Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Neata, aici rondul de dimineata! ![]()
Ce era Rebecca frichinita noaptea, dar acum chiar ca a intrecut masura, cred ca a durut-o burtica azi-noapte, asa imi dadea impresia ca nu putea deloc sa se odihneasca, se perpelea, mai tragea cate un partz! Cert e ca pana nu i-am dat o doza de nurofen ( pe la 1 ) nu s-a linistit. Abia apoi a luat-o somnul langa mine bineinteles. Si ne-a inghesuit si pe mine si pe randunoi de noi dormeam pe cate-o bucatica mica de pat si ea la mijloc in tot spatiul ala de pat mare! ![]()
Tuchita, cum mai e Seb? 
Mimo, ai ramas singurica azi? Adica cu Vladutzu', ditamai cavalerul care o apara pe mami de orice!
Revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Sovi, randunoiul meu este inebunit dupa Delta, iar anul asta l-a luat si pe Razvanel care a fost si el foarte incantat. Au fost cu barca din aia de lemn si gata, gata sa nu se mai poata intoarca la pensiune din cauza curentului, dar fusese avertizat, insa el a zis ca e mare si tare!
Apoi au luat doar salupa cand mergeau la pescuit. Lui ii place sa fie cat mai salbatic totul acolo, l-au dus parintii in fiecare an de cand avea 2 anisori si cunoaste bine locurile. Acum s-au creat conditii si pentru "fitosi" , cum ai zis tu si cred ca o sa incerc sa merg si eu ca prea frumos mi-au descris ei Delta si acum tu. Eu recunosc ca prefer sa stau la un hotel cu piscina decat prin stufaris cu serpalaii si alte oratanii!
Dar o sa merg si eu la anul cu siguranta!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Nicoleta, eu am scaun de la Miniblu , ca si Tuchita si Bubu, sunt foarte multumita de el, are 3 pozitii la spatar, iar Rebe deocamdata sta pe a doua . Eu l-am primit de la fratele meu, la folosit intai bebele lui care are acum 3 ani si scaunul este in stare absolut buna. Deci zic eu ca este chiar rezistent...
Kya, lasa mami ca ramai cu noi! Mai sti cand eram insarcinate, a trecut repede timpul cu crenguta noastra!
Stela, am citit ca ai avut zi grea cu Teo ieri, si la mine cam tot asa a fost. A vrut toata ziua numai in brate, cum o puneam undeva se punea pe urlat cu lacrimi, nu gluma.
Eu sincer nu stiu ce-o sa fac cand o sa-i iasa dintii lui Rebe, la cat e ea de plangacioasa si vaicareata! Noi si-asa avem nopti grele, dar ce-o fi atunci, imi vine deja sa-mi plang de mila! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Pucca, sa-ti traiasca Biencutza frumoasa! LA MULTI ANI PUIUT MIC SI SCUMP! 
Am vazut si recitalul lui Muffa, foarte, foarte haios este! 
POZE
POVESTEA NASTERII
adrianadana spune:
La multe, multe luni Biencuta de Pucca si multumim de cinste.
Si salutari randunicilor de pe crenguta. Dar chiar ce facem acum cand randunicile pleaca in tarile calde![]()
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
lianam spune:
adriana, nu mai pleaca randunicile in tarile calde; au anuntat astia ca vor remedia problema si o sa fie caldura in casele noastre
...asa ca gata, nu mai pleaca, stau aici ![]()
Liana, mami de Teo
adrianadana spune:
Liana multumim de vesti bune. Chiar ma gandeam ... Am admirat ieri pozele cu Teo. Chiar pare un bebe tare dulce si cuminte.. tu siguri ne minti cand spui ca e plangacioasa![]()
![]()
![]()
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
Adriana, randunicile de-aici stau pe loc, s-a demonstrat ca creanga asta are caldura, nu gluma!![]()
Liana, ce face Tero mica?
POZE
POVESTEA NASTERII
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianadana Liana multumim de vesti bune. Chiar ma gandeam ... Am admirat ieri pozele cu Teo. Chiar pare un bebe tare dulce si cuminte.. tu siguri ne minti cand spui ca e plangacioasa Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008 |
dar dumneavoastra duamna adriana, niste poze ceva cu minunea mica? nica nimicuta?
Liana, mami de Teo