Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
georgyiuly spune:
Neata...am venit si eu la o cafeluta!
Mariak multumesc pt adresa, din pacate aici nu livreaza asa ca raman fara.O zi buna la toate fetele!
19+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
aris26 spune:
neatza
madyn - FELICITARI! sa fie sanatos! ce productie de baietzi a avut doctorul nostru in vara asta
gina - ma bucur ca ti-ai gasit linishtea
referitor la mishcarile lui bb, eu l-am simtzit inca de la 16sapt+ dar f rar si cam neconvingator...nici macar nu puteam sa zic cu toata gura ca l-am simtzit. imediat ce am implinit 18 saptamani a inceput serios agitatzia. exact a doua zi dupa ce m-am plans doctorului ca nu il simt. mishcarile sunt puternice, il simt cum se intoarce dupa o parte pe alta, il simt cum da din picioare si maini, dar vad ca doarme f mult(in carti scrie ca dorm 20 de ore pe zi...si cam asa e...poate chiar mai mult)are cam 4-5 reprize active pe zi. deja am invatzat sa comunicam, imi raspunde la atingeri...si mai nou am observat ca reactioneaza la zgomote sau muzica. daca ii pun muzica imediat dupa ce o opresc incepe agitatia sau daca sunt in mashina si e f mult zgomot in trafic, se mishca de zor...eu zic ca l-au trezit nesimtzitzi cu claxoanele lor
hai ca m-am lungit cat o zi de post...
va
19+
lysbeth spune:
Alienul meu micutz face scandal in trafic de la 14 saptamani. Cand sunt la volan pur si simplu innebuneste si incepe sa faca tumbe. Intai timid si apoi din ce in ce mai tupeis.
Tati zicea ca-l face pilot de curse si ca probabil ii place sa conduca lafel de mult ca lui mami
In rest slabutz cu miscarile...Deobicei seara dupa 10 jumate cand vrea mami sa se culce ii mai trage o portie de joaca ...
Ca si greutate n-am luat mult. La sfarsitul celor 4 luni am 2 kg in plus distribuite frumos la sani si intr-o mingiuta cat un pepenas murat in burtica. tati chiar la cadorisit cu porecla "pepenasu'" in ultimul timp:D
16+
carmenada spune:
Buna dimineata, vin si eu cu voi la o cafeluta , cu mult lapte, inainte de a merge la spital pentru perfuzia zilnica.
Madyn felicitari pentru , sa fie sanatos!
Gina ma bucur ca ti-ai revenit!
pupici
dyana27 spune:
neata burtici si bebici
madyn felicitari pentru flacau. sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina cat mai usoara si frumoasa.
gina, nu-ti face probleme pentru antibiotic. e mult mai grava infectia decat orice tratament. infectiile netratate duc la pierderi de sarcina, nasteri premature si muuuuuuuuuulte, multe probleme. sora mea care e neonatolog mi-a spus ca cele mai nasoale probleme apar la mame netratate pentru infectii. capul sus, si stai cuminte, nu pateste bebitul tau nimic de la un antibiotic. sa vezi ce voinicel o sa fie.
AMR o zi pana la ecografie- vai in ce hal o astept, cred ca v-am disperat si pe voi. azinoapte am visat ca aveam un baietel cu niste coite cat casa la ecografie -m-am distrat foarte tare cand m-am trezit si i-am povestit lui tati. probabil ca la noapte nu o sa dorm de grija sa ma trezesc la timp sa ajung la eco.
pupici multi
diana 16+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
silvi8 spune:
salutare la burtici!
astazi fetelor fac cinste:
este ziua sotului meu, sarbatorin 8 ani de cand suntem impreuna si bb face 19 saptamani
maria, f frumoasa bluza si mai ales burtica. sper ca ai glumit cu plansul...ptr ca arati f bine!
fetelor, ma ingrijorati ce tare misca bb-ii vostri. eu deabia am niste senzatii vagi ca parca misca. prima data vineri mi s-a parut, la birou, apoi seara cand am avut si contractii. si am impresia ca si ieri a facut ceva dar nu sunt siguradeabia astept sa imi dea si mie bb asa semnale clare...
o zi minunata la burtici!!!
silvi 19 +
VINE BEBE
POZE
Gina2008 spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari. Adevarul e ca eram intr-o pasa foarte proasta. Cum nu am mai avut de cand sunt insarcinata.
1000 x la toate mamicile de ghiocei de pe !!!!!!!
Gina 21+ mami de CALIN
petrean spune:
La multi ani Silvi sotului tau..si voua..si bebelusului
Bogdana
20si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE