Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Cami, cunoastem, cunoastem. Poate il supara si pe el dintisorii ascunsi!
La Rebe sapa de vreo 2-3 luni si deocamdata nimic la suprafata!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
bravo adriuta! mai ce dariuta frumusica si tu o tineai ascunsa ![]()
clau e mortalaaaa rebe
....mai da' e cumintica de sta pe salteluta si nu evadeaza...pai fara baricade teo ar umbla prin toata casa si evident in cele mai periculoase locuri
si si-ar pocni capul de gresie, parchet, colturi...
...da-mi "reteta' clau , sa stea si teo asa frumos ![]()
aoleu isi roade si mainile pana la cot....o terorizeaza rau dintii astia 
bubu
...mi-e dor de tine!
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Liana, si ea sta putin de tot asa, cam 5 minute, pana ce gusta din toate jucariile si gata. Ai vazut ca spre finalul filmuletului ea deja pleca! Atat am apucat, sa-i fac filmuletul si pa! Acum sta cateva minute in patut in picioare, se tine de gratii si dupa 5 minute o mut in jumper inca putin si tot asa.
A papat acum fructele binisor, cam 150 g de mar, banana si cereale . Pe la 12 vrem sa iesim afara..., vine cineva in IOR? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:

la multi ani bebelusilor aniversati azi!
am vazut-o pe Rebecca la joaca
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Kya 
Bubu 
Cami
!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
maaai, ce chocheta e daria de adriana!![]()
noi azi mergem la naiba-n praznic pe la politehnica, la magazinul bio, sa-i luam la baiat cerealele cu mei, ca ii plac cel mai mult din toate..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika 'neata! La Multi Ani, David-de-Delphin, Bianca-de-Pucca, Luca-de-Cami, Daria, Victor si Naomi!!! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!! Fetelor, saru'mana de urari ! Asemenea si voua ! Vazut-am pozici de Dom'Profesor cu nepotii ( ce frumos!!!! ), de Teo-cercetasa si filmulet de Mufarin . Iar bigudelele lu' Sovi m-au facut sa scotocesc prin pozele ei si sa gasesc asta :http://good-times.webshots.com/photo/2614814080102206853dACWsT Daca nu au aceeasi forma a sprancenelor, ochilor, nasului, gurii, obrajilor...io mi-o tai si-o dau la ratze Scriu la mesajul asta de vreo doua ora...send si revin! Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
La multi ani cu putina intarziere ca nu am apucat sa citesc la timp
mamica de Bogdan Alexandru 8 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
floriio spune:
FETELOR, CARE DATI BRANZICA LA BEBELUSI DIN LAPTE PRAF, MI-A ZIS PEDIATRA SA NU MAI FAC NICIODATA ASA CEVA. Ca laptele praf nu se fierbe. Cica nu mai are absolut nici o valoare fiert. Voi ce stiti? Eu pana acum i-am facut de reo 3 ori lui Andrei din lapte praf.
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floriio FETELOR, CARE DATI BRANZICA LA BEBELUSI DIN LAPTE PRAF, MI-A ZIS PEDIATRA SA NU MAI FAC NICIODATA ASA CEVA. Ca laptele praf nu se fierbe. Cica nu mai are absolut nici o valoare fiert. Voi ce stiti? Eu pana acum i-am facut de reo 3 ori lui Andrei din lapte praf. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
Asa stiam si eu!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
raluca2107 spune:
Intreba cineva odata despre o reteta de pangasius. Fara pretentii de mare gospodina caci am furat reteta de la un var bucatar va spun cum fac eu.
Pun pestele in tigaie (chiar si congelat) cu apa, sare,oregano si busuioc. Il las sa fiarba si cand e aproape gata pun un cubulet de unt, il las sa se rumeneasca putin si gata. Se serveste cu lamaie si e delicios si se face super repede (ca altfel nu era printre cele max 10 feluri de mancare pe care le fac, aici incluzand si cartofii prajiti si ochiurile).
In numarul viitor, pentru Bubu care e mare princeputa , daca doreste, o reteta de tort cu blat de bezea si crema de nes (e delicios , il face soacra mea de obicei de Craciun cand ii raman multe albusuri de la cozonac).
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107