Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Silvi - ce aniversare frumoasa...sa fiti sanatoshi si fericiti toti trei.

novus - sa-ti traiasca bunica...sa isi vada stranepotzii la scoala

nici eu nu mai am bunici dar nu-i nimic ca o sa aiba baiatul meu si poate ajung sa-i vad si strabunici.

mababei - da dragutza...acum merge

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olgatarziu, las' ca nu esti singura balena in devenire !!! ieri ma plangeam si eu pe site ca iau proportii de pe o zi pe alta !!! la prima sarcina le-ai dat repede jos ??

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Novus, Aris, multumesc!

mihaela
19+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/72157608409473022/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mababei..ce frumos este bebe al tau vreau si eu 4D ca este asha frumos..sa ma laud si eu cu putica mea..drtu cate eco ai facut pana acum?..eu am 3 la activ..una de control pe la 4- sapt..una de tr I la 11s 2z si cea la TT de la 17s 2z..urmatoarea este la Dr din Brasov (consult pt nasterea in apa) 20s 5z, si cea morfofetala de la 22s si ceva zile care sper ca va fi 4D...deci am si eu destule..dar cu siguranta tu m-ai intrecut!

eu sincera sa fiu nu as fi vrut sa fac atatea..si spr ca dupa astea sa fie cea de tr III si atat..ca am inteles ca il deranjeaza la auz pe bebe..si nu vreau sa se intample asta..oricum..rau nu-i face exceptional..nu?

la multi ani tututror care au sarbatori astazi! sa fiti iubite si iubiti si impliniti!

Cristina cu bebe mic 19+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari tuturor care sarbaroresc astazi! Mamici, tatici, bunici bebici !
Pe mine m-a apucat stresul de vreo 2 zile incoace. Saptamana viitoare voi face TT, dar am vb si in Viena, cu dr care ma si supervizeaza, legat de amnniocenteza. In cazul in care imi propune sa fac, si sa o fac la el, ma va costa in jur de 3000 euro. As putea de asemenea sa o fac la Cluj, dar din pacate, o face doar prof Stamatian. Mai ales ca sunt si cu FIV nu stiu cat de relevante sunt analizele. Deci sunt intr-o dilema! Nu stiu inca ce vom face.
In plus, poate v-ati confruntat si voi cu problema modificarii salarului (in sus bineinteles). Stiti cumva daca a fost publicata deja in MO legea mamelor? daca da, cand anume?
Pupici tuturor!

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

salutare la burtici!

astazi fetelor fac cinste:
este ziua sotului meu, sarbatorin 8 ani de cand suntem impreuna si bb face 19 saptamani

o zi minunata la burtici!!!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Ce coincidenta!!!! Si a sotului meu! La multi ani!!!!!
Dau si eu cate un cico la fete!
La multi ani novus pentru buni, te invidiez sincer, si eu mi-am pierdut bunica mea draga acum multi ani

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Leeloo, multumesc pentru compliment! Cioara din mine deja isi lauda puiul ei! Am facut 7 echografii pana acum, 4 din ele pana in sapt. a 9 a, intrucat aveam un chist luteal (in urma desprinderii foliculului care a continut ovulul, ulterior fecundat, acesta s-a umplut cu lichid ) si se marea constant si era riscul sa se contorsioneze si ar fi necesitat operatie de urgenta in acel caz. Din sapt. a 9 a a inceput sa scada si n-au mai fost probleme. Apoi a fost morfofetala precoce in sapt.13, echo pt. TT in sapt.16, si control echografic in sapt.18 dar vad ca tot echografie morfologica scrie pe rezultat. Acum urmeaza cea din sapt.23, morfologia fetala pt. trim.II. Sper sa nu-l fi afectat pe bebe, mai ales ca am citit ca abia din sapt.18 incepe sa auda!
Dar tie nu ti-a facut la echografia din sapt.11? Eu am si o poza in 4D din sapt.13! Sau poate depinde de aparatul pe care il are medicul?!

P.S.Am adaugat ceva poze si cu noi, sper ca se vad!!

mihaela
19+
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

acum am venit de la medic. de aseara am o durere mare in spate si pe sub burta. infectie urinara nu e. nici la rinichi nu s-a vazut nimic. sa speram ca e doar ceva nevralgie de la miscare sau frig

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombonique

Felicitari tuturor care sarbaroresc astazi! Mamici, tatici, bunici bebici !
Pe mine m-a apucat stresul de vreo 2 zile incoace. Saptamana viitoare voi face TT, dar am vb si in Viena, cu dr care ma si supervizeaza, legat de amnniocenteza. In cazul in care imi propune sa fac, si sa o fac la el, ma va costa in jur de 3000 euro. As putea de asemenea sa o fac la Cluj, dar din pacate, o face doar prof Stamatian. Mai ales ca sunt si cu FIV nu stiu cat de relevante sunt analizele. Deci sunt intr-o dilema! Nu stiu inca ce vom face.
In plus, poate v-ati confruntat si voi cu problema modificarii salarului (in sus bineinteles). Stiti cumva daca a fost publicata deja in MO legea mamelor? daca da, cand anume?
Pupici tuturor!

Bq 14+

Legea nu a fost promulgata de Base, deci nu avea cum sa fie publicata in MO...
Cea mai buna amnio se face la Viena dar iti doresc sa nu fie cazul!!!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

silvi, bubulina sa va traiasca sotii sa fiti fericite alaturi de ei si de bebitii care sunt pe drum
novus LA MULTI ANI bunicutei tale, sa fie sanatoasa sa vada bebitul crescand. tare mi-as fi dorit si eu sa-mi traiasca bunicuta mea, dar...asa a vrut DD sa fie. oricum, cred ca de acolo de unde sunt si ale noastre se bucura pentru noi.

diana 16+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput