Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 11
ursuleata spune:
nu se fierbe, Se prepara laptele praf asa cum scrie pe cutia acestuia, apoi se pun la un litru de lapte 8 pastile de calciu lactic si se pune pe foc. Cand se separa zerul se ia de pe foc. (cam un minut - doua) Se strecoara prin tifon.
edit: am citit pe la late mamici, eu nu am facut niciodata branza.![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floriio FETELOR, CARE DATI BRANZICA LA BEBELUSI DIN LAPTE PRAF, MI-A ZIS PEDIATRA SA NU MAI FAC NICIODATA ASA CEVA. Ca laptele praf nu se fierbe. Cica nu mai are absolut nici o valoare fiert. Voi ce stiti? Eu pana acum i-am facut de reo 3 ori lui Andrei din lapte praf. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
si eu tot din LP fac branza..nu stiu de ce zici tu, n-am auzit..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
floriio spune:
Ursu, pai eu exact asa am facut! Din 500 ml lapte si 4 pastile de calciu. Cred ca nici nu dureaza mai mult de un minut, dar cica nu e bine. Ca pana incepe sa se separa, laptele depaseste 50 grade si de aici incolo nu mai are valoare. Orice lapte praf se face cu apa incalzita la maxim 50 grade.
bitza037 spune:
Mihutza

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floriio Ursu, pai eu exact asa am facut! Din 500 ml lapte si 4 pastile de calciu. Cred ca nici nu dureaza mai mult de un minut, dar cica nu e bine. Ca pana incepe sa se separa, laptele depaseste 50 grade si de aici incolo nu mai are valoare. Orice lapte praf se face cu apa incalzita la maxim 50 grade. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
Si de ce nu ii iei Milli cu 3,5 grasime? eu asa o sa ii fac, dar mai e pana acolo.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
ELara, pare super misto mopul dar nu stiu pe nimeni sa aiba!
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bitza037 spune:
Floriio

..eu nu inteleg de ce vrei sa faci branzica din lapte praf???mie dr. mi-a zis sa-i fac din lapte gras de la cutie...sa-l pun la fiert si dupa ce incepe sa fiarba sa storc lamaie in el.Cu lamaie iese mai fina branzica decat cu calciu, si este mai agreata de bebelusi.
Elara si pe mine ma batea gandul sa achizitionez mopul, dar la o privire mai atenta m-am razgandit pentru ca in mintea mea, mopul asta si aspira...dar nue ste asa......cred ca tot la aspiratorul cu apa o sa ajung.....ma gandeam intial ca mopul asta este o varianta mai ieftina a aspiratorului cu apa...dar nu este asa.
Si in plus, ma gandeam ca aburul ala fierbinte sa nu afecteze parchetul.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
floriio spune:
Pentru ca aveam 3 cutii neincepute de Nan si ma gandeam sa le valorific pe alea. Credeam ca sunt ok pentru ca laptele praf e imbogatit cu de toate, spre deosebire de laptele praf. In plus Andrei bea maxim 300 ml lapte/24 ore, ceea ce mi se pare super putin si ma gandeam ca asa compensez deficitul.
Acum am alta dilema. Pediatra a zis sa ii iau lapte de 1,5 nu din ala gras, desi eu stiam invers si sa il firb 15 minute, indiferent daca e pasteurizat
. Asta iar mi se pare o prostie. Pai daca il fierb 15 minute e apa de ploaie.
Voi cum procedati?
raluca2107 spune:
Voi dati ananas, mango sau pepene galben la puiut??? Ca cica nu prea s-ar da,iar eu ii dau de o luna
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107
ursuleata spune:
Am vazut o Dariutza superba si o Rebbecutza delicioasa
.
Mufarinul cantaret e super cool
.
Teo care face treaba prin sertare
.
Am mai vazut familia Ralucai, f frumoasa.
Matei de Nicoleta cum papa morcovel
Montaj de Sovi din Delta. superbbbbbbbbb
Am mai vazut dar nu mai tin minte!
AAA, pe Luca in parc cu prietenul pe banca,,,,si stiti de ce nu mai tin minte??? pentru ca am vazut 160 de poze de Vio excelente!!!!
Acum trebuie sa ii dau legumele, i-am pus morcov, dovlecel, pastarnac, ceapa, rosie, ardei, cartof si ulei de masline. II dau prima data rosie, sper sa ii placa.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet