pliciplici foarte emotionante pozele flacaului,abia astept sa ajung si eu sa-l vad pe bebe,mergem vinerea viitoare,poate aflam si noi culoarea caruciorului
astazi am fost si mi-am facut analiza pentru anticorpi rh-

pupici dulci la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Salutare fetele !!!

Felicitari noilor carucioare !!
Plici plici, fain fecior !!!poate ne inrudim

Vad ca vorbiti de arsuri,nu am inca, doar daca mananc ceapa, castraveti ceea ce evitam si inainte ! in schimb si eu ma simt seara balonata cateodata !!!
De cazut si mie imi cam cade parul dar inca nu ma ingrijoreaza, oricum cred ca o sa-l mai tund putin cat de curand...

un la toate !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetelor, poate ca sunt nebuna... dar am vazut cu coltul ochiului cand dadeam refresh la pagina, la pozele random din partea stanga una cu elilov si un copilas in paturica albastra:D
Shtie cineva ceva dak a nascut ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Acum o ora a scris un mesaj la mamici de nov-dec, deci ma gandesc ca nu era ea

20

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

am vb eu azi cu Eli si sunt tot 2 in 1

Maria 22+ Cassandra