Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
Vio spor la facut papita si eu am facut zilele trecute exact acelasi meniu (ciorba de burta si sarmalute) eu am pus doar 3 verze la murat aici nu gasesc murata
super cadou o sa primeasca mihnea...de la mosh
eu azi am facut un orez integral cu dovlecei si niste inimioare din compozitie de chec de post...
asteptam sa vina tati sa vedem daca mai e timp sa plecam pe undeva...
va pup pe toate si va doresc un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
cam multa liniste azi aici!
aveti multe treburi?
Monica cum de m-am gandit eu la acelasi meniu ca si tine?!
am facut sarmale,m-am cam chinuit cu varza dar au iesit f gustoase...e adevarat ca au iesit putine
de retul carnii am facut chiftelute si piure de cartofi ca sa avem ieri la pranz!
azi am facut si placinta cu mere!
sper sa aiba Mihnea ce manca macar pana miercuri ca de acum o sa manance acasa...
am vb cu bona,o sa vina de luni sa-i dea sa manance,sa-l scoata in parc,sa il urmareasca la lectii si cam astea...tot ce e legat de copil!
daca nu o mai fi mancare in vreo zi am vb sa-i faca ori spaghete,ori piure cu fripturica,ceva usurel...

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Doamne ajuta vio cu siguranta o sa fie bine
pe toate sa aveti o Duminica placuta

eu azi am facut o fasole iahnie am papat cu muraturi si o crema de banane caramelizate...poate mai pe seara fac si eu un studel cu mere...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa zic buna dimineata!
Vio, abia astept sa ne povestesti cum e cu bona!
Monica, am observat ca mai nou, Dani cand se imbolnaveste, incepe doar cu febra si putin puroi in gat, nu tuse, nu muci. Si daca nu incep imediat antibiotic, nu cedeaza febra nici dupa 3 zile si incepe sa-l doara si urechea. Mi-a recomandat cineva alt dr. orl-ist, sa vad cand pot merge cu el. Si prefer sa-l operez de polipi decat sa-l indop cu antibiotic. E posibl ca la el, fiind deja maricel, sa nu se mai refaca polipii.
A, sa nu uit, am facut si eu placinta cu mere ieri. Doar ca am avut la pranz ciorba de spanac si mancare de mazare.
Voi vorbiti de cadouri de craciun, iar eu n-am reusit nici macar un cadou pt. ziua lui Dani sa cumpar (asta fiind de azi intr-o saptamana). Lipsa de timp si de inspiratie.
Va si va doresc o saptamana minunata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Alinutza, multumim pentru link, ma inspir si eu.
Vio, succes cu bona!
Iar vorbiti de mancare, mi se face foame!
Eu in week-end am facut o supa cu galuste, mancare de mazare si o prajitura gen negresa dar cu visine in compozitie. Acu' tre' sa ma gandesc ce sa gatesc zilele urmatoare.
In rest, nu am facut nimic deosebit in week-end.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Aaa, un cadou deosebit pentru maica-mea si socrii a fost un calendar pe 2009 cu poze cu Maria.

As vrea si eu sa fac asa cadou, oare in Romania se face pe undeva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
noi suntem bine,eu cu nervii intinsi la maxim pt ca nu imi mai recunosc copilul,nu vrea sa sufle nasul,nu vrea picaturi in ochi,nu mai vrea sa stea la nimic
acum s-a pricopsit cu un urcior la ochi,am fost la doctor si ne-a dat sa punem picaturi in ochi de 6 ori pe zi si crema sa ungem ochisorul,nu vrea fratilor nici in ruptul capului,urla si zbiara de zici ca.......si acum e pedepsit saptamana asta nu are voie la tv ,nu dulciuri,nu jocuri,nici nu stiu daca o fi bine sa il pedepsesc pt ca nu vrea sa stea la picaturi,nici nu stiu cum s-o mai dau
LEXI mi-ai dat o idee fff buna de cadou pt mama si pt socrela care sunt mai sentimentaliste
SIMONA eu am facut acum vreo 2 ani pt fratele meu si a costat in jur de 60ron cu 12 pagini dar a iesit suuuuper,a fost fff incantat de rezultat
VICKY lasa ca mai ai timp toata saptamana,sa ne spui ce ai facut la o.r.l.-ist
ALINUTZA interesant linkul,studiem..
VIO sarmale zici?
MONICA ce mai faceti?
DORY nu v-ati intors din mini-vacanta?
fetelor va pe toate si ma intorc la munca mea,azi sunt trista pt ca nu stiu cum sa o dau cu copilul meu si mi-am cumparat si cartea irinei petrea:si tu poti fi supernanny,sper sa invat ceva de acolo......

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Buna fetelor,
vicky, sanatate multa lui Dani, nu stiu ce sa zic...trebuie sa mergi cu el la dr ca nici asa antibiotic f des nu-i poti da...dr astia de-aici chiar daca astia mici fac febra, tusesc vorba aia ca niste magari nu le dau antibiotic nici in ruptul capului...acum e prima oara dupa aproape 2 ani(de cand a avut alex sinuzita aia nasoala) cand dr-ul i-a dat din nou antibiotic ca dupa 10 zile tot tusea si mai facea si febra asa de control...si a zis ca daca dupa 4 zile(adica 8 doze nu-l lasa tusea) sa ne oprim...iata ca tusea s-a oprit...tot mai e putin ziua dar noaptea e ok...
am citit dupa ce ma tot minunam de ce nu ne da antibiotic ca aceste medicamnte favorizeaza astmul probabil ca de aceea se fereste sa le dea...poate numai alor mei...stiind ca ruxi are astm se fereste si la alex...nu stiu ce sa zic..
si noi maine luam de la gradi un calendar cu ruxita...dar mai simplut..o singura poza si doar file ale calendarului care se rup pe masura ce trec lunile...la sfarsit ramane posa asa ca un mic tablouash
Simona cred ca pe la kodak ai putea sa incerci...
lexi, super mancarici ai facut si la voi vicky...la fel
eu azi am facut tocanita de cartofi, salata verde si strudel cu mere...deja am papat de vreo 3 ori
Mirela, sanatate multa, multa puiutului mic, poate merge mai bine cu metoda premiului decat cea a pedepsei...ii spui ca daca sufla nasucul sau sta cuminte cand ii pui picaturi in ochisori ii dai o bombonica)iei din alea m&m...la ruxi merge si acum cu ciocolata
vio cum a fost azi prima zi cu bona?
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
monica a fost ok!
mi-a spus ca a mancat non-stop dar mai bine sa manance decat sa nu...
au facut lectiile dar au fost putine,s-au plimbat...si parca e cam plictisit ...dar i-am dat de citit
acum parca e si el putin racit,doar are nasul infundat...sper sa nu fie mai grav!

Mire,are dreptate monica,poate daca-l incanti cu ce-i place lui osa sa cedeze
e inca micutz

vicky,mie imi e frica sa-i scot polipii
de cand am vazut copilul acela ca a murit nu mai vreau sa-i scot nici un polip...dar parca Mihnea nu se mai imbolnaveste ca inainte...poate ca isi face efectul bronhovaxomul

lexi
simona
alina,voi ce mai faceti?
miria,ai disparut de tot ?

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio, ma bucur ca a fost bine...vorba ta...lasa bine ca a mancat si sanatate mihnutului sa nu raceasca

Alinutza, Karli si miria...ne-ati abandonat?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput