Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

inca o data multumesc de urari tuturor fetelor!

maria, la mine durerea de mijloc a fost clar de la colica renala. daca spui ca se exclude sa fie de la rinichi sau vreo infectie urinara chiar nu stiu alte cauze decat asa cum spui si tu frigul din ultimile zile. la noi a fost chiar frig...asa ca stai la caldurica. infasoarate la mijloc cu o patura cat stai acasa, imbracate bine cand iesi.sper sa fii bine!

mai am putin si plec de la birou. ma duc sa ma tund. de ceva vreme imi cade parul ingrozitot. cred ca s-a injumatatit. voi va confruntati cu asa ceva?

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna

Cine a facut TT la Genetic Lab - imi puteti spune si mie va rog dupa cate zile ati primit rezultatul? Eu am fost luni la recoltare si mi-au spus ca imi trimit email in 2-3 zile.........deci dupa calculul meu azi ar fi trebuit sa le primesc........Doamne, am niste emotii de imi vine sa mor.......mai ales ca sotul meu are spina bifida si nu sunt sigura ca nu se transmite genetic ( desi toti medicii mi-au zis ca spina bifida e doar un accident).

Va pup dulce pe toate

Alina 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alina 27 eu am fost ieri la Genetic Lab pt. recoltare si mi-au spus ca pina vineri am rezultatul. Asteptare usoara iti doresc!

Multumesc dragelor pt. urari, va doresc sa vi se intoarca inzecit!

Mady15+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Buna

Cine a facut TT la Genetic Lab - imi puteti spune si mie va rog dupa cate zile ati primit rezultatul? Eu am fost luni la recoltare si mi-au spus ca imi trimit email in 2-3 zile.........deci dupa calculul meu azi ar fi trebuit sa le primesc........Doamne, am niste emotii de imi vine sa mor.......mai ales ca sotul meu are spina bifida si nu sunt sigura ca nu se transmite genetic ( desi toti medicii mi-au zis ca spina bifida e doar un accident).

Va pup dulce pe toate

Alina 14+ cu

Am recoltat luni si joi nu le primisem inca. Am sunat la ei si si-au cerut scuze ca dureaza putin interpretarea. Vineri pe la 3 mi-au trimis sms sa verific mail.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina27 - eu l-am facut intr-o miercuri iar vineri le-am sunat pe fete si le-am rugat sa imi trimita rezultatul sa nu ma lase sa ashtept peste weekend ca nu mai am rabdare. m-au inteles si intr-o ora aveam sms si rezultatul pe mail.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

dragele mele - , multumesc mult pentru raspunsuri.
Madyn - iti tin pumnii si tie pentru un rezultat bun....Doamne ajuta tuturor!

Eu sunt cam fiarta dar incerc sa ma abtin sa nu-l agit pe bebe ....e groaznica asteptarea asta dar nu stiu de ce, in sufletul meu am o presimtire buna...

Alina 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Bine v-am gasit burtici.
Greu sa tin pasu cu voi.Inca nu am apucat sa citesc tot din urma si nici nu pot sta mult.
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen.
Alexa fii tare si ai credinta,totul va fi bine.
fetelor care aveti probleme pe mine pe langa psiholog m-a ajutat mult si credinta in Doamne Doamne , vb cu un preot si rugativa mult.se intampla minuni.
Multumesc tuturor burticilor pt incurajari.Ne prind tare bine.
Floric iubita, ma bucur ca esti acasa si esti bine.Nu am dat nici un semn ca mi-e greu sa stau in fund si laptopul il foloseste sotul mult, iar sera sunt rupta si nu prea mai pot scrie.
In plus cand e el acasa nu pot sa fac nimic ca ma cearta mereu.
sa fii tare ,ca o sa fie bine.
aseara am fost la medic si suntem ok , ne dezvoltam armonios si corespunzator, tot indicii sunt normali, toate organele sunt ok si mergem cu Dumnezeu inainte.
triplu test nu facem, continuam tratamentul si repausul la pat, mai ales ca au inceput si durerile de coloana si imi amorteste partea stanga si ma doare mijlocul ingrozitor.Din cate a vazut medicul o sa avem un baietel dar nu e sigur ca nu prea statea bine.
Va pup tre sa ies ca ne cearta tati.
Chiar daca nu intru des sunteti in sufletul si in rugaciunile mele.
Simina sa ai o nunta superba si asteptam poze.
Elilov iubita, pupici si bafta .Doamne ajuta.

19+ probabil baietel

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Floric eu merg la dr.pop insa ciubotaru de la romar are un eco mai performant, iuca merge la el si e f multumita
daca vrei iti dau nr de la romar pt programare, e un medic de treaba, calm, vb frumos,explica, dar e barbat si eu am o jena ...de aia merg la dr.Ioana Pop

19+ baietel

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna

silvi8, felicitari pt cele 3 evenimente.sa fiti sanatosi cu totii si fericiti .

silvi, si mie imi cade parul tare mult, cu toate vit. pe are le iau, dar asta e. de lung, e lung,e pana la mijloc.

novus sa-ti traiasca bunica si sa te bucuri de ea. nici eu nu mai am bunici de nicun fel.
o sa-i faci o mare bucurie cand o sa nasti.

olga tarziu, multa sanatate baiatului tau

mariak, sa te feresti de frig, ai grija mare de tine si de bb mic.

mitzica19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor astazi am cumparta o carte de povesti, m-am gandit ca poate trebuie sa vb. mai mult cu bebe, ca sa-i simt si miscarile cum trebuie.
Pentru ca sunt 2-3miscari pe zi si timide...poate ca e mami grasan?!
Am observat ca aude zgomotele de afara, stateam la semafor si claxonau disperatii din intersectie....si l-a deranjat pe bebe mic...ca m-a inghiontit. Si cand vine tati acasa e bucuros ...simt cate o falfaiala.....oare chiar il aude?!
19+Albert

fbruma

Mergi la inceput