Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci Bubulina!
voi nu v-ati gandit la asta?
Sper si eu sa nu fie nevoie de amnio!

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Bombonique, pe formularul ce trebuie completat la triplu test, exista o rubrica cu privire la sarcina obtinuta in urma FIV, deci probabil ca programul care genereaza rezultatele ia deja in calcul si riscul determinat de aceasta procedura ( desi statistic nu s-a constatat ca ar aparea un risc accentuat la bebe-ii obtinuti in urma FIV )! Ti-am trimis pe PM ceva informatii despre sdr. Down si amniocenteza! Cred ca nu ar trebui sa iti faci griji! Cum ti-a iesit rezultatul la translucenta nucala? Ai facut dublu test-ul?

mihaela
19+
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor, va multumesc tuturor pentru urari!

bubulina, sa/ti traiasca sotul!!!frumoasa coincidenta!

mababei, se vad pozele!ti-am admirat burtica si piticul. chiar ca se vad f bine. eu am poze de la 16 sapt dar nu sunt chiar asa clare.

olga, sanatate baietelului tau si tie energie multa sa rezolvi tot ce ai de facut cu binen-ai mai intrat de mult si chiar ma gandeam daca esti bine...

novus, petrean, imi pare rau ptr pierderile voastre. eu nu am trecut prin asa ceva dar a fost cumplit la bunici asa ca va inteleg oarecum. eu am ramas insarcinata exact in luna in care a murit bunicul. defapt UM este data la care a murit si mergand pe principiul ca DD stie f bine cine sa plece si cine sa vina si cand, as vrea tare mult sa ii pun numele bunicului piticului...flo insa vrea neaparat robert.

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Mababei, merci de pm.
Analizele si eco DT au iesit in parametrii!
Dr din Viena a zis ca e ok deocamdata.
Astept TT de sapt viitoare. Atunci vom decide ce vom face in continuare.

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Bubulina, "La multi ani" sotului tau si petrecere frumoasa! !

MariaK, multa sanatate! Incearca cu o perna electrica in zona dureroasa a spatelui, sau altceva caldut, poate si un masaj usor. Cum spui tu, probabil e vreo nevralgie daca ai fost deja la control si s-a exclus altceva!

mihaela
19+
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Maria la ce fel de dr ai fost? Ginecologul ce zice? Pana una alta eu zic no-spa (ia 2 de 40 mg sau una de 80), utrogestan (parca stiu ca luai de asta) si in pat cu o pilota ceva sa tina cald. Cred ca de preferat ar fi intansa pe partea stanga. Mie dr mi-a zis ca la dureri in zona respectiva (spate, burta) pot sa iau si indometacin supozitor numai in caz de criza unul dimineata si unul seara. Mai multe nu stiu ce sa iti zic. Multa bafta, ma gandesc la tine.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Am revenit de la spital, dar mai am 2 zile de perfuzii dupa care sper sa scap, si sa ma mai duc acolo doar la intalnirea cu bebele.

Maria K incearca sa stai intinsa si ia no-spa ca sa-ti usureze durerile. Ginecologul tau ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Multumesc de urari fetelor !!!!!!!!!!!!

Va doresc sanatate maxima la toate !!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombonique

Merci Bubulina!
voi nu v-ati gandit la asta?
Sper si eu sa nu fie nevoie de amnio!

Bq 14+

Nu fac amnio nici daca imi pune cineva pistolul la ceafa. Stiu exact in ce consta aceasta procedura si nu as risca pentru nimik in lume viata copilului, mai ales ca nu e cazul. La eco morfo mi-au iesit f bine masuratorile copilului inclusiv translucenta nucala si alte masuratori la creierul lui bb, la TT mi-a iesit risc f mic de sindrom (adica test negativ). Pentru ce sa risc? Sunt curioasa ce o sa zica medicul desi o prietena de-a mea a patit exact ca mine si s-a stresat enorm pana medicul i-a zis ca nu are cum sa aibe copilul ceva.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Multumesc pentru urari, fetelor, din pacate sotul meu e in delegatie si sper sa vina vineri. Asta e viata...

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput