Haideti sa va spun cum am facut eu.
Am intilnit din intimplare o persoana foarte draguta despre care am aflat ca lucreaza la ING si am intrebat-o daca ma poate lamuri in legatura cu aceste polite pentru copii.Tipa nu a fost deloc agresiva ceea ce ma bucurat pentru ca ma feresc de disperati care umbla dupa comisioane.Am avut o intilnire cu ea in care m-a pus in tema cu ceea ce am vrut sa stiu( apropo, chiar m-a intrebat daca vreau clauza pentru a umbla la bani inainte de termen si am zis ca nu umblu nici daca mor de foame) asa ca am facut nu una ci doua polite pentru ca am doi copii .Nu m-a luat cu intrebari despre cheltuielile mele cu copiii si chiar m-a amuzat cind am citit aici pentru ca nu am tinut niciodata socoteala nu de alta dar am si asa destule dureri de cap.
Mi-a spus care e valoarea politei si cit ma costa pe an .A fost foarte la obiect si nu m-a luat cu abureli, mi-a raspuns la foarte multe intrebari pt ca eu deja vorbisem cu cineva de la o firma concurenta si cam stiam ce sa intreb si m-a convins.
A, drept cadou pt ca probabil i-am facut targetul pe luna respectiva ne-a facut si noua parintilor o polita de despagubire in caz de accident gratis pe un an iar pe urmatorii urmind sa platesc o suma modica zi eu(150 ron) acum Doamne fereste sa am nevoie.
Deci, eu zic ca pe viitor e bine sa facem asa ceva pentru copiii nostri pentru ca nu se stie daca vom avea ce sa le oferim.Macar stiu ca daca vor vrea sa invete carte, banii acestia le vor ajuta.
Prefer sa investesc in viitorul copiilor decit sa fac asigurari gen Casco pentru masina care a fost zgiriata si nu au vrut sa mi-o despagubeasca.