Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,
Vicky,uite ca zic si eu...La multi ani! Damianasa cresti mare,cuminte si sa fii sanatoasa!

Miria,sa va traiasca fetita! si sa aiba parte de tot norocul din lume
Vicky,deci l-ai cam pierdut pe baiatul cel mare daca s-a gasit si serviciu...mai greu il m,ai aduci inapoi...dar nu conteaza asta,ci ca el sa fie fericit!
Mire ai incercat cu pompita ?
oricum tb sa-l imobilizezi cumva ca nu o sa stea locului.....
eu il tinem sub mine,sigur ca ma asezam sa nu-l strivesc...faceam repede operatiunea si era liber
Monica gata cu piciorusul lui Ruxi?

mai noi suntem ok,am inceput scoala....Mihnea a mai luat un B la cunoasterea mediului...
ce sa-i fac daca nu stiu cum e cu macii,graul si altele de acest fel(cica macii cresc la munte)...
e copil crescut la bloc,habar nu are din ce se face malaiul...cica din grau(adevarul e ca exista si malai din asta,dar de obicei se face din porumb)
pe urma el nu stie ce e ala molid
sau a scris ca bradul creste si la campie...ce parca nu creste si acolo?!
in fine,unelele le-a facut varza ca nu le stie.... nu are de unde....
altele le-a ametit cum e si el ametit de fel...
dar invata elpana s-o insura!

o zi buna ,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

nu reusesc nici cu pompita VIO ca nici nu pot sa ma apropii iar daca incerc sa-l tin cu forta plange parca zici ca lesina acum,nici nu stiu cum sa o dau cu el.........asta e...vorba ta,pana se insoara invata el,nu?

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
vicky ma bucur ca Adi si-a gasit servici...felicitari! sa fie cu multi bani
vio felicitari pentru B lui Mihnea...copilul are dreptate brazi gasesti peste tot si in casa-l poti creste in ghiveci
Mirela, si la noi e aceeasi problema...ea stie sa sufle dar nu vrea...ii trage muciosul mic si frumos
Alex behaie de mama focului azi noapte iar nu m-a lasat sa dorm...la mine astia mici fac cu schimbul ca sa ma mentina in forma maine la 9 avem programare la dr pana atunci...ne tratam cu siropel
Dory, simona, cris, Alinutza, Karli,lexi,andreelor, cristina,raluca, miria...hai la vorba ca strig catalogul

si nu in ultimul rand La multi ani! Damiana, sa cresti amre si sanatoasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani! Damiana, sa fii sanatoasa si numai bucurii sa ai de la viata.

Mirela, multa sanatate.

Vicky, felicitari pet. reusita fiului tau.

Monica, sanatate multa si voua.
Vio, si pe tine si pe simpaticul Mihnea care la el creste bradul la campie si nu la munte, dar are el dreptate, ce la campie nu ai vazut brazi ?
Va pup.

Mergi la inceput

multumim dory
fetelor azi d-ra ruxi s-a tuns singura putin fiindca nu a avut timp prea mult(imediat ce-a venit de la gradi i-am facut dush si pana am strans eu uniforma si ce mai era pe-aici ea a luat foarfeca si si-a tuns doua suvite...cred ca daca nu apaream la timp acum era cheala in cap
evident am ascuns toate foarfecele...pana acum nu a decupat decat hartie...a fost cumintica si cu multa grija umbla cu foarfeca...de-acum i-am lasat doar foarfeca din plastic care taie numai hartie ca cine stie ce-i mai trazneste prin minte sa taie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Tare rau faza cu foarfeca , Monica, bine ca ai intrat la timp in baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

tare Ruxita!!!
ce daca nu-i mai place frizura,nu tb si ea sa se aranjeze ?

Dory( si pt toate fetele cu copii mici),vezi sa duci copilu' sa vada brazii,macii,graul...si sa-i spui din ce se face malaiul...da' la fete cred ca nu e cazul ca de fel ele sunt cu din astea
va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

da fetelor bine ca am ajuns la timp

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Monica pai poate vroia Ruxi o schimbare de look! Radem noi dar Doamne fereste sa fi facut vreo boacana mai mare (si aici nu ma gandesc la taiatul parului). Bine ca ai ajuns la timp!
Ce face Alex? Ati fost la doctor?
Lexi m-am delectat cu niste poze frumoase ale unor locuri frumoase.
Vicky felicitari pentru Adi! Sa aiba spor si bafta la noul loc de munca!
Mirela sanatate multa muciosului mititel
Vio felicitari pentru un inceput cu dreptul.
Si sa stii ca are dreptate Mihnea...maci si brazi pe toate drumurile. Este un brad chiar in parcul Sebastian.Deci...
Plus ca e normal sa nu stie bietul copil toate chestiile astea. Si de aia se duce la scoala, ca sa afle. Ca daca stia...nu se mai ducea la scoala.

si restul fetelor care n-au raspuns la strigarea catalogului.

Copilului meu i-a rasarit si al patrulea canin. Gata, nu mai vreau. Un an de zile...sa nu prind picior de maseluta in gura lui ca nu stiu ce fac. Pai spuneti si voi - la un an si trei luni el are deja pe langa cei 8 incisivi, patru masele si toti caninii. E adevarat ca nu sunt crescuti de tot, abia se vad nitel prin gingie da'...orisicat.

Mie mi-e cam rautz. Mai bine ma duc la

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza...da...parul creste...dar bine ca nu a facut altceva
sa fie sanatos piticul si bine ca a scapat cu isitul caninilor

Da a fost tati cu alex la dr si a spus ca este viroza...tot cu un sirop amarat continuam si a spus ca tusea aici nu trece asa de pe o zi pe alta...ca poate in 2-3 zile se amelioreaza...deci mai asteptam
aaa...si ne-a linsitit total...a zis ca aici acum sunt viroze tot timpul anului deci nu numai iarna ca la noi...

somn usor tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput