Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Alinutzaa spune:
Buna dimineata la pranz
Va dau o ciocolata calda in dimineata asta.
N-am apucat sa citesc ce ati mai scris. Va pup si va urez o saptamana frumoasa. 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Alinutza, Vio, Miria, ma bucur mult ca ati petrecut asa frumos ziua Damianei! Tare mi-ar fi placut sa fim si noi pe-acolo.
Monica, felicitari lui Alex! Ma bucur ca e spre bine cu tusea!
Dory, spor la amenajari si petrecere frumoasa la bunici!
Fetele, eu in decembrie cand vin, n-o sa am acces la net, asa ca pe cele care vreti sa va intalniti cu noi, le rog sa-mi trimita nr. de telefon pe PM. Eu am o cartela de Cosmote, dar am bagat-o la spalat din greseala si nu stiu daca mai functioneaza, altfel va dadeam numarul meu. In orice caz as propune sa ne intalnim la un loc de joaca acoperit, ce ziceti? Oare in noul mall o fi asa ceva? Sau poate stiti voi vreo locatie frumoasa.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
preda_vicky spune:
. Ma bucur ca a fost frumos la Miria si Damiana, regretam ca noi nu am putut veni, Dani a fost invitat la ziua unui coleg de clasa.
Lexi, iti trimit nr. meu pe PM, loc de joaca in noul mall nu am vazut, eu optez pt. Piticot sau Unirea. Depinde ce zic si celelalte fete.
Monica,
lui Alex.
Va
pe toate si va doresc o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dory232002 de andree_ea mai stiti careva ceva? |
Hai ca m-am auzit strigata.
Sunt bine fetelor. Pe ultima suta de metri la serviciu, si-s fara chef.
Sambata noi am fost la ziua Mariucai, la McDonald's int-un vapor si timidutul meu nu vroia sa intre ca "sa mai plece lumea asta multa". Teoretic in barca trebuiau sa stea doar copiii si parintii in magazin. A intrat pana la urma sa invarta de volan
M-am vazut acolo cu Cristina (frumusica foc
) si cu Vio (mama ce inalta e Bia!). Ale, timida ca si noi
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
anangel_lexi spune:
Vicky, multumesc mult pentru PM. Astept si alti amatori ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Alinutzaa spune:
Ola
Dory ai dat de capat curateniei? Cum a iesit parchetul?
Monica sa va fie de bine distractia
Cristina spor la zugravit in continuare. Mai aveti?
Abia astept sa incepem si noi sa ne facem casuta. Nu stiu cand o sa fie insa asta. Noi dupa ce ne-am mutat, n-am apucat sa facem decat dormitoarele ca dupa aia a venit piciul. Eheeee, ce mai visez eu cu ochii deschisi la casuta frumoasa.
Andreea mai ai putin. Vai ce a trecut timpul! Nu imi vine sa cred.
Lexi iti trimit PM cu nr de telefon. Un loc de joaca am vazut si in Prosper, la subsol. Nu am stat sa il inspectez, nu stiu ce si cum pe acolo, doar am observat ca nu era nimeni. Alt loc de joaca eu nu stiu, da' ne ajuta fetele. In mall-ul nou nu este, cel putin deocamdata.
Va pup pe toate 
O seara frumoasa va doresc
Un pici pe nume Tudor
miria_cristina spune:
Am aparut si eu sunt asa obositaaaa!!![]()
Dar inainte de orice am zis sa va salut si sa citesc ce-ati mai facut.
Fetele care sunteti dezamagite ca n-ati fost, promit sa mai fac una prin iarna, as face-o eu si mai repede
, dar nu-i timp ca avem fiecare probleme.
Acuma, la servici, de exemplu suntem tare aglomerati si vin acasa franta.
Va pup si vorbim mai incolo!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Alinutzaa spune:
Mai mai mai, ce cumintele sunteti.
Un pici pe nume Tudor
preda_vicky spune:
Buna dimineata! Vrea cineva o
fierbinte?
Eu ma laud cu una pereche zebre australiene, sunt niste pasarele vesele, simpatice si nu fac galagie asa mare ca perusii
. Eu m-am indragostit total de ele
. Cica i le-am luat copilului de ziua lui, dar de cand mi le doream eu
...
Acum ma agit ca mi s-a pus pata sa-l dau pe Dani la tenis..., copilul asta e tare dornic sa faca mult sport, si asta ma bucura!
Aly, si eu visez la o casuta, culmea e ca terenul exista, exista si casa... dar trebuie renovata aproape in totalitate, si bani... pentru asa ceva deocamdata nu sunt
. Pana ies la pensie sper sa fie gata
. Speranta moare ultima
.
Miria, sper la urmatoarea intalnire sa putem ajunge si noi. Abia astept.
Va
si va doresc o zi minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
eu sunt intr-o stare din ce in ce mai nasoala fiindca sunt mai fara minte de azi de la pranz...mi-am scos 2 masele de minte de jos
nu va zic ce nasol este...mi-a decupat, scos, cusut(peste o saptamana merg la scos fire) am niste dureri nasoale de tot dupa ce-a trecut anestezia...dar asta e...ce sa fac...si cand ma gandesc ca mai am 2 si sus...ma intreb de ce mi-a dat DD atata minte ![]()
nu mananc nimik, am si vomat, si 2 zile am voie doar hrana f rece si lichida...cu paiul...
va
si ma duc sa mai iau o pauza
somn usor tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post