Rahova sau apropiere (49)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Imi pare tare rau ca intru abia acuma, dar a fost o zi asa plina si cu ziua fetei si cu serviciul si cu treburile de-acasa, incat chiar n-am mai putut intra ca deobicei.
Dar cum sunt dependenta de DC, inainte de somnic am zis sa intru sa va multumesc pentru urari, sa va urez la randul meu numai fericire si bucurii, ca le meritati din plin si sa aveti o noapte plina de vise!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
noapte buna Miria 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz
!
Miria, te rog frumos sa ma ierti, abia acum am vazut ca ieri a fost ziua de nastere a Damianei... sper sa primesti urarile mele intarziate...
Damiana, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa
. Eu eram
ieri de fericire, sper sa ma ierti.
Vio, nu te mai stresa, ca nici Dani nu e mai breaz in privinta asta, copil crescut la oras, intre betoane, care n-a fost decat la mare, vara, ce sa ma astept sa stie el? Si vb Alinutei, doar de aia se duce la scoala, sa invete!
Noi de ieri seara am hotarat ca nu mai mergem la karatele de wk, a venit un sensei care va tine lectii de karate traditional chiar la scoala lui, ieri a fost prima lectie, au venit si multi colegi de clasa, va avea cursuri miercuri si vineri, de la ora 18 la 19, asta insemnand ca voi merge eu sa-l iau de la after... imi va prinde bine putina miscare, ca m-am lenevit de tot
.
Monica, Ruxi isi pregatea o schimbare de look, deci
. Bine ca ai gasit-o la timp. Sanatate lui Alexutzu.
O sa lipsesc din peisaj maine si in wk, luni nu stiu cand voi avea timp sa va salut, deoarece ma pregatesc sa merg la dentist, merg sa fac radiografii si alte minuni.
fetele, sa aveti un wk minunat!
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele!
Vicky, felicitari pentru noul servici al lui Adi! Sa fie intr-un ceas bun!
Monica, cum se mai simte Alex? Cu Ruxi ce sa zic, vorba fetelor, bine ca si-a taiat doar parul!![]()
Mirela, multa sanatate nazdravanului!
Vio, nu te mai stresa, lasa ca o sa le invete el pe toate!
Alinutza, lasa ca scapati mai repede de chinuri daca ii ies asa repede dintii. Stiu ca e greu...
Karligutza, tu pe unde umbli? Ne-ai abandonat?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
violeta69 spune:
Vicky,bafta la dentist ![]()
si noi avem maine si sambata go-ju si sper sa incep si eu antrenamentele cu dna Sensei!
ca si eu m-am lenevit....
Lexi
la el e vb de concentrare!
de atentie....si asta in timp sper sa se produca..adica concentrarea
am vb cu doamna invatatoare ca nu stiam cand e excursia la nu stiu ce salina...Mihnea zicea ca la ora 3 
bineanteles ca nu e la ora 3 facuse si ea o gluma ca tot o intreba un copil si in gluma i-a spus ca e la 3 dimineata ![]()
pe urma mi-a spus ca se descurca f bine la mate ca face scaderile din minte chiar si din astea cu zeci(unde alti copii inca fac cu degetele) dar cand sa scrie pe caiet scrie gresit....si asta ca e f imprastiat 
Monica voi cum mai sunteti cu virozele?
vezi,tot mai bine e aici la noi ca nu avem viroze decat iarna ![]()
o seara buna 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
lexi,
multumim...ce sa zic...
noi stam destul de nashpa cu tusea...alex saracul tage niste reprize de vai mama lui
dar asta este...speram sa treaca...siropelul dat ieri de dr nu i-a ameliorat-o delok...
ruxi e ok deocamdata vad ca n-a furat-o de la el...ne indeletnicim cu gradinita si scoala ![]()
vio si pana la urma cand mergeti la salina? tare as vrea sa ajung si eu cu ruxi...
baietelul destept
vicky
f bine daca va este mai aproape important este sa faca miscare...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara tuturor,
Monica multa sanatate lui Alex si Doamne ajuta sa nu se ia si la Ruxi. 
Vio
baietelul istet si imprastiat. Lasa ca isi mai revine el pe masura ce creste. Bine ca e sanatos si ca il duce capul, restul...pe parcurs.
Vicky bafta la dentist si Doamne ajuta sa nu doara delooooooc. 
Vad ca si tu si Vio sunteti dornice de miscare. Pai de ce nu ziceti asa??? Ca va las cu piciul meu cate o juma' de ora in parc. Faceti miscare cat pentru o saptamana.
Restul fetelor pe unde umblati???
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
eu am fost la alergat... ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna dimineata
Va las o 
Sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violeta69 spune:
buna dimineata.
Alina,multumim de cafelutza 
zici tu ca nu-l dai pe cel mic sa ne alerge putin?!
nuuuuu,ca eu mi-am luat portia de alergare...nu mai vreau!![]()
Mihnea a fost arginul viu..de la 9 luni fix(in ziua cand i-a implinit) a inceput sa mearga si de atunci sa te tii 
si sa stii ca si acum alerg...numai dusul si adusul de la scoala inseamna aprox. 1 ora de mers pe jos.....
dar tot tb sa mai faci miscare-uite Monica tocmai a venit de la alergare
- parca a inceput sa ma doara spatele(cred ca de atata stat la calculator
)
Monica,sanatate lui Alex....nu stiu,incearaca si tu leacuri din astea babesti,cu ridichia neagra si cu zahat in ea,sau ceai din frunze de ceapa si coji de nuca....
multi sa-i treaca!
La salina o sa mearga miercuri si zicea doamna ca-i tine cateva ore acolo ca le face bine la sanatate...sa stii ca buna era salina asta pt astia mici ai tai!
va
pe toate si sa aveti o zi perfecta,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!