Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Dory232002 spune:
alinutza, ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la miria si damiana, si mai cu seama ca va-ti simtit bine, tare rau imi pare ca nu am putut sa ajungem si noi, dar ce sa fac daca ni sa pus pata de parchet.... acum suntem cu toata casa intoarsa pe dos, nu au putut termina in seara asta, mai au plinta de prins pe pereti ca nu a fost buna bormasina care au avut-o si nu au avut cu ce da gauri, maine cu siguranta o sa intru in criza de timp, sa fac si ordine in casa, sa fac si bagajele si sa ne ducem sa luam si fata acasa.
Aaaaa, si avem si musafiri, un prieten de la tara ne-a sunat ca a venit in Buc. si a ramas la noi in seara asta si cred ca si maine seara.
Monica, e vorba de Bula, tu stiiiiiii ![]()
miria_cristina spune:
O seara frumoasa, fetele!
Am intrat inainte de culcare sa va spun ca tare mult mi-a placut seara care tocmai a trecut.
Alinutza si sotul ei impreuna cu Tudor, banutul de aur, au fost de ziua fetei si asta m-a bucurat enorm, iar sotul e fost super incantat si el ca a facut cunostinta cu oameni speciali.
A fost si Vio cu nazdravanl ei, Mihnea, care desi era mai marisor decat restul copilasilor s-a jucat in parte.![]()
Sper din tot sufletul sa mai putem organiza o petrecere de sarbatori in care sa ne mai adunam ca acuma, poate chiar mai multe. Ce ziceti?
Merg la nani acuma ca-s un pic obosita!
Somn usor si voua, la fiecare!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
violeta69 spune:
buna dimineata,
vin si eu la raport!![]()
am fost la parastas,dar nu am stat prea mult ca nu stiu,nu prea imi vine bine cand stiu ca un copil ca Mihnea nu mai e printre noi...e ingrozitor
...
una e cand mergi la parastasul unui om care s-a trait viata(desi nici asta nu e usor!) si alta e cand stii ca e vb de un copil...
pe urma am fost la papusica Damiana care ne-a asteptat cu o peruca cu par lung,ondulat si rosu...era super!![]()
si mie mi-a placut f mult,Miria si sotul ei sunt super
pe urma copii,toti niste dulci si cumintei!
asta mic al Alinei o bombonica ca-ti venea sa-l mananci
Alina i-ai zis de-deochi?!![]()
si Alina e o frumusica...ca deh asta mic seamna cu ea ![]()
si au mai fost fete(pe Felis cu Mihaita am recunoscut-o-si (ea pe mine), Paul cu parintii si pe ceilalti nu-i stiu
) cu care ne-am intalinit la petrecerea Monicai...toate dragute si vesele
inclusiv copii
intr-un cuvant(sau mai multe
) a fost o petrecere reusita!
Mihnea e el nazdravan,dar e cumintel acum
....ca e baiat mare
,sigur ca el inca e cu joaca...dar cati ani mai are sa se joace?!
ma si gandeam ca maine -poimaine o sa mearga la petreceri singur![]()
Monica,feliciteri lui Alex
...
sa stii ca ai dreptate,la noi copii parca sunt incurajati de mici sa aiba asa un fel de invidie daca unul e mai bun decat altul...
se incearca sistemul acesta cu calificativele in clasele primare,dar ceea ce e adanc inradacinat se pastreaza ...adica,ori sunt laudati excesiv unii,ori descurajati altii...
imi povestea o prietena ca in Sudedia unde au stat vreo cativa ani ,invatatoarea nu lauda niciodata un copil de fata cu clasa....la finalul trimestreului le dadea o fisa cu plusuri si minusuri,deci unde ar mai fi de lucru si unde exceleaza...
cand au venit in tara pe fata ei a tot laudat-o doamna si copii se uita la ea urat 
eu i-am spus ca ar tb sa se bucur si mi-a spus" aaa,de unde? nu ma bucur....ca uite cum prind colegii ura pe ea!"
dar ,asta avem ...cu asta defilam mai departe![]()
cine stie? poate peste ceva ani o sa fie si la noi invatamantul altfel....
o zi buna va dorsc 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Buna dimineata!
Ma bucur tare mult ca va-ti distrat frumos fetelor, dar tare reu imi pare ca nu am putut veni si noi, sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic si sa putem ajunge la intalnirea cu voi.
Eu acum astept sa puna baietii plinta in dormitor si sa ma apuc sa fac curatenie prin casa( sa asez toate alea la loc in dormitor, inclusiv in sifonier
, si asta chiar nu-mi place delor, dar nu am ce face)
Va pup sa aveti o duminica frumoasa.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor, ma bucur mult ca v-ati distrat la party
noi daca n-am avut nici un Mihail si Gavril aici cu noi ne-am gandit sa ne "rebotezam" ca sa avem ce serba si am plecat si ne-am distrat si noi la pizza hut ![]()
va
pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CristinaT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dory232002 Tu tot pe-aici stai? Dory & Alexa ![]() |
asa e, pe Isabela a chemat-o Popescu.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
CristinaT spune:
Ma scuzati, ca nu pot nici macar citit ce ati scris, zugravesc si am treaba de 
si acum am si draci ca observ si pierderi, stricaciuni, etc..
Dory232002 spune:
Cristina, sa inteleg ca mama ta sta pe scara cu noi???? Eu pe Izabela nu o cunosc, pentru ca stau in bloc de 5 ani [:). Spor la treaba
CristinaT spune:
Neata sunt atat de obosita ... tot timpul curat oprin casa, dar nu fac fata, sunt mai multi zugravi care fac mizerie... decat noiu care vrem sa facem curat. Mama mea sta in blocul perpendicular pe al tau.
Isabela nu vine in vizita? Pe Gabi o cunosti? sta la 2. Si mai era la 1 o tipa ceva mai mare decat mine, ce-o mai fi cu ea?... sta pe spate. Pe cei din blocul lipit de tine ii cunosti?