Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 12
violeta69 spune:
buna dimineata,
Bafta multa lui Alex la concurs.....
stiu eu ca e f ambitios si o sa fie bine!chiar daca nu o sa fie primul faptul ca a ajuns sa concureze e f important pt el!il va ambitiona 
noi avem pian de la 12.30 si pe urma o sa mergem la parastasul lui Valentin,Dumnezeu sa-l odihneasca 
nici nu stiu cum sa ma port,e un moment ingrozitor...offf,numai mama sa nu fii!!
apoi incercam sa ajungem si noi la Damiana!posibil dupa ora 16-17...
La multi ani pt toti/toate sarbatoritele de azi!
si sa aveti o zi buna,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa urez si eu La multi ani!, sarbatoritilor de azi.
Cristina, unde erai?, pe ce banca?, la tine la bloc?, care bloc?,hai ca am venit cu o tona de intrebari, daca ne-ai recunoscut de ce nu ne-ai tras de maneca? nu te-am remarcat, sau poate daca am trecut cu privirea si ma grabeam si mai eram atenta si la fata, cu siguranta nu am dat importanta.Si da, probabil ca vorbeam cu Alexa de catelul vasile ca le-a pus astia de la primarie otrava la cani pe aici si Vasile a scapat, e un dulau mare
, si e prietenul Alexei.
Monica, ce a facut Alex la concurs?
Miria, sper ca ati avut o zi frumoasa si o petrecere reusita.
Alina, merci, nu va-ti intors de pa party sa ne spui cum a fost,?, cu siguranta Miria nu mai are chef de net azi ![]()
Vio, ati ajuns la petrecere pana la urma?
Noi suntem cu casa varza, punem parchet in dormitor si a trebuit sa eliberam tot ca a fost in el. Trebuia sa mergem si pe la fini ca e ziua finului azi dar au plecat la tara cu o problema urgenta si sarbatorim alta data.
Va pup , sa aveti o seara buna.
Pup toate fetele.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
toti copilashii au primit medalii(aici asa este nu vor sa-i supere pe cei care pierd) desi se vede clar cine castiga dar mi se pare f corect cum gandesc...la noi acasa e ura si ranchiuna intre pitici(pe chestia asta...aici se felicita sincer si se bucura pentru cel care a castigat)
alex a avut 4 bazine de facut si in 3 dintre ele a iesit primul iar in al 4-lea pe locul 3 sau 4 nu am observat f bine cati au ajuns inaintea lui...au innotat diverse stiluri(fiecare pe culoarul lui) si aici la ultimul a trebuit sa dea doar din picioare probabil ca el se simte mai in forta cand da si din manute...in orice caz eu am fost taaare mandra de el, parca e barca cu motor ![]()
bineinteles ca a fost rasplatit cu ce si-a dorit el(si pe langa el si d-ra)
am venit acasa am papat si-acum ei se joaca pe-aici...
va
pe toate si va doresc un we fain
Miria sa ne pui poze de la party
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CristinaT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dory232002 Cristina, unde erai?, pe ce banca Dory & Alexa ![]() |
eram in fata blocului tau si stateam de vorba cu mama Isabelei. Pe ea ai intrebat-o de Vasile, si nu stiu cum nu m-ai observat ca ramasesem cu gura cascata.... am vrut chiar sa te salut, dar mi s-a parut ca va grabeati catre masina si nu te-am oprit. Sper ca ne vom vedea intr-o zi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
CristinaT spune:
Monica am si eu o prietena in Brazilia. Tu in ce oras esti? Imi pare rau ca sunteti bolnavi, dar sper ca totul va fi foarte bine. Revin ca ma bate copilul la cap...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Dory232002 spune:
Acum am inteles cristina, stiu cand am vb. cu dna. popescu de Vasile, si mai stiu ca statea de vb. cu cineva dar nici macar nu-mi aduc aminte chipul persoanei cu care vorbea
, nu am fost atenta, si da, ne grabeam ca ne astepta tati cu masina.Tu tot pe-aici stai?
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Am fost la party, cum sa nu
A fost foarte dragut, noi ne-am simtit super super bine. Damiana este o dulce, iar Cristina si sotul ei sunt...excelenti. Chiar mi-a parut tare bine ca am fost la ei si a fost o reala placere sa ii cunoastem. 
A fost si Vio care este o draguta iar Mihnea este un baiat frumos foooooc, istetel si plin de energie. 
A fost agitatie ca na...copii plini de energie. Piciul meu era si el pe acolo printre picioarele lor. L-a ajuns oboseala insa, a clacat la un moment dat si a devenit super matzait. Asa ca am plecat pe la 8 fara 10...8. Am ajuns acasa, i-am dat biberonul cu lapte si la 8 si 20 dormea ca valiza in gara.
Monica felicitari lui Alex. Bravo! 
Dory spor la treaba 
Pup fetele 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Alinutza
, ma bucur ca v-ati simtit bine la party si ati intalnit mamici Rahoviste...
Cristina
, pai alta data tzipa zii...alooo...tu aia de pe desprecopii
stai asa...
eu cand am vazut-o prima data pe cris(aissa) de fapt am recunoscut carutul ca tocmai ni-l aratase in perioada aia am fugit spre ea si tipam de nebuna aisssa...tu esti???
va dati seama daca nu era ce-ar fii zis saraca femeie...dar a fost ![]()
bey cris..chiar ce ma enervezi ca nu mai intri delok ![]()
mi-e dor de voi
dory 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dory232002 spune:
CristinaT, Monica are dreptate, data viitoare sa strigi, eu una nu ma uit si cu atat mai putin sa tin minte chiar toata lumea de pe strada, dar chiar si daca ma uitam mai atenta la tine tot nu te cunosteam ca nu aveam de unde
. sa-mi spui daca stai pe aici pe langa blocul dnei. popescu, poate ne vedem sau poate chiar te stiu din vedere.
Monica, hai sa o strigam in cor pe Cristina(aissa), si i se face mila de noi si mai intra sa ne spuna macar ce mai fac.Cris, sper ca sunteti ok.
de andree_ea mai stiti careva ceva?
monica-elizabet spune:
de andre-ea nu mai stiu nimik, la fel si de cris, raluca, simona n-a mai intrat nici ea...anculina nu mai zic...
Mireluta noastra intra si ea rarut...dar las ca vin eu acasa sa vezi ce adunare va dau ![]()
gata fug ca striga astia mici dupa mine sa mergem la pizza hut ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post