Rahova sau apropiere (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, azi sunt happy, vine Adi in vizita. Dar si ingrijorata ca Dani iar se plange cateodata de dureri de burtica si uneori greata, de ce, nu stiu! Ca el mananca mai de regim oricum.
Monica, multi . Te simti mai bine azi?
Va , inapoi la treaba.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetelor, va rog . Iata despre ce este vorba! Mi-am cumparat asta-vara o pereche de cizme... m-am incaltat fericita cu ele si am ajuns la servici ca imi sunt fixe si m-au strans. Stiti o metoda rapida si eficienta de largire a cizmelor?

P.S. Poarta cineva 37? Sa-mi dea in schimb o pereche 38

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
M-am umplut de spume ieri ca nu mi-a mers forumul, nu stiu de ce. Bine ca acum merge.
Alinutza, multumesc pentru PM!
Monica, sper sa-ti treaca durerea cat mai repede!
Vicky, succes lui Dani la tenis!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
aoleu mai Monica !!!
imi pare tare rau
cum de le scoti pe toate asa?
sa-ti treaca repede!

Vicky,raportam si noi 2 zebre australiene
deocamdata le tin in laborator la mine(intr-o camera alaturata ca ma streseaza cu ciripitul) acum sa vad cum ajung acasa cu el...ca nu stiu care crapa mai repede,pisica,pasarelele sau eu!!
e ca in povestea aceea cu capra,lupul si varza
eu cred ca sunt lupul
sanatae lui Dani si ma bucur ca vine Adi acasa
poate ii convingi sa ramana prin Bucuresti

Lexi
pt ce era PM-ul?

Alina si pt Dodo cel bucalat
Miria,ti-ai mai revenit?
nu te-am mai vazut pe mess

Mihnea azi e in excursie la saline...
sper ca a fost cuminte...
aseara a facut iar o criza la cata minte are...in loc sa explice de ce vrea bani mai multi la el,el plange ca un BB!
de fapt azi am aflat ca doamna le-a spus sa ia la el 20 lei pt intrat in salina si nu stiu ce muzeu(parca al ceasului) si eu i-am dat initial 25 de lei...
pe urma dupa jalete i-am mai dat 10 lei,de fapt nu eu ci finul meu
avea in total 35 de lei...dar tot nu erau de ajuns...logic
daca as fi stiut ce a zis doamna de cei 20 de lei!

oricum ceva bani a avut la el,sper ca data viitoare sa stie sa spuna ce vrea si sa nu mai jeleasca de parca murise pisica

va pup si sa aveti o zi buna,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Lexi,gata am citit...de fapt mi-am dat seama ca mai citisem,dar eu uit cam repede
daca va vedeti pe undeva ma suna si pe mine fetele

si am mai uitat sa-i spun Andreei multa sanatate ei si lui BB si pupici lui Tudorel cel frumusel

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Multi ani traiasca
multi ani traiasca
Laaaa muuulti ani!
Dory sa traiasca
Dory sa traiasca
Laaaaa multi ani!

sa fii sanatoasa Dory sa-ti dea Dumnezeu tot ce=ti doresti

Buna fetelor, sunt mai bine, noaptea a trecut relativ usor adica fara dureri de-alea crancene...doar asa de control...inca iau tratament si o sa continui 7 zile cu antibioticul si restul doar la nevoie...va multumesc ca ati fost alaturi de mine

Vicky incalta si tu niste sosete maai groase si mergi cu ele prin casa sanatate lui Dani si spor la pregatiri ca ma gandesc ca faci o multime de bunatati daca vine Adi acasa
vio se descurca Mihnea stai linistita...alex daca am uitat o data sa-i dau bani la el s-a dus la d-na coordonatoare si a pus-o sa ma sune sa ma intrebe daca poate sa se imprumute la ea
fetelor deci ati intrat in "febra" zebrelor sa le stapaniti sanatoase
lexi, multam
vicky dar unde vrei sa-l dai la tenis? si cand? asa era pe vicina teren de tenis dar in perioada asta oare functioneaza?
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

In primul si in primul rand La multi ani Dory!!!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa, iubita si fericita si sa ai parte numai de bucurii!

Acum ma pun sa citesc ce ati mai scris si revin

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Intru si eu repede acuma, inainte de-a pleca de la servici, ca acasa nu stiu ce ma mai asteapta.

LA MULTI ANI, DORY!

ALINUTZA - Am trimis poze!

VIOLETA - La servici nu mai am timp absolut deloc in perioada asta, iar acasa nu te vad eu. Am poze sa-ti trimit!

Am uitat cine intreba de marit cizmele...eu am patit la fel si le-am dus la cizmar si le-a marit acolo un numar. Le pune pe un calapod si le intinde la masina nu stiu sa explic. Au iesit super, dar eu port 37 si ele erau 36,5. Credeam ca n-or sa ma stranga si mi-au placut mult ca model, dar am rezolvat-o.
Va pup, trebuie sa plec!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hai ca am plecat....si dusa am fost.
Intre timp am fost si pe afara. Frigut rau. Am intrat in casa cu nasurile inghetate. Io si piciul adica.

Monica aoleo ce zici tu acolo ca patesti cu maselele de minte. Sanatate multa multa
Vicky imi pare rau ca Dani are probleme cu burtica. Crezi ca ar putea fi de la apendice...zic si io.
Sa va traiasca zebrutele!
Nu stiu ce sa zic de cizme, am vazut ca fetele ti-au dat cateva sfaturi. Sper sa reusesti sa le largesti nitel.
Vio ai si tu zebre? Si pisica? Pai io cred ca dupa ce s-or vedea zebrele si pisica....tu o sa fii varza, nu lupul!
pentru Mihnea. I-a placut la salina?
Miria saru'mana de poze. Acusica ma pun si eu sa descarc ce am in aparat si iti trimit.

Ma duc ca mi se arde mancarea pe foc. Revin mai incolo nitelus.
Va pup pe toate

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

parca stiu ca Dani este operat de apendicita..dar sper sa nu vb prostii vine vicky maine cu amanunte
Alinutza, ce faci bun de mancare?
fetelor am o foameeee...si nu mananc decat iaurt de baut, milk shake si alte prostioare de-astea

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput