La control....in pielea goala
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Sau cit de periculos e sa faci un "scan" de citeva ori pe an
PS tanti din poza n-are sutien bun
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
crisu79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina si totusi de ce au verificat-o? Eu am avut placerea zborurilor la Moscova si nu mi s-a intamplat niciodata. Si cel mai strict erau la controlul valutei Marina |
e pe Domodedovo, poate ai plecat de pe Sheremetyevo.
cat de periculos e?daca treci de aprox 4000 de ori, ar putea fi periculos.Culmea e ca chiar ieri am vazut un reportaj despre acest tip de scanner pe CNN, de aia m-am bagat in vorba
Crisu, mami de Alex22.07.07
Ortansa spune:
mi s-a luat o piatra de pe inima,nu se vad celulita si vergeturile
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crisu79
Cum sa se vada asa ceva?Aparatul acela nu e decat un scanner de joasa rezolutie, foarte joasa rezolutie, care nu deosebeste sexul, rasa, trasaturi etc. Este un scanner folosit si la granita dintre SUA si Mexic si probabil si in alte locuri, unde nu s-ar pune problema sa te vada cineva "dezbracat". In loc sa te pipaie sau sa te controleze cu un scanner de mana, se foloseste acest aparat. Crisu, mami de Alex22.07.07 |
Daca nu s-ar vedea diferenta dintre un barbat si o femeie,atunci de ce ar pune femei-verificat femei si barbati-verificat barbati?
Aparatul respectiv arata ca un solariul vertical.Intri,ridici mainile sus si astepti....dupa cateva secunde (5-10) se deschide ´´usa´´ si iesi pe partea cealalta.
Andrada spune:
Dar noi o sa primim scanul lui Brad Pitt si Colin Firth in email dupa cele cu "trimite asta la 12 prieteni"...etc?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ladyJ spune:
Crisu79, cam asa arata imaginea.Vezi diferenta barbat-femeie?
http://www.antena3.ro/stiri/externe/ue-se-opune-dezbracarii-prin-scanare-pe-aeroporturi-e-afectata-demnitatea_56292.html
Oana_B spune:
citat din mesajul lui Andrada Dar noi o sa primim scanul lui Brad Pitt si Colin Firth in email dupa cele cu "trimite asta la 12 prieteni"...etc? |
www.usatoday.com/money/companies/2008-10-20-backspatter-spam_N.htm" target="_blank">Iap.
A_Iulia spune:
Am citit in articol ca aparate sunt si la Londra si Amsterdam, eu n-am avut "placerea" (desi am fost pe Terminal 5 si la Schiphol in ultimele 2 saptamani) - oare il folosesc pentru zboruri non-EU?
Hmm, si eu care credeam ca cel mai adevarat control de scuritate e pe zborurile spre Tel Aviv...unde iti cotrobaie fiecare pereche de chiloti. Uite ca se poate si mai rau.
corinadana spune:
E! lasa LadyJ ca i mai bine nescanat si bubuit in aer! nu?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
crisu79 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Crisu79, cam asa arata imaginea.Vezi diferenta barbat-femeie? http://www.antena3.ro/stiri/externe/ue-se-opune-dezbracarii-prin-scanare-pe-aeroporturi-e-afectata-demnitatea_56292.html |
nu prea o vad, ca amandoi imi par barbati in imaginile alea
Adina, nici cu Rusia nu mi-e rusine la capitolul control.Cea mai recenta faza a fost cand au controlat inca o data bagajele la sosire dupa ce trecusem si de vama si de tot si asta la aproape tot avionul...
Dar pana la urma asa e, mai bine controlat si scanat peste tot, dar sa ajungi cu bine acasa.