La control....in pielea goala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Io as vrea ca acest control sa fie aplicat exclusiv nemaritatelor! Macar asa sa ne vada si pe noi cineva!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

cine zicea "bine ca nu se disting celulita si vergeturile"
si cine zicea "Pancreatita poate fi depistata din timp cu scan, nu vad pe nimeni sa aprobe scanuri zilnice ptr pancreatita la Budimex!" (mare dreptate ai!).... macar de ti-ar spune la scanul respectiv si cu ce suferi... sa elibereze rapid si-o "poza" pe care sa ti-o analizeze medicu' acasa! ....

si da, daca teroristilor le vine sa se sinucida nu le trebuie decat un GAND, deci foarte posibil sa ii fi scanat cam degeaba pe toti.... mi se pare o prostie ca noul scan reuseste sa vada mai clar corpul uman, dar daca tehnologia merge inainte, asta e.... dar cu toate astea nu vad nimic rau in asta, angajatul aeroportului face asta de atatea ori pe zi incat n-are timp sa retina detaliile pe care ne temem noi, unii, ca le-ar descoperi un strain! la o radiografie pulmonara nu e vorba de aceeasi "a-/normalitate"?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

O idee atat de idioata nu am mai auzit de mult. Care e varsta sub care nu te scaneaza? Sau scaneaza de la copii de tata in sus? Si daca esti insarcinata si nu stii ei te iradiaza oricum, nu? XIO, cum poti sa spui ca nu ar aproba asa ceva daca nu ar fi sigur. Crezi ca ii pasa cuiva de sanatatea ta?

Eu una prefer sa ma pipaie si sa ma dezbrace la propriu decat sa ma scaneze. E absolut oribil ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Problema nu este ca te vede tanti de la control dezbracata sau nu.Sa ma vada la o adica...sa se oftice

La modul cel mai serios acum: la doctor te duci cu o problema,te dezbraci daca-i cazul,cunoastem,,stim cum functioneaza..
Dar sa fiu eu OBLIGATA sa ma las privita de x sau y doar pentru faptul ca zbor cu avionul,mi se pare o grava incalcare a propriei intimitati.

Problemele apar la nivel psihic.Esti constrans sa faci ceva ce tine doar de intimitatea ta.
Ar putea macar sa-ti ofere posibilitatea de a alege:vrei scanare sau vrei metoda traditionala

Plus de asta, oameni suntem cu totii si cunoastem excesul de zel al semenilor nostri.

Off topic
Nu stiu daca ati observat pe ce criterii se descalta femeile in aeroport... si fatza plina de importanta a celei care-ti spune´´scoate-ti cizmele´´
(tu spui-pardon,de cand ne tutuim, ea se uita chioras si te baga intr-o cabina sa vada ce sutien ai)asta e alta discutie,oricum.Dar vorbim despre acelasi exces de zel si subiectivitate care vor aparea si la scanare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Hai mai nu mai radeti de chestiile astea cu teroristii
Mie una mi se ridica parul in cap...Brrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu cred ca ar vrea cei de la aeroport sa se confrunte cu "n" procese omaomtate de oamenii care sunt expui la raze si implicit la diverse forme de neoplasme.
Nici nu se stie exact despre ce aparat se discuta aici , din cate am intees sunt vreo 2 pers. care au urmarit un documentar despre asta au o store , in rest vad cane intrebam ce e , cum se vede si cat de dezbracat te vede.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

DAr bine ca femeile sunt scanate de catre femei si barbatii de catre barbati. Eu consider ca ar fi mai jenant daca pe femei la scanare ar fi un barbat, dar si asa, oricum aceste lucruri devin obisnuita, este meseria, nu cred ca cei care scaneaza au ganduri erotice cand trec pasagerii prin scaner, ei se concentreaza doar la munca lor, sa nu gaseasca ceva care ar pune in pericol viata celorlalti calatori, ca si medicii, daca vad pacientii dezbracati cand ii consulta este ceva normal, cand mergem la un medic barbat ginecolog, ne mai rusinam? Ni se pare ceva normal,este doar un control si pentru medic doar isi face meseria si sa descopere care este problema. MAi injositor mi se pare daca te-ar vedea si ceilalti pasageri, dar daca te vede doar personalul aeroportului, cei care se ocupa de securitate, chiar nu vad nimic jenant.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Valeu mama,io n-am mai zburat di trii ani!Gata,de acum in colo nici atit!
Daca voua va zice "scoate-ti cizmele!" ,mie ce-mi zice,si cum imi zice??
Andrada,baga tu una ca esti in top !

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Daniela,la intoarcere in Romania ajungi direct spre bagaje,in DK ajungi iar in zona cu magazine.Dar la plecari treci prin zona cu restaurante fara ca apoi sa mai treci prin vreun control. Vrei sa-ti fac vreun filmulet cand voi merge acasa de sarbatori?
Si UE nu e acelasi lucru cu Schengen.

Lady - aici de ex te tutiesti mai cu oricine,iar mie chestia asta mi se pare ok,decat nasul ala pe sus de ambele parti.
Da,eu inteleg ca trebuie o anume seriozitate,doar ca la noi se exagereaza un pic.
Iar cand merg cu copilul,recunosc ca doar cand intalnesc barbati il controleaza mai usor si ii si vorbesc,pe cand femeile il cam smucesc la control.Ciudat,dar e tocmai invers,femeia ar trebui sa fie mai controlata in miscari

Eu am fost o data controlata mai in amanunt pt ca uitasem sa spun ca am apa si gel de dinti pt baietelul meu.Plus de asta in bagajul de mana mai cumparasem pt mama o solnita cu o forma mai altfel care aparea ca fiind ceva ascutit.Cand ajungi la control mai amanuntit et taie transpiratia,ti-e rusine,si atunci conteaza cum esti tratat.

Andrada,te-am botezat in mesajul anterior...scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum e controlul la transportul cu avionul...dar in citiva ani o sa apara si la autobuze > 60 persoane..intrarea se va face numai pe usa din fata...soferul ala nebarbierit si cu tigara in gura o sa va admire pe 1 ecran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Acum e controlul la transportul cu avionul...dar in citiva ani o sa apara si la autobuze > 60 persoane..intrarea se va face numai pe usa din fata...soferul ala nebarbierit si cu tigara in gura o sa va admire pe 1 ecran

da si o sa bage si la metrou un scaner, te urci intr-un lift si ajungi jos, "scanat"!

acum pe bune, de masuri de securitate nu ati auzit? astea sunt! tehnologia avanseaza! ca ne place sau nu. si la cat zboara unii cu avionul....nu stiu daca vor avea ocazia sa treaca prin scaner vreodata!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput