Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mihaelacq, mersi de solidaritate !! las' ca ne revenim noi !

Mababei, tot tauroaica esti!la noi din taur si balanta o sa iasa peste... Apropos vezi ca link-ul pus de tine acolo la poze nu arata nimic !

Silvi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi !!!

Si eu dau de baut astazi : bunicuta mea care e cea mai buna bunica din lume implineste astazi frumoasa varsta de ... 86 ani !! imi doresc doar sa mai traiasca cat mai mult si sa fie sanatoasa !!

O sa-mi comand si eu bluza cu-cu si ma gandeam ce fain ar fi sa avem o poza cu toate imbracate in bluze cu-cu!!

Despre miscarile bebelinei pot sa spun ca dimineata la birou e in delir si apoi seara cand ma uit la Oprah (o fi intelegand deja engleza !!)

Va pup !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Novus La multi ani bunicii tale..mama..ce va invidiez..(nu in sensul rau)..ca mai aveti bunici...eu mi-am pierdut bunicii acum..11, respectiv 6 ani...si..tatal acum 2 anisi e super nashpa sa stii ca n-ai cum sa-si cunoasca copiii tai buniciithat's life...

Bogdana
20si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

si ca sa-mi revin din starea de letargie..am schimbat semnatura:))mama..sunt la jumatatea drumului deja

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

petrean, multumesc de urari! din pacate nici eu nu mai am bunici. are sotul meu o bunica, ultima, si am adoptat/o si eu.

novus, multumesc! asemenea si tie, sa/ti traiasca bunicuta!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Petrean ,te inteleg perfect !!! mie mi-a murit tatal anul acesta in martie la 57 ani !!! dar m-am gandit ca Dumnezeu stie cand trebuie sa plece cineva si cand vine altcineva (la anul cand o sa se implineasca un an de la moartea tatalui meu ,daca totul e bine va veni bebelina pe lume !!!) Dintre bunici si la mine e singura pecare o mai am si cea mai draga de altfel pt ca ea m-a crescut !

21+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Novus..asa este..eu am ramas insarcinata la o luna dupa ce mi-am pierdut tatal..dupa 4 ani de casatorie...asa a fost sa fie..el tare mult si-a dorit un nepot...si a murit la 51 ani:(

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Novus, "La multi ani" bunicii tale, sa fie sanatoasa si sa se bucure si de stranepoti! Multumesc ca m-ai anuntat despre link, probabil nu am urmat corect pasii pentru postarea pozelor. O sa incerc din nou!

Silvi," La multi ani" sotului tau si aniversare frumoasa!. Si cat mai multe "ghionturi" de la bebitz!

mihaela
19+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/72157608409473022]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Imi spuneti si mie daca se vad pozele acum? Daca nu, poate imi mai explica si mie cineva procedura, dar asa ca pentru " o baba "!

mihaela
19+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/72157608409473022/]

Mergi la inceput

Mababei , acum se vad !

21+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Iata ca scriu si eu dupa un secol....

PETREAN, SILVI LA MULTI ANI PENTRU CEI DRAGI!

MARIA esti tare frumusica. Zici de plans? Sa ma vezi pe mine ca-s deja monstru marin. Sunt in saptamana 17 si am pus 8 kg. Cred ca sunt lidera la kg. Sufar ca un caine. Cu Tony m-am facut cat o balena, am pus 30 kg si vad ca promit si acum. Si nu mananc foarte mult, si mananc salate si fructe si dulciuri nimic.

FLORIC multa sanatate si tot ce e bine. Doamne greu trebuie sa fie.

Felicitari celor care au aflat sexul BBeilor

Aici se face TT doar ca se numeste IPS. Prima faza e la 13-14 saptamani cu eco si sange iar a treia e la 16-17 cu sange. Se face o medie si-ti spune riscul. Decvi practic azi ma duc la sange, rezultatele preste o saptamana doua. Nici nu mai stiu daca mai pot face amiocenteza, ca daca iese riscul mare ma trimit la amio. probabil ca da ca nu era stresata doctorita ca nu s-ar putea.

Si eu il simt pe bb de la 14 saptamani dar sunt la al doilea copil. Nu loveste serios dar il simt cam in fiecare zi.

In alta ordine de idei, fiu-meu e bolnav, de doua saptamani nu am mai avut o noapte intreaga. Tuseste de rupe patul. Ieri a concluzionat al treilea doctor care il vede ca e bronsita si l-a pus pe antibiotice. Azi pleaca sotul pe trei zile in delegatie, raman singura cu copil bo;nav, cu inchidere de luna pe cap, plus ca trebuie sa-l duc la "colindat" pe asta micu de Halloween, plus baby sitter-a lui bolnava. Nu stiu cum fac.

Intreba careva de gradinite... Al meu e la Home setting day care. Adica merge la o tanti acasa care are de grija de inca 3 copii, diferite varste. Am preferat varianta pentru ca e colectivitatea mai mica, el nu mananca grozav ( la day care nu ii baga nimeni in gura, pun mancarea in fata, nu manaca asta e. aici tanti mai insista cu el), etc Si aici cand e gradinita inseamna destule probleme. Si asa Tony nu a fost bolnav pana la 1 an jumate cand a mers in colectiv pentru prima data. De atunci a inceput, raceli, conjunctivita (Pink Eye), gastroenterocolita care izbeste in medie toate day care-urile de 2 ori pe an, etc.

Mno va las ca tre sa ma pregatesc de lucru.

Mergi la inceput