Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Creatza!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ca bine ziceti fetelor....

Creatza, nastere usoara!

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Diana 21 sa te bucuri de puiutul tau!!!

cata_mykybebelusul tau este un scumpic....cu cat vad mai multi bebelusi cu atat mai mult sunt curioasa cum arata si bebelina mea dar tre sa asteptam sa vina tati de la Dallas...
Apropo nu ma mai lasa nici sa scot hainele din masina de spalat, ca sa nu nasc mai devreme...cica tre sa stau la orizontala...si eu ma simt atat de bine, as face si tumbe
carmendu eu mai am o echografie miercuri la ora 13 asa ca o sa vad ec dpn imi da de data asta dar mi-as dori mult sa mai stea un picut...ne-am dorit de la inceput sa fie in zodia sagetatorului si sper sa se indeplineasca.
Tu cu cine nasti? Eu am fost pacienta Dr Mendez dar am ramas in aer pe ultima suta si am apela la Popa Mirela...sper totusi sa pot naste natural...

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu stiu cui sa multumesc mai intai......Andreyutza, Alexa, Alexutza, Diamisha, Manu, Mamiseli, OtiliaV, Amalia,Nature, Mariana........Da Doamne sa nu fi uitat pe careva ca lesin.....

Diana ma bucur ca ai reusit sa nasti cu bine si ai avut parte de un doctor bun !!!!! SA te bucuri de bebeul tau...si noi de voi

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

diana - felicitari. bebe tudor bine ai venit pe lume. sa fii sanatos si mancacios.

diamisha- multumim ca ne-ai transmis vestile minunate despre diana.
deasemenea, felicitari pentru vestile despre tine. mai ai inca putin.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

multumesc mult criss703...am revenit de la hateg...eu am mai fost o data acolo pt ca iubitul meu are niste terenuri in zona, dar acum am iesit cu niste prieteni...oricum unul era ginecolog asa ca daca s-ar fi intamplat ceva...as fi avut asistenta specializata insa nu a fost cazul. Ne-am distat foarte bine, am vizitat diverse obiective...

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

alexa- m-ai uitat pe mine.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mar ysa super ca ai reusit sa mergi la munte fara probleme!
Diamisha felicitari pentru vesti bune de la eco! Mai ai un picut si tu!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28
Tu cu cine nasti? Eu am fost pacienta Dr Mendez dar am ramas in aer pe ultima suta si am apela la Popa Mirela...sper totusi sa pot naste natural...
36+Leyre Alexandra

marisa, eu nasc cu dr predoi. stiu situatia ta. si babyzapi era in aceeasi situatie. nu mai stiu insa daca tu ai intrebat de deliana predoi. popa mirela este ok, mai ales daca vrei sa nasti natural.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

creaza scot agitatele pentru tine.
sa ai o nastere usoara si sa-ti vezi puiul sanatos.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput