Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Noi nu avem nicio noutate, am trecut sa va salut.
Aici e o ceata de s-o tai cu cutitul. Sper ca maine sa fie frumos sa ne mai plimbam si noi...
Voi ce planuri de week-end aveti?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Dory232002 spune:
Salutare fetelor!
si noi ca si Lexi, fara nici o noutate, am intrat sa va salut.
De luni vom lipsi iarasi 3 saptamani, pleaca tati in delegatie in teleorman si mergem si noi la bunici si stam acolo cat sta el in delegatie pentru ca acolo vine aproape in fiecare seara sa doarma acasa ![]()
Pupam toate mamicile si copilasii nazdravani.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
vio da am inteles ca se sta aproximativ 4 ore in salina au parc acolo deci nu se plictisesc ![]()
o sa fie super fain...abia astept sa ne zici cum a fost...daca i-a placut sau nu lui Mihnea
vicky cum a fost ai mers la dentist? 
Dory, ce bine ca puteti fi aproape de tati
lexi noi te pupam 
Alinutza
si multam de cafea
alex a tusit mai putin ca nr ca sa zic asa dar mult mai nasol...aproape ca-i venea sa vomite 
ruxi parca are doar nasul infundat dar inca nu tuseste...ma rog sa nu o infulece si ea ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CristinaT spune:
Buna seara, nu stiu daca ma mai tineti minte 
era o vreme cand scriam pe aici.
Asta seara am intrat sa ii zic lui Dory ca asta seara a trecut pe langa mine si am recunoscut-o. Stateam in fata blocului si ai trecut cu fata, v-ati urcat intr-o masina si duse ati fost.Ah ai pomnit si de Vasile... catelul otravit! Sunt curioasa daca macar m-ai observat.
Sper ca sunteti bine sanatoase, va pup!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
monica-elizabet spune:
Cristina cum am putea sa nu e tinem minte...ce mai faceti tu si printesica ta? 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CristinaT spune:
o perioada am fost mai rau, stresate si obosite (vreo cativa nai mai exat, pana am reusit sa termin scoala eu), acum suntem mai bine. De fapt acum zugravesc, iar fata e la mama si la noi zugravul. Am avut o mana rupta dar acum suntem bine, daca mai organizati vreo intalnire sa nu uitati sa ma chemati si pe mine. Voi ce faceti, ati inceput scoala?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Vio bine bine...m-ai convins...nu ti-l dau pe pici sa te alerge

Dory vacanta placuta la bunici 
Monica sanatate multa lui Alex. Acu' io nu stiu daca e de bine sau de rau daca Alex tuseste mai rar si atunci cand o face tuseste rau de tot. As inclina sa zic ca e de bine da'...recunosc ca prea ma pricep.
Cristina bine ai revenit.
Io ma uit la Dansez pentru tine, da' in seara asta n-am mai plans. ![]()
Si ca sa va fac in ciuda...maine ma duc la Miria Cristina, la ziua Damianei. ![]()
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
of Cristina
imi pare rau ca ati avut o perioada mai grea...
si noi am avut tot cam asa...am descoperit astmul ruxandrei si incercam sa-l tinem sub control...din fericire nu a mai facut crize si ne rugam la DD sa fie tot asa mereu...chiar daca reprize de tuse au fost...muuulte...
alex vad ca nu mai tuseste(el are doar o viroza acum) chiar asa de rau ziua sper sa se imbunatateasca situatia si la noapte...
Alinutza...ce sa zic...asa sper si eu...sa treaca mai repede 
ref intalnire...uite Cristina maine se duc fetele care pot la miria cristina fiindca serbeaza ziua Damianei...vorbeste cu fetele care merg si poate mergeti impreuna...
eu nu sunt in tara acum ca tare as fi venit si eu
dar in ianuarie cand venim acasa cu siguranta o sa facem nu una ci mai multe intalniri nu-i asa fetelor? 
...alex a inceput scoala aici in brazilia si se descurca f bine(speram sa fie la fel si in ro cand o a venim peste 2 ani desi pretentiile sunt mult mai mari acasa...)
ruxi merge si ea la gradi, la inceput cu multa plangaceala insa acum merge cu maaaare placere si iubeste pe d-na si pe colegi...
cam asta-i rezumatul ultimei perioade ![]()
V-am zis oare ca maine are Alex concurs la innot?
sa ne tineti pumnii...e un fel de olipiada cu medalii...el abia asteapta si spera si la medalie ...asa la el in grup este f bun dar sa vedem ceilalti care vin din afara...fiindca este competitie intre 3 scoli...asa ca maine la ora 9 suntem la scoala
va
pe toate si va doresc petrecere frumosa maine
si tuturor celor care serbeaza ziua onomastica
LA MULTI ANI!
Sa fiti sanatosi/sanatoase

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Monica daaaaaa, multe multe intalniri.
Ne mai intalnim si in decembrie cand vine Lexi.
Tin pumnii stransi pentru Alex maine. Sa se concentreze bine si sa ia medalie.
Si pentru ca e deja sambata, urez La multi ani cu sanatate, bani, fericire, noroc si...de toate, tuturor celor care isi serbeaza ziua. 

Ma duc la
ca s-a facut tare tarziu.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
fugi Alinutza...somn usor sa te odinesti pentru petrecerea de maine ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post