Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara tuturor

Aici suntem si noi, nu v-am abandonat.

Am vazut ca v-ati bucatarit. Mai mai mai ce harnicute. Bravo.

Vio foarte frumos cadou o sa primeasca Mihnea de la mos. Daca a fost cuminte.....
Si ma bucur ca e ok cu bona. Ai scapat de alergatura.
Simona vezi ca a fost chiar aici pe DC acum putin timp in urma un anunt la mica publicitate cu ce vrei tu, calendare personalizate.
Si a mai fost in trecut un anunt, tot la mica publicitate, tot asa cu o chestie fainute legata de fotografii: iti "decupau" copilul din poza ta si il faceau pe copil fluturas printre flori, ingeras, etc etc etc. Dar erau foarte foarte foarte dragut facute. Ma gandesc ca ar iesi frumos un calendar cu astfel de poza. Trebuie sa ma apuc sa rascolesc mica publicitate, poate mai gasesc anuntul ala.
Mirela imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme. Eu cand aud de urcior ma zbarlesc toata. Ce-am mai tras si eu cand eram copil....vai mama mea. Eu am avut foarte foarte multe, si situatia a durat foarte mult timp, ani la rand. Vaccinuri, antibiotice, injectii cu nu stiu ce...nimic. N-am scapat de ele si pace. Si mi s-a intamplat sa am la acelasi ochi pe pleoapa de jos doua unul langa altul plus unul sus. Deci...jale!!!! Am scapat de ele in momentul in care mi-am pus ochelari, ca eram mioapa, cum sunt si acum de altfel. Coincidenta sau nu faza cu ochelarii, habar n-am, am zis doar saru'mana ca am scapat de ele ca tare mult m-am mai chinuit.
Am luat si eu cartea Irinei Petrea si mi-a placut. Am vazut ca a scos inca una, de data asta tema fiind scoala si am zis ca o sa o cumpar si pe asta. Ca poti sa stii ce belea de copil o sa am cand s-o duce la scoala?!
Nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu problemuta ta. Dar o sa ma mai uit si eu prin cartile mele si daca gasesc ceva care te-ar putea ajuta dau de stire.
Monica da-mi si mie te rog reteta de crema de banane caramelizate, sau cum s-o numi ea exact, ca mi-a ploua in gura cand am auzit. Saru'mana

Noi nu facem nimic deosebit. Pe aici pe langa casa. Ma rog, mai mult prin casa ca la ce vreme urata e afara...

Va pup pe toate
O seara buna

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Vio, ma bucur ca a fost ok cu bona. O sa te abordez mai tarziu pe mess, daca ai timp, sa te intreb ceva, e legat de karate. Sa stii ca l-am "indopat" pe Dani cu tot felul, si Broncho-vaxom, echinaceea, i-am luat si Centrum pt. copii, nici un efect. Portocale, mandarine, mere, mananca la greu. Daca e cum zice Monica, pana la 12 ani mai am de asteptat, sa se intareasca de la sine organismul lui. Mai am sa incerc Septilin, daca nici cu asta nu il pun pe picioare, chiar ca nu stiu ce sa mai fac.
La mine la servici e stricata o pompa de la centrala termica, deci in corpul nostru de cladire nu e caldura. Am ajuns inghetata acasa ieri (si plouata), azi o sa ajung la fel. Daca o tine tot asa, m-am vaccinat degeaba.
fetele, sa aveti o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata la fete
noi am reusit aseara in sfarsit sa punem picaturele,fara urlete si plansete,i-am spus ca il vede mos craciun si ii aduce mai multe cadouri daca vrea sa se faca bine,si a tinut figura.....
VICKY sper sa vina caldura, daca nu treci pe la noi si te mai incalzesti
ALINUTZA sper sa nu fie grav,dr ne-a spus ca este de la maini murdare
MONICA chiar sa fac si eu reteta cu banane caramelizate,o ai la semnatura?...ma duc sa rasfoiesc..
VIO dar eu eram stresata ca nu imi recunosteam copilul pt ca fara lauda dar este un copil super cuminte,adica nu prea am probleme cu el,in limita copilariei...
SIMONA la noi la gradi deja au aparut,calendare personalizate,felicitari,asa ca eu acolo voi face pt ca si pretul este mic de ex. un calendar si o felicitare cu poza copilului 16 lei
va pupic pe toate si revin mai tarziu acum ma duc sa fac o cafeluta

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mirela, ma bucur ca ai gasit o metoda ca sa-l tratezi pe Andi fara scandal.
Ideea cu premiul e buna, as incerca-o si eu la Maria dar eu incerc s-o feresc cat pot de dulciuri pentru ca in continuare refuza cu incapatanare sa se spele pe dinti. Am intrebat-o intr-o zi de ce nu vrea sa se spele pe dinti si mi-a zis "nu pashe" de unde am dedus ca nu-i place gustul pastei. Nu stiu ce sa mai fac, am incercat deja vreo 3 feluri de pasta...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
azi am fost sa-mi scot firele de la operatia de la maselele de minte...dr zice ca este bine nu e infectie si asta e cel mai important...continua sa ma doara da zice ca-i tot normal la cat a decupat din maxilar ca sa le scoata pana se reface...mai dureaza nu va zic am vrut sa fac pe curajoasa sa nu-mi faca anaestezie si jumate de ora m-a chinuit de m-a zapacit...nici la cezariana nu a durat atat scosul firelor in sfarsit...bine ca au iesit, acum trebuie sa fac o igiena excesiva pana cand se cicatrizeaza de tot locul si cam asta...a fost...
azi de la 12 sunt cu amandoi acasa si cum nu am nici o stare minunata si ei sunt super agitati...abia astept sa-i adorm sa am si eu putina liniste

Vicky, nasol cu frigul nu-ti poti aduce un radiator micut pana se repara?
cum se mai simte dani? ai grija sa nu racesti si tu
Alinutza, ma bucur ca nu ati disparut
fetelor uitati Aici reteta de crema de banane caramelizate daca nu tineti post sa o frecati putin si cu unt la sfarsit sa fie mai cremoasa sau adaugati frisca...

Mirela, ma bucur ca merge mai bine cu tratamentul sanatate multa piticului
lexi, pai tot asa cu premiul...daca te speli primesti dulce daca nu...nu sau daca nu vrei dulciuri uite pe-aici se gasesc niste animalute mici in seturi sunt muuulte si f ieftin revine unul daca gasesti si pe la tine jucarioare din astea...o poti premia asa
vio, ce mai face mihnea, cum a fost azi? se simte ok?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara....ma rog buna dimineata ca e ora 1

Io am calcat un munte de rufe pana mai acusica si inainte sa ma duc la somn mi-am bagat nasul nitel pe net.

Monica ce spui tu acolo draga mea!!! Decupat din maxilar, scos fire....brrrrrr. Bine ca ce a fost mai greu a trecut.
Saru'mana de reteta. Zilele astea o fac si eu.
Lexi dar daca o speli doar cu apa, fara pasta de dinti, ca pe bebelusi...ce zice?
Mirela ma bucur ca ai reusit sa pui picaturile fara scandal. Sa o tina tot asa. Si doamne ajuta sa scapati repede si pentru totdeauna de beleaua asta, ca tare neplacute sunt urcioarele astea.
Vicky da' un incalzitor/resou nu merge sa pui langa tine? Daca vrei iti pot imprumuta eu unul - e unul cu rezistente din alea de se inrosesc.

Celelalte fete pe unde sunteti?

Va pup pe toate
Ma duc la

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut, mai tarziu am treaba la Casa de Pensii, si nu stiu cand termin.
Maine am programare cu Dani la ORL, am o recomandare la un dr. Sa vedem si parerea lui.
De racit nu racesc, nu v-am spus ca mi-am facut vaccin antigripal? Mai am unul, se ofera cineva? Dau drumul la AC, ca merge si pe cald, si mai dezmortesc un pic atmosfera.
Vio, daca totul merge bine, merg vineri cu Dani, sper sa-l primeasca, ca e tare dornic sa faca sport.
Lexi, exista pasta de dinti pt copii mai mici, cu diferite arome (capsuni, banane etc), incearca pana gasesti una care sa-i placa. De exemplu, lui Dani nu-i plac cele mentolate.
Mirela, ma bucur ca ai reusit sa pui picaturi. Multa sanatate Andreiutului.
Va

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, multumesc pentru sugestie, o sa incerc cu animalutele!
Alinutza, nu ma lasa sa o spal nicicum, fara pasta se "spala" ea singura, de fapt mai mult se joaca, musca din periuta...
Vicky, pai acum are o pasta de dinti cu gust de zmeura care nu e mentolata si tot nu-i place. Inainte a avut Colgate Stages pentru 0-2 ani care era usor mentolata, nici aia nu i-a placut. Intr-o zi i-am pus putiiiiina pasta de-a noastra, a gustat-o si verdictul a fost acelasi "nu pashe". Eu incerc sa-i explic ca pasta de dinti nu se gusta, dar n-am cu cine sa ma inteleg.
Vicky, succes la orelist.
Eu de azi trec pe dieta ca nu se mai poate asa. Sper sa am indeajuns de multa vointa sa slabesc cat vreau eu...
Fii-mea de ieri e cu mucisori, ii curge nasul si uneori tuseste in somn. Bine ca macar nu a facut febra. Am inceput s-o tratam cu Sinupret si Panadol. Sper sa n-o tina mult.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
si ruxi incepuse aseara sa tuseasca si tocmai ce-o laudasem ca are 30 de zile de cand nu tusise...am zis ca o sa fie nasol noaptea trecut si cu toate ca incepuse prost s-a terminat bine n-a tusit nici macar o data azi noapte...dar azi dimineata...iar incepuse tusea...are si ceva mucisori...dar va zic...la vremea care este...imposibil sa nu raceasca si unul mare si sanatos nu un tzanc mic si cu imunitatea varza...
lexi si sanatate piticutei tale
vicky bafta maine la dr sa ne zici ce-ati facut
pe toate
ma duc sa adorm pitica si intre timp il asteptam si pe alexut de la scoala

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna seara, fetele!
N-am disparut, dar sunt prinsa cu atatea treburi si la servici si acasa de nu mai am timpul necesar sa mai intru pe aici sau pe mess.
Sfarsitul de an, la servici este criminal..., iar acasa cum pe fata nu o duc la gradi in perioada asta, cand vin pun casa la loc.
Mai, fetele, nu stiti pe cineva care sa stea si cu fata mea vreo 2 saptamani? Nu-mi trebuie decat ocazional, dar uite ca nu gasesc.

Nu mai stiu pe cine sa intreb...

Merg sa calc ceva si apoi la nani ca maine iar avem de tras...

Pupici la fetici si pitici!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput