La control....in pielea goala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya

Lady - aici de ex te tutiesti mai cu oricine,iar mie chestia asta mi se pare ok,decat nasul ala pe sus de ambele parti.
Da,eu inteleg ca trebuie o anume seriozitate,doar ca la noi se exagereaza un pic.
Iar cand merg cu copilul,recunosc ca doar cand intalnesc barbati il controleaza mai usor si ii si vorbesc,pe cand femeile il cam smucesc la control.Ciudat,dar e tocmai invers,femeia ar trebui sa fie mai controlata in miscari

Andrada,te-am botezat in mesajul anterior...scuze

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

[b]Pozici noi

*****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie*****

Stefanya, nu am eu o anume problema cu tutuirea,insa ´´scoate-ti cizmele´´ m-a dus in faza de
Tonul face muzica,cred ca mai mult asta m-a deranjat.
Alta remarca,tot Bucuresti: ´´ce AI in geanta?´´Si-i zic,´´sa incep in ordine afabetica sau....´´
Ei bine, s-a uitat prin toata geanta,inclusiv parintre dosarele care le aveam asa foaie cu foaie...a deschis cutia in care e pudra, mi-a deschis rujul de buze mi-a deschis agenda...
Astea fac parte din ciclul´´itamplari pe aeroport´´
Si scanerul..este cireasa de pe tort.Scopul initial,acela de a evita atacuile teroriste mi se pare infantil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Si scanerul..este cireasa de pe tort.Scopul initial,acela de a evita atacuile teroriste mi se pare infantil.

pai si atunci, care crezi ca ar fi scopul? cei care au gandit masura asta, stiu ei bine de ce au facut-o!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Iata cum actioneaza teroristii!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Chestia din articolul de la Antena 3 mi se pare putin aiurea. Un pistol de felul asta poate fi detectat si fara raze X, cu detectorul de metale. Oricum, nu cred 100% ce scrie in articolul ala.

Si atunci ce anume diferit se detecteaza cu rapiscan?

Am cautat site oficial rapiscan, scrie ca e safe. Daca n-o fi o sa apara studii peste 5-10 ani de utilizare, care o sa fie facute publice cu greu..

Eu sint contra. As zice sa faca cautare pentru cei care nu trec de detectorul de metale, sau care sint suspecti acum si ii cauta security in haine, dar nu la toata lumea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

pai si atunci, care crezi ca ar fi scopul? cei care au gandit masura asta, stiu ei bine de ce au facut-o!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Uite,cum spunea si Sirimie, daca ai metale pe corp,un cutit,un pistol,etc, acestea pot fi detectate si fara scan,prin detectorul de metale.Si repet, sa fim seriosi! Cine merge in aeroport cu un pistol lipit de piept??

Nu pot sa-mi dau seama cu ce anume este mai bun un scan de genul asta decat un detector de metale.Am o banuiala, dar nu stiu cat de mult sta in picioare: detectarea pe corp a eventualelor lichide(in sticlute)...cu care s-ar putea face ceva..o bomba..habar nu am.Lichide care trec de detectorul de metale...
Incerc sa gasesc o explicatie,totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Stefanyia, ai dreptate cu controlul. In Bucuresti se face security check-ul inainte sa intri in terminal, deci implicit inainte de zona cu magazine si cafenele, ca restaurant ca lumea nu stiu sa fie. La imbarcare nu se mai face niciun control. In schimb, la plecari interne e asa, cafeneaua e in zona de check-in, iar dupa security ajungi direct la gate-uri unde nu-i decat o sala de asteptare practic.
In majoritatea aeroporturilor din lume te scaneaza exact inainte de imbarcare, cu tot cu ce-ai cules tu de prin magazine. Asta nu inseamna ca nu sunt si exceptii. Eu imi amintesc de Londra si Danemarca. Oricum, am vazut o demonstratie despre cum se poate folosi si un cutit de plastic (dintre cele ce se dau cu mancarea din avion) pe post de arma, asa ca toata treaba asta cu scanatul mi se pare mai mult problema psihologica.
Per ansamblu, nu mi se pare asa de tragic...desi adus in Romania, Doamne ce-ar mai face cu el.
XIO, multe lucruri sunt daunatoare si totusi aprobate, nu traim intr-o lume ideala. Cei care lucreaza de mult in vama au un spor de periculozitate la salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Guestus, esti in urma, tata:
aici urcarea in autobuz se face numai pe usa din fata, coborarea prin usa din mijlocul autobuzului. Soferul opreste la cererea ta, si apoi ai senzor la usa care iti deschide usa. (asta intr-un amarat de orasel de provincie)
Cum eu fac naveta cu Greyhound (ti-am ridicat mingea la fileu!) vad si care sunt masurile de siguranta si la transportul pe distante mai lungi: soferul face un control vizual mai amanuntit celor care cumpara bilet. Cei cu abonament au acces "mai usor"!

si ca sa fiu in topic: ceva asemanator este si la intrarea in CNTower, cu deosebirea ca nenea ala nu te vede efectiv, ci doar scannerul decide daca mai ai nevoie de un control, bodycheck sau nu.

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Acum e controlul la transportul cu avionul...dar in citiva ani o sa apara si la autobuze > 60 persoane..intrarea se va face numai pe usa din fata...soferul ala nebarbierit si cu tigara in gura o sa va admire pe 1 ecran

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Lady,da cam asta era si ideea mea,ei trebuie sa trateze normal pe oricine.Dar la noi am observat ca abia daca ti se da un zambet ca vezi Doamne ce job au ei.Nu ca as avea nevoie de zambete,.dar cand vezi ce fel esti tratat in alta parte si la noi vezi numai morocanosi si se uita la tine ca cica ei isi fac treaba bine....Au impresia ca daca se uita incruntat se sperie teroristul? Bine,au fost si cazuri in care am intalnit lucratori foarte amabili,dar multi plini de zel.

Lolita,unde te scaneaza inainte de imbarcare in DK?La ce te referi?
Cat despre Romania nu stiu daca plecarile interne se fac din alt loc,dar eu de obicei am poarta spre DK la etaj 0,ceea ce inseamna ca trec toata zona libera ca sa ajung la scari si chiar nu mai stiu de vreun alt control control.Adica eu intru cu ceva timp inainte si-mi place sa ma uit,sa vad ce e pe-acolo.Mai,da´chiar sunt singura ce vede cafenele,magazine pe-acolo?

In Dk din aeroport obijnuiesc sa mai cumpar parfumuri sau bauturi pt acasa si mi le sigileaza si atat.Nu cred ca s-ar pune problema de ceva la produsele lor pt ca se vand doar cu biletul de avion,produsele sunt verificate cu siguranta,nu ajung asa oricum in magazine.Deci se presupune ca ce cumperi din zona libera nu e pericol.Cumpar mereu apa dupa ce trec de control,am borcanele pt copil si nu ma mai intreaba nimeni nimik.Hai sa zicem ca acolo unde verifica pasaportul sau la iesirea din poarta ar fi vreun scaner metalic,dar de ce poti trece cu curea metalica,sau cu alte metale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lo_Li_Ta te contrazic, dupa ce treci de passport control si security check vine zona de duty free pe majoritatea aeroporturilor. Eu aici la Londra nu am fost scanata cu ce am cumparat dupa aceea nicaieri. Adevarat sunt restaurante in unele aeroporturi si inainte de security check si dupa.

Insa eu pe unde am mers (si am calatorit ceva) restaurantele si magazinele duty free sunt dupa security check unde poti pierde timpul (si banii) pana te imbarci.

Cu scannerul eu n-am nicio problema, nu e chiar in detaliu, si nu vad de ce m-ar deranja o masura de securitate in plus.

Pe mine ce ma ataca cel mai mult e cand aici pe aeroport (Heathrow, Luton, Stansted) imi face control la greu, iar la ultima plecare m-a pus sa arunc inclusiv laptele ready made al fetei (de fapt m-a pus sa gust 3 sticle de 500 ml care clar ca o data desfacut expira) iar la intoarcere ii controleaza doar pe unii.

Pai frate, no offence, n-am auzit sa atace nimeni Roma sau Barcelona (orase catre care zburam noi) insa Londra, da, iar security check la intoarcere catre Londra nema.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Luna,nici la intrare in Dk nu se mai face control si nici in Romania,nici in Italia si nici in Germania...se persupune ca de unde ai plecat ti s-a facut controlul,bagajele la fel,deci nu aveai de unde sa te alimentezi cu ceva periculos.
Imi place ca atunci cand mergi intr-o tara din spatiul Schengen,iti iei bagajul si apoi ajungi direct la metrou,fara vreun fel de check.
Offf metroul asta cand s-o face si la noi ca sa nu ne mai ia banii taximetristii?

Mergi la inceput