Salutare
Miria imi pare rau ca esti asa de aglomerata si la serviciu si acasa. Eu din pacate nu stiu pe nimeni care sa poata sta cu Damiana, dar daca aud ceva iti dau de veste.
Monica poate totusi nu o ia Ruxi de la capat cu tuse si tot tacamul. Poate scapa. Multa sanatate piticilor si tie.
Lexi daca nu-i "pashe"...ma gandesc ca ai putea sa o lasi pe ea sa se "spele" pe dinti cum poate, pana prinde gustul sa se spele singura si pana isi face o rutina, dupa care poate reusesti sa o inveti pe ea cate putin cate putin cum sa se spele singura.
Vicky succes la doctor maine si te asteptam inapoi cu vesti bune.
Eu iar mustesc de talent culinar. Ieri am facut niste piept de pui cu rosii si mozarella buuuuun, azi am trantit o salata Caesar si o placinta cu branza. Buuuuune. Acu' ce sa fac si eu, ma laud ca cine stie cand mai intru in bucatarie sa fac bunataturi. ![]()
Va pup pe toate 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Alinutza, felicitari pentru bucatariseala. Am facut si eu aseara pui cu legume dar n-am gustat inca.
Monica, sanatate multa lui Ruxi. Vorba Alinei, poate de data asta va ocoleste tusea.
Eu sunt bucuroasa ca ieri Mariei nu i-a mai curs nasul, face minuni Sinupretul asta!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?