La control....in pielea goala
Raspunsuri - Pagina 3
Andrada spune:
Dar pana la urma asa e, mai bine controlat si scanat peste tot, dar sa ajungi cu bine acasa.
Sansele sint mai mari de ex de atac de pancreatita decit de atac terorist. Pancreatita poate fi depistata din timp cu scan, nu vad pe nimeni sa aprobe scanuri zilnice ptr pancreatita la Budimex,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
stefaniya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag Cat de detaliat sau blurred se vede, puteti vedea in articolul www.dailymail.co.uk/news/article-1077800/Airport-admits-strip-search-body-scanners-WILL-people-naked.html" target="_blank">acesta.
stefaniya, dupa ce treci de controlul de securitate nu mai sunt restaurante. Eu cel putin n-am vazut, pe nici unul dintre aeroporturile unde am fost. Restaurantele sunt inainte de security check. Daniela |
pai cum sa nu fie? Magazine,restaurante...de unde cumpara toti cu taxa o ? Pai si in Romania dupa ce treci de control,urmeaza magazinele si restaurantele.Am fost prin cateva aeroporturi si peste tot sunt,e si cat se poate de normal,ca unii asteapta ore si au nevoie de papa si apica...Stii ca nuai voie cu lichide si duap ce treci iti cumperi apa cu 9ron
Data viitoare nu mai fugi direct la poarta
Si ca tot veni vorba de aeroporturi,prin ce tari am fost banii ramasi am putut sa-i folosesc in magazinele din aeroportul al tarii respective,pe cand in Romania mi-au cerut sa platesc doar cu euro.Nu e ciudat? Pai sunt in Romania si platesc doar cu euro?
Andra -
danielag spune:
stefanyia, zona aia unde cumperi cu taxa zero nu e dupa security check . Adevaratul security check e ala de la zona cu taxa zero la avion (si da, am fost si descaltata, ca asa era filmul, dar asta era la accesul spre poarta de imbarcare). Pe nici un aeroport pe care am fost nu s-a intamplat ca din duty free sa ajung la avion fara sa trec prin security check (cu scan si tot tacamul). Ca treci printr-un security check si la intrare in terminal, aia da, dar adevaratul security check e la accesul spre poarta de imbarcare.
Daniela
stefaniya spune:
Daniela,am sa dau exemplul aeroportului din Romania,treci de control ca e doar unul(in afara de check-in) si ajungi in zona magazinelor.Acolo sunt si restaurantele,portile si tot.Nu mai exista nici un alt control.
In Danemarca la fel,treci de primul control ( in afara de check-in ca oricum asta nu e control) si ajungi la magazine,restaurante.Apoi Romania nefiind in spatiul Schengen mai faci un control pt pasaport si apoi la poarta.Cand plec din DK spre Italia sau alta tara trec doar prin primul control si atat.hai ma...
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisu79
nu prea o vad, ca amandoi imi par barbati in imaginile alea Adina, nici cu Rusia nu mi-e rusine la capitolul control.Cea mai recenta faza a fost cand au controlat inca o data bagajele la sosire dupa ce trecusem si de vama si de tot si asta la aproape tot avionul... Dar pana la urma asa e, mai bine controlat si scanat peste tot, dar sa ajungi cu bine acasa. |
Pai asta spuneam.Daca-i vezi ca-s barbati...e clar ca se deosebesc barbatii de femei la scanare
natynic spune:
Parerile mele sunt urmatoarele:
1. Chestiunea cu scanarea daunatoare sanatatii, o chestie reala si deloc de neglijat pentru "frequent flyers", ar trebui serios analizata.
2. Dupa atatea atentate din istoria recenta, se desprind 2 concluzii: ca terorismul gaseste mijloace de exprimare indiferent de cat de stralucite ar fi masurile de securitate; si ca, pe de alta parte, trebuie totusi sa te supui acestor masuri de securitate pentru a diminua sansele unei tragedii cat mai mult.
3. Ideea in sine a "dezbracarii" la scan pe mine personal nu ma deranjeaza atat de tare, ma vede o functionara femeie si gata, nu o simt ca pe un atentat la pudoare sau altceva. Daca asta-i noua regula, eu ma supun. Sunt insa perfect constienta ca pot fi multi deranjati de acest lucru si nu-i pot condamna cu nimic, e absolut de inteles...
4. Andrada, esti absolut mortala!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
danielag spune:
Uite ca eu nu-mi aduc aminte sa fie asa. Totdeauna am trecut prin security check cand am vrut sa intru din zona cu magazine in zona portilor. E drept ca majoritatea zborurilor au fost in/din zone non-UE, dar parca si la cele in interiorul UE tot asa a fost.
Daniela
Edit ca mi-am adus aminte: Anul trecut am zburat la Milano si la intoarcere, la intrarea in terminal nu numai ca era security check cu scan, dar erau chiar militari (care aveau si arme pe umar, da). E drept ca terminalul in care facea imbarcarea Tarom era acelasi cu terminalul cu zboruri pentru State si zboruri El Al . Dupa ce am trecut de security check nu era nici un magazin si nici un restaurant. Si nu era Tarom singura companie ratacita pe acolo, mai erau si altele.
Tzuni spune:
Io as vrea ca acest control sa fie aplicat exclusiv nemaritatelor! Macar asa sa ne vada si pe noi cineva!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Parerile mele sunt urmatoarele: 1. Chestiunea cu scanarea daunatoare sanatatii, o chestie reala si deloc de neglijat pentru "frequent flyers", ar trebui serios analizata. |
Pai oricat de frequent flyer esti...nu te poti compara in numar de scanari cu stewardezele si cu pilotii.
XIO spune:
Daca ar fi daunator nu ar fi fost aprobat asa ceva.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/