Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cata-Mykyfelicitari pentru bebe si sa stii ca sunt niste poze minunate. Sa aveti parte numai de bucruii din partea lui si sa fie sanatos si sa fie si mancacios..

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariiiiii Dianaaaaaaaa
bine ai venittttttttt pe lumeeeee bb Tudorrrrrrrrrr

Creatzaaaaaa

Diamisha,multumim de vesti
felicitari pt vestile bune,sambata iti vei tine printesa in brate

am o stare de-mi vine sa plang...,parca nu mai am rabdare,parca nu mai pot...parca nu-mi vine sa cred ca mai este putin...parca nu sant pregatita...ma emotioneaza f tare vestile despre fete si nush ce naiba am

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

felicitari, Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

alexa- m-ai uitat pe mine.

36+ Victor
pozele noastre

Aoleo...aoleo...aoleo...ce facui brrrrreeeeeeeee???
Iarta-ma .....fac orice ......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari, Diana! Sa fiti sanatosi, sa aveti grija de voi si sa va intoarceti cu bine acasa rapid!

[/quote]

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Azi am fost la eco, la ultimul control (oficial), sunt in sapt 37+ cf eco, 38+ cf UM, a ramas, cu dr, la fel ca si data trecuta, sa-l sun la cel mic semn de nastere..asa ca nu-mi ramane decat sa astept 2-3 saptamani....
Bebe e considerat la temen, are acum putin peste 3 kg, totul ok.

Felicitari fetelor care au nascut: Mav, Mendy, Diana, si nasteri usoare celor care urmeaza...
Da' cum e treaba cu firul la Diana, era bine sa i-l scoata dr-ita de ieri? Chiar daca nu era in tensiune.. Nu ma pricep, intreb si eu, mai mult din curiozitate, tot ce conteaza este ca a nascut cu bine si bbe e sanatos.

Lorena, cum esti? mai ai putin...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu am rezistat si am sunat-o pe Diana, zice ca inca se uita la burta ei si nu prea ii vine a crede. Este foarte fericita ca a nascut usor, a avut dureri ca la menstruatie pana la dilatatie 4 iar dupa aceea a avut epidurala care a prins bine. BB este sanatos si rozaliu, seamana cu surioara lui adica cu tati . Si conditiile super in spital. Tot travaliul a durat 5 ore

Eu as asculta zi si noapte povesti cu nasteri fulger si usoare.

Dandusica curaj mami ca tu urmezi, trebuie sa facem o vraja sa prinda epidurala la tine si sa ai si tu o nastere ca Diana.
Alexa, pe mine m-ai uitat de dimineata, si stii ca eu nu uit .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa pup dulce! Acusica ne vine si noua randul! Probabil ca era nevoie de noi sa fluturam agitatele, dar maine-poimaine ne tinem si noi puiutii in brate!
Tu la control cand trebuie sa mai mergi?

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am o stare de-mi vine sa plang...,parca nu mai am rabdare,parca nu mai pot...parca nu-mi vine sa cred ca mai este putin...parca nu sant pregatita...ma emotioneaza f tare vestile despre fete si nush ce naiba am

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Multumesc amalia..am fost o curajoasa!!!

Carmendu nu eu am intrebat de Dr Predoi, nu imi mai aduc aminte cine...oricum o sa revin cu informatii imediat cum o sa aflu. Popa Mirela mi-a zis ca sunt cam micuta in bazin si nu stie daca voi putea naste normal...si ca vrea sa hotarasca inainte...cica e mai comod pt ei cezariana dar eu vreau normal

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

DIANA FELICITARI SA TRAISCA BB TUDOR SI SA VA BUCURATI DE EL !!!

CREATZA facem galerie deja pentru maine
alexa si pe mine ma uitasi , dar nu ma supar
dandusa nu fi suparat e normal sa simti asa...urmezi si tu stai linistit stie bb cand sa vina
monicabo felicitari de vestile bune
37+Dimitrie

Mergi la inceput