Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianadana spune:
Liana, am spus si ieri, nu sunt asa priceputa in ale net-ului asa ca nu prea ma descurc si nu stiu cum sa pun poze. Dar mai incerc. poate imi vine mintea la cap

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
Adriana, fa-ti un cont pe webshots si acolo urmezi pasii, practic uploadezi poze de pe calculatorul tau pe aceasta pagina si apoi pui la semnatura link-ul cu aceasta pagina.
Daca nu te descurci, striga aici si te ajutam, trebuie sa vedem si noi minunea mica.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
aaaaa, nu "pange" mai adriana
...nici eu nu stiam cum faceau fetele sa puna pozele direct in mesaj, asa, cu trimitere spre poze dintr-un cuvant; dar am avut profesoare bune pe mimo si ariel
si m-au invatat; daca vrei, iti explic....acu' depinde ce vei intelege din "celebrele" mele explicatii ![]()
clau
...s-a mai impacat un pic, dar uuuun pic cu teo-mobilul
....mai misuna pe aici pusa pe nazdravanii....face "vocalize" de zici ca e la opera
si e mandra rau de ea....a tras o tura de urlete si i-am dat cu gel pe gingii, ca din cate vad eu, nu prea ma lasa, are gingia crapata in vreo 4 locuri si cred ca e si un pic subfebrila.....fructe tot nu vrea sa pape, in nicio combinatie
...am vazut ca si rebecutza a fost scartaita tare...poate sapa si la ea dinturusii 
ce frumos e afara! bag o tura de rufe la masina si iesim la plimbare...
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Asa ma jucam asera pana am facut bufff pe spate si-am plans la mami in brate 5 minute si apoi am mai suspinat inca 5 minute. N-am patit nimic, dar asa sunt eu, plangacioasa si rasfatata! Semnat: rebeccoasa!
POZE
POVESTEA NASTERII
Olgutzika spune:
'neata!
La Multi Ani, David-de-Delphin, Bianca-de-Pucca, Luca-de-Cami, Daria, Victor si Naomi!!! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
Fetelor, saru'mana de urari
! Asemenea si voua
!
Vazut-am pozici de Dom'Profesor cu nepotii ( ce frumos!!!! ), de Teo-cercetasa si filmulet de Mufarin
. Iar bigudelele lu' Sovi m-au facut sa scotocesc prin pozele ei si sa gasesc asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2614814080102206853dACWsT
Daca nu au aceeasi forma a sprancenelor, ochilor, nasului, gurii, obrajilor...io mi-o tai si-o dau la ratze
.
Scriu la mesajul asta de vreo doua ora...send si revin!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
helou!
Deci are sanse Mufarinu' sa devina si cantaret!:))cred ca de 2 zile, asa o tine intr-una:))e super tare ca-mi raspunde, eu fac intr-un fel si el imediat ma imita!:))))
am papat branza!
cu ceva fructe la abur, mar,para, dovleac+avocado si o felie mar si una para crude!!..cred ca trec la fructe proaspete, nu le mai aburesc, oricum ne apropiem de 8 luni..acum baga lapte si l-a luat si naneala! deci,mimo, fata, ai avut dreptate, fata cu branza aia mixata, pare mai trendy ptr Mufarin!![]()
sovi ce dulce ai pove de la nunticica, duamna zurlie!!
totusi, poate ai poze facute de fotograful de la nunta, sa ne arati!!
iar despre Delta...ai atatea de pove, si asa frumos, ca m-as duce cu tine acolo si nu m-as mai intoarce, serios!!
mimo si noi ne kkm pe noi cu o vacanta in Delta, eu am fost doar o data cu cortul, la pescuit, nimic senzational..al meu tot vrea, si nu reusim!..poate ne unim fortele si facem o esxcursie in gasca!
lasa, bre, renunti si tu la fitzele alea 3-4 zile, ca n-o fi foc!
clau parca ar fi frati randunoii nostri, cu delta!sa fie natura cat mai salbatica..exact asa e si al meu, si viseaza sa faca cu Matei exact ce face al tau cu Razvi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adrianadana spune:
Fetelor incerc sa pun poze. Sa nu dati cu pietre...
http://community.webshots.com/album/568324584ryVjLk
adrianadana spune:
uauuu am reusit.. multumesc pt incurajari si sfaturi. O sa mai descarc poze si o sa mai pun. Acum ca am invatat...sa va tineti

clauclau spune:
Adriana, 
Vaiii, ce scumpa e Daria!
POZE
POVESTEA NASTERII
cami33 spune:
adriana, e dulcica tare minunea ta
olgutza, multumim de urari
Bubu meu urla de ma dispera de doua zile
. Nik nu-i convine, nik nu-i place
. Nici nu stiu ce program artistic sa-i mai prestez
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu